Tack

du är det bästa! toppen av ett berg och lika vacker som en morgonros.

Hur kan man inte älska att få höra något sånthär klockan tre på natten?!
Du är bäst min vän. Tack för de fina orden!


Tänk vad en serie kan göra

Jag har sett sex and the city - s a t c, hela kvällen, nämligen 3 timmar, om inte mer. Jag hat fått några riktiga funderingar. Minns inte allt jag tänkte under alla dessa avsnitt. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att få bra funderingar kring förhållanden och sex än att se s a t c. Aldrig har jag tidigare tänkt på skillnaden mellan vårt sex och killars. Aldrig har jag tänkt så mycket på sex på första dejten. Aldrig har jag tänkt så mycket på trekanter och sexuell attraktion. Jag har aldrig tänkt så mycket inom dessa banor.
Jag kommer bli psykolog när jag blir stor. Terapeft till olyckliga par. Jag kommer hjälpa människor. Det roliga i det hela är att jag kommer som gammal förhållande psykolog - köra på Carrie Bradshaws råd ifrån s a t c avsnitten.
Jag tror aldrig jag har sett en serie som faktiskt visar en äkta livs bild och ger en svar på de funderingar man faktiskt dagligen har kring sex och kärlek. Jag får en jäkla massa råd för att själv förbättra mitt kommande sex-kärleks liv. 
Bland annat att aldrig ha sex på första dejten - Då riskerar man att ge killen en endast sexuell bild och riskerar därmed ett framtid-förhållande. 
Träffar man en okänd kille ska man vänta till femte dejten innan man har sex. Det ger en tid att se om man passar och tid att lära känna varann. Se vem personen är. Om det är något att ha, eller redo att ratas. 

Jag förstår inte - Varför dejtar inte vi unga? Är det bara något man gör som äldre? Går ut med någon, gör något. De senaste förhållande jag haft har det varit en film, en kväll hos någon kompis, en film till, en bio, en film + sex på det. Är det början på något äkta? Det låter inte som det i mina öron.
Man behöver väl inte köra på romantiska middagar kanske. Men något som är bortom killens "Kom och se en film?" där baktanken är: Då är vi ensamma, då kan vi ha sex.
Let's show us in public.Jag gillar inte situationer där man inte kan kontrollera sig.
Där man är fast i en emotionellt dimension utan anspråk av verklighet.
Way out of the rigth side of life.
 

Höra allt i sjungande klang, problemfri och underbar..

Så vill man ha det, inte sant? Jag har försökt reda ut problem med denne person så länge jag kan minnas. Jag har försökt bygga en bro och en stadig grund. Jag har lyckats men såfort jag är ärlig bryter personen kontakten med mig och hatar mig för en stund. Sedan är allt bra, eller så är inget bra. Men då frågar jag mig själv - Varför hata mig när jag talar sanning?
En person som går runt och säger sig ska hamna i fängelse och säger sig gå på alla världens droger och flyttar överallt. Ingenting är sant, allting är en lögn. Skickar googlebilder på saker han säger sig köpt och som "står hemma hos honom" nu. Det enda rätta jag kunde göra var att säga till honom att han borde ta itu med sina problem och söka "hjälp", iallafall få ett hum om sitt problem. Jag sa inget dumt, bara sanningen. Dessutom dricker denne person var och varannan dag och gnäller när hans mamma blir förbannad på honom. Han är 17. Jag förstår henne. Men jag hjälper även honom. För jag bryr mig, även om jag inte borde. Han förändrade mitt liv, både negativt och posetivt.
Därför förstår jag inte hur en person som behöver hjälp utesluter de person som bryr sig och istället tar personer som "säger det man vill höra" som han uttryckte det.
Vem vill ha en människa som säger allt som man vill höra? Jag vill inte höra posetiva saker som saker jag vet är lögner. Jag tar hellre sanningen om den så ska såra. Hellre att jag förändras och älskas än att jag går runt och tror att jag älskas när jag egentligen hatas.
Jag ser inget posetivt i att ha människor runt omkring mig som aldrig kritiserar mig.
Vem gör egentligen det?

Av misstag lär vi.
Det är ett lärosätt alla borde ta itu med.


Poetpoet.

Jag kan inte sluta sakna samtidigt som jag inte kan sluta hata. Jag vill inte gå förlorad fastän jag vet att jag kommer. Jag tänker i sjuka banor. Banor som är så offroad att det skriker om det. Kompass och vägvisare, tack

Or a unbroken heart and a fair played game..


Pulkbacken

Idag har jag, mamma och båda systrar varit i pulkbacken. Helmysigt. Vi åkte madrass, bobb och tefat. Vi föll och ramlade och hade oss men himlarns vad mysigt det var. Jag vill aldrig förlora min barnsliga sida! Aldrig.
Sen efter att vi kom in kände jag bara att jag ville sätta mig ned och skriva lite här på bloggen. Men ska starx gå härifrån och kila upp till mor och far och systrarna och gosa ned mig i soffan och de Disney.
Ikväll däremot ska jag tända en massa ljus i källaren och se Sex and the city. Ett glas vatten och en skål pistage nötter, mumma.

Nu ska jag kila upp och gosa ned mig brevid syster liten. Syster mellan kommer nog ta datorn efter att jag gått härifrån.


Solstrålarna mina

Ord kan förvränga mycket
Meningar kan förvränga allt
Vad får jag utav detta?Tack älskade syster att du får mig på bra humör.
Jag kan inte beskriva min kärlek till dig.
Utan dig i min vardag vore dag som natt och natt som natt.
Svart och trist.
Du är ett lyckopiller. Jag älskar dig!Mina små älskade systrar.
Hur skulle jag klara mig utan er?Ni är guld.
Och tack Ida, att du offrar dig och går på stan med mig imorgon en sväng.
I love you.

Frustration, kan inte släppa taget.Jag är tom på ord
Full av känslor
Jag skrattar när jag vill gråta
Jag ler när jag vill skrika
Jag ser hopp i det falska
Jag inser inte sanningen


Jag lever i en fucked up värld.
Kan du ta mig härifrån eller ska du "spela" du också?
Lets gamble isåfall.

Skip it

Jag ser ut som en stoppad gris. Jag är svullen och äcklig. Iklädd stora tröjor och större byxor, åmar jag mig i soffan om dagarna i ända och klagar på min kropp. Jag orkar inte röra på hullet. Frossar som om jag aldrig sett mat förr. Låren växer och magen putar ut, in, vänster, höger, rakt ut, punkt.
Nä vad jag ljuder.
Det är fint med hull. Vi tjejer ska inte se ut som stickor. Jag gillar mina kärlekshandtag. Jag gillar min mage. Jag gillar mina lår och jag gillar framförallt, mig själv. Jag bär på ett paket rediga bröst och en rumpa så fin. Vad mer kan man begära?
Jag har allt jag vill ha precis där det är. Kan inte fler vara nöjda med hur de se ut och inse att idealen inte spelar roll? Va nöjd. Skip the skinny side of life.


Nu tänker jag lägga mig med en tallrik goda grunches (?) och se hockey med far! Heja Sverige (?). Jag vet inte ens vilka som spelar. Bravo Emma!

Godnatt och älska dig själv.Nu ska vi heja.


Quit the game

Baby don't you play this game with me.Together or not, why any different?

Jag har tänkt på en hel del saker gällande singellivet och sex.
Varför måste det sexuella i en värd som singel vara så fel? Jag vet att alla inte tycker det, men många gör. För det anses som horigt att ha sex om man är tjej och inte är i ett förhållande. Och på något konstigt vänster anses sex för en singel kille som något coolt. Ligg med fler - bli tuffare, ungefär.
Jag ser sex som något naturligt och som inte borde granskas så hårt. Låt folk ha sex, med fler eller färre, vildare, lugnare, tystare, högljuddare, kärlek eller one night stands. Låt det bara vara naturligt och strunta i detaljerna.

Läste i en intervju med en singeltjej, om just detta med sex utan förhållande. Är inte det lika rätt som att ha sex tillsammans med någon? Såklart ska inte sex bli en äventyrlig hobby men under ett liv i singelskap ska väl sex vara lika acceptabelt som annars? Vissa anser inte det så, men jag gör.
Sex behöver inte vara en del i vardagen men det är självklart en del av livet. Om så i ett förhållande eller inte.
Bara för att man kanske inte passar i förhållande-rollen eller helt enkelt inte är redo ska väl inte det stoppa en från att ha sex eller på annat vis tillfredsställa sig?
Men samtidigt i den sitsen ska man kanske tänka efter. Vad kommer vårt sexuella umgänge utvidga sig i? Kommer detta bli något fungerande i slutändan? Vi har träffats ett antal gånger, kan jag fortfarande träffa andra (sexuellt)?
Fast egentligen, ser man någon som en vän och samtidigt delar något sexuellt, ska man ens behöva tänka på de sakerna jag nyss rabblade upp? Jag menar det är olika från människa till människa och den personens sexuella lust.
Det är väl upp till personen i fråga antar jag..
Skulle jag själv vara en i dramat skulle jag väl helst sett att mönstret mellan mig och denne där bröts och inte se mig själv som "en i gänget" liksom. But that's just me.

Sex är naturligt men borde inte ses under kategorin "Daylie bases". Känner du att du är i ett förhållande som egentligen inte är ett förhållande utan mer du och en kille och sex? Då måste du genast säga till killen vad du känner, vad du vill och vart du står i ert "förhållande". Många låter det fortsätta för att inte göra killen "besviken". Men det är ingen som gör någon besviken här, förutom du själv. Du blir en besvikelse för dig själv. Bara dig själv.
För accepterar inte killen ett "nej" eller ett "Kan vi ta det lungt?" så kan du lika gärna kasta honom i soporna direkt. Då är han inget att ha. 
Folk måste lära sig att säga nej. Drar killen efter ett nej, så är det hans förlust, inte vår.
Jag kan säga nej. Kan du?

Fantastiska jul

Känslosvall än en gång. Plågande falskhet men fantastisk äkthet. Smärtsamt men underbart. Jag vet inte vilken håll jag ska ställa känslorna. Ha dem på min vakt eller ge ut dem handlöst? Jag tvivlar samtidigt som jag har hoppet på topp.
Jag får låta tiden utvisa mina vägar.

Emotionellt krävande.Julen var helt fantastisk. Dock få julklappar och en lite sabbad "rutin" av dagen. Men sällskapet var bra, Kalle Anka lika julsprittande som alltid och den goá maten. Om inte blev man hejdundrans glad över att se syster ansikte med hennes miljontals julklappar. Jag lovar er att minst en tredjedel av paketen var Hannas, minst! Hon lös upp som en sol varje gång hon fick ett nytt paket, om det så var ett paket spännen eller en barbie blev hon lika glad. Sånt gör väl ändå julen ännu bättre, inte sant?


Julens rödtott.


Skönheten ligger i släkten, eller vad säger man?
Jag älskar dig.


Skönheten ligger som sagt i släkten.
Jag älskar dig lillasyster.


Världens sötaste småtroll.


Men titt vilken snygg tomte vi fick i år. Ojojoj.


Kolla högen. Julen var bättre när man var liten.

Julgottegrisfegisen

Jag vet inte vad det är men hela jag pirrar. Jag längtar tills imorgon och den härliga julkänslan som brinner inom mig vill ut, ut, ut, uuut. Jag vill se Kalle Anka, slita upp paket med all min kraft och stoppa i mig massa julgott.

På tala om ingenting. En herre skickade en länk till mig ikväll med ett online spel som höll på att skrämma mig ur byxan. Jag la dock ned efter att jag fick ett uppdrag att knäppa kort för att lysa upp någonting för en kvinna då. Tänk er en kolsvart toalett med blod på väggarna också knäpper ett blå-aktigt ljus mot väggarna och man vet inte vad som kommer ploppa fram nöstan gång man trycker. Sen frågade jag herrn vad spelet gick ut på och svaret blev: Det är mest psyk. Man ska typ göra uppdrag. Springa runt och fixa psykuppdrag.
Jag gav upp. Jag blev livrädd. Det började redan när jag startade spelet och texterna kom fram: You will need all help you can get. Turn off the lights and put in the earpluggs (typ). Jag blev livrädd.. Sen stod det massa annat läskigt. Och tur i oturen så har jag ett rum i en mörk källare. Jätte roligt. - NEJ.
Kom och kryp ned under täcket med mig och jaga bort alla monster.
Spegelmonster, zombies, döda tjejer på toaletter, mörka korridirer... Roligt tänkande jag har. Alla skräckfilmer sen igår och spelet idag kommer sätta sina spår. Kalla mig fegis.

Förutom allt skräckinjagande har även suttit och kollat julgranar. Kommit fram till att vår här hemma är jäkligt mesig. Fast ändå mycket finare än förra årets rosa och glittringa skönhet. Lite julkänsla ger faktiskt årets gran måste jag säga.
Men tänk er att ha en riktig monstergran med matchande glitter och kulor och hejdundrans mycket av allting också. Tänk er synen av ljusen på granen i vintermörkret. Låter det inte mysigt? Paketen under granen ligger där så fint och bara väntar på att öppnas. Julkänslorna pirrar inom mig! Jag är galet glad just nu. ÅhhhDen är lite gullig på sitt charmiga vis, inte sant?

Fail - BingonMin nya hårfärg. Hmmm...Jag vann en ny bingolott, lycka till mig! Men det suger att man inte vinner mer. Jag har varit ett nummer från 100 kr, ett nummer från en platt tv och desamma för min familj. Vi vill vinna mer! Jag håller tummarna för den fjärde och sista bingon. Jag hoppas på vinst. Massa pengar. Tycker de borde vara snällare när det gäller bingon såhär vid jul, göra fler vinstlotter tillexempel. Jag menar, DET ÄR JUL. Vart är er kindness? Dumma bingolotts görare.

Men gud så Benjamin imiterade han i jönsson ligan bra! Jag höll på å dog. Fast den som skrattade mest var min mor. Herregud! Jag älskar när min mamma skrattar, gör en så glad!

Nu börjar bingon. Hejdå bebisar

Rödtott

Jag är rödhårig nu också. Så du anonyme byggare, jag är ingen skönhet nu. Jag har bara en toning i och när den kommer försvinna kommer jag offeciellt vara rosa hårig, hurra! Jag ska färga om det sen när färgen börjar åka ut. Måste vara varsam med håret nu. Skulle egentligen färga ljusa slingor idag men ska vänta. Iallafall 2 veckor, minst. Mitt hår mår inte bra om jag färgar det igen nu direkt efter. Det fixar sig, jag får väl försöka bära upp håret med hjälp av ansiktet! Lycka till på mig.

Ikväll är det uppesittarkväll på Bingolotto! Jag ska spela och vinna pengar!
Åååh imorgon är det jul allihopa. Jag längtar så mycket.

Idag skrev min saknade vän Kebbe. Så längesen vi pratade. Men någon dag på lovet ska jag träffa knärten. Det har jag redan bestämt. Bebis.

Nu ska jag skriva dikter.
Juuulen är här

Fett med fail

Jag är jätte missnöjd. Verkligen super deppig att det inte blev som jag SA. Jag sa sidecut, sa att jag ville ha en stor förändring. Fick jag det? - Nej.
Jag ska be Micks klippa mig sen. Om hon vågar. Sen ska jag fixa slingorna, många och mycket! Jag skulle fan inte behövt gå till frisören. Jag kunde lika gärna ha klippt mig själv hemma, vilket jag gjort en del själv nu sen jag kom hem. Jag ville ha en riktig förändring och fick en..flopp? Antingen är det jag som förklarar dåligt hur jag vill ha håret eller så vågar inte frisörerna utföra den på mig. Vad vet jag..
Sen dessutom att jag alltid får se ut som en jädra prinsessa när jag kommer ut ur en salong. Världens volym (som en boll) och utsvängt längs topparna. SNYGGT? - Ne.
Jag blir arg varje gång! Kan inte jag också få lite sexighet i min frisyr och inte bara bebis bollfluff med en touch av sagoprinsessan? Jag må vara söt men måste det bli överdrivet varje gång jag klipper mig? Fan så fort man ler ser man ut som Alice i underlandet, fast lite fulare..

Mikaela kom hem och gör mig snygg. Jag sitter här som en fet bebis just nu... JAG VILL GRÅTA FLODER.

Önska mig lyckatill

Nu åker jag starx och klipper av mig kråkboet! Jag vet inte hur, bara att en bra bit av håret kommer ryka. Känns tungt men klipper man sig inte på ett halvår får man väl skylla sig själv antar jag. Men det kanske ser bättre ut senare när jag får lägga i de mörka slingorna. Kanske man får lite liv i pattrasket! Säg hejdå gamla och hej nya.  

Jag önskar att jag var lika modig som tidigare. Då frisörerna alltid fick fria händer. Nu låter jag dem knappt ta i mitt hår för att jag är rädd att de ska ta för mycket. Jag vet ju att jag inte kan få Mikaela-hår. Mitt är för tunt.. Jag fattar inte varför jag inte gör något riktigt coolt av det lilla jag har. Närå, istället låter jag det växa och se tunt och slitet ut. Bravo pucko säger jag bara. Nä, ska köra sidecut och sen färga mörkt? Fan å, jag gör det. Hoppas det blir bra!

Åhhh jag skakar av nervositet.

Julmys på lördagskvällen

Igår satt min julkänsla igång och bubbla! Jag är spänd inför julen nu. För igår var det julmys hos farmor och farfar! Det bjöds på ett mini julbord och julmusik. Vi åt massa polkagris stänger och drack glögg. Snön yrde ner utanför vårt fönster och alla var julefina. Åh älskade juletider.
Tur att man ska fira julen i sidensjö, för ju närmre staden vi kom igår desto mer regn föll och desto grönare blev marken. Fy.


Han är nog den mest retsamma gubbe på jorden och dessutom min
farfar. Hell yeah! Världens bästa


Sådan mor sådan dotter. Jag älskar dig


Oskarp jag vet. Men lika bra är vi för det. Vid denna förbaskade spegel stod
iallafall jag och mor minst 3 gånger den kvällen! Så roligt!


Hon kan hon! Posén sitter som ett smäck. Världens bästa


Hon måste vara världens sötaste lilla trollunge.
Sa man "Skratta Emilia", så gjorde hon såhär, så sött!


Här dansades det för fullt till Dansbandskampen! Hanna är väl bara för underbart
söt på bilden så säg! Lägg märket till Larz Kristerz gitarrist där på tvskärmen.
Larz Krizterz var även vinnarna, GRATTIS!

Detta var min julmys lördag. Synd att syster inte var med (Ida) 
Snart är det julafton! Åhhhh

Kommentera mera, hjälp mig

Jag är ingen jätte flickig tjej och hatar att köpa saker som används en gång. Som nu till nyår. Jag vill inte ha massa paljetter och höga klackar. Jag vill köra en skönare stil. Jag har lite roliga idéer. Säg om det låter okej, tänk er att jag inte vill vara för tjejig.

Jag hittade en längre tunika på Cubus idag, en svart. Den täcker rumpan och är skuren så man kan låta den falla nedför ena axeln. Sedan till den hade jag tänkt ha ett bälte, ett sånthär flätat, köpt på MQ. Strumpbyxor blir det nog, vet inte om jag vågar satsa på färgade men det ser vi. Vill ha lite outstandigt look. Sen ska jag klippa sidecut på måndag och funderar på att köra björnborg pannbandet på det! Gillar det på något vis, om det passar mig återstår att se men än sugen på att ge det ett försök. Skor har jag inte riktigt funderat på. Beror helt på resten av stilen. Har ett par höga och riktigt snygga pumps från Dna. Röda med tåöppning och en rosett. Men om jag ska ha ett par skor blir det till att köpa några enkla pumps, svarta troligtvis. För rött och kanske färgade strumpbyxor går inte emot.. Det fattar till och med jag!
Hur som helst, till accessoarer hade jag tänkt ett par enkla örhängen, kanske bara ett par större "ploppar" liksom.
Ge mig förslag. Är jag helt ute och cyklar nu? Jag vill inte vara för tjejig, jag vill ha en lite tuffare stil.
Hjälp mig.
Fan ta mig till något mode katastrof program.. Jag hatar kläder ibland.

HJÄLP

Det blir inte sidecut... Det blir stor snelugg. Eller.. Jag vet inte.. Men inte sidecut iallafall. Hjälp

Lika naturligt som naturgodis he he

Jag älskar min och Hanzons och Josefs konversationer nu ikväll. Jag skrattar högt i min ensamhet! Jag kan inte slita mig från datorn! Jag vill fortsätta skratta! Fast ska snart slita mig ifrån datan och göra min älskade mor sällskap.

Men något som alltid faller mig i smaken att prata om är sex! Det är så sjukligt kul att prata om. Allt från seriösa saker till lite roliga minnen. Jag kan prata om allt. De konversationer jag haft genom mina dar med alla möjliga, oftast killkompisar och förstås Micks, är något jag alltid kan skratta åt när jag ser tillbaka på det. Jag skäms inte för sex. Det är naturligt.
En kille som inte kan prata sex är inte rolig. Förlåt men. Det är något som egentligen alla borde lära sig prata om och vara öppnare med.
För sex kan skada en emotionellt genom svåra situationer också. Aborter, sjukdomar, våldtäckter, allting är sexuellt involverat. Vi måste lära oss prata om de sexuella sakerna och framför allt lära oss att sex är mycket mer än bara sex. Det är inte bara en kille och en tjej i en säng som gör "det". Sex kan skada och sex kan tillfredsställa. Vi måste se från alla vinklar. Därför önskade jag att människor kunde prata mer om det och inte skämmas.
Jag hatar att sex ibland ses som något snuskigt och fel. Jag menar, vart ska vi annars få världens alla nya människor ifrån? Vi måste ha sex annars blir det ingen framtid. Vi är framtiden.. haha
Sex är så jäkla naturligt att det finns inte. Finns ingen naturligare.
Två kroppar en handling - Hej bebis.


Ma boys and ma girl knows what I'm talkin' abort
Cuz' they are just like me
I love it

Krock med motsatsen

Man kolliderar tillsammans med andra personligheter ibland. Man går inte ihop med vissa för att man är varandras svagheter. Jag behöver en jämlik person för att ha balans. Motsatsen till mig är min värsta fiende. För vi kommer inte överens.
Det är tråkigt och jag hatar det ärligt. Men jag klarar inte av motsatsen. Eller ärligt, motsatsen klarar inte av mig. Jag kan fixa lugn och ro och tystlåtenhet. Men den personligheten klarar inte min. Min högljudda, min ivriga och galna personlighet blir för mycket för den lugna typen.
Men jag älskar min personlighet. För ingen är mig lik! Jag är bannemig unik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Har ni någon gång haft en vän som är er exakta jämlike? En spegelbild i livligt material? Jag har en.
Mikaela Rietz. Vi är så lika att det ibland skrämmer mig.
Nu är vår plan att åka utomlands, tatuera oss och iallafall jag, göra septum. Jag älskar henne.
Hon är värsten häftigaste jänte! BIG LOVE


It just who I am.

Jag älskade alla kommentarer som ni folket skrev kring mitt problem. Men en person skrev att jag kanske skulle ändra på hur jag är. Liksom ändra på min högljudda sida. Men det är precis där problemet sitter. Jag är en sådan person. Jag har e decibell nivå på 1000000000 och det vet jag om. Och min personlighet har alltid varit så och jag får dagligen tillsägningar av min mor för min talvolym. Det jag försökerr få fram är att jag inte kan ändra på det. För det är precis som mitt skratt, vilket också många stör sig på. Men jag måste få skratta? Jag skrattar högt, som en häxa och väldigt fult. Men det är mitt skratt. Den högljudda sidan är något som är jag, min personlighet liksom. Det går inte att ändra på. Som om man kanske har en pipig röst som kille, många kanske irriterar sig det eller kanske mobbar person för det. Men det är ju något personen har i sig, något som faller sig in i personens natur och sätt att vara. Vi måste lära oss att acceptera.. 

Ibland är något så personligt som skratt, talvolym, ja, något folk runt omkring får vänja sig med. I mitt fall och med mina vänner, ni måste vänja er. Jag tar inte era tillsägningar på ett dåligt sätt. För det är det enda sättet ni kan dämpa mig och enda sättet för mig att veta när det för er är för mycket. Annars får ni helt enkelt stå ut. Det är mycket upp till er att våga. För det sitter i mig, i roten av mig, jag kan tyvärr inte ändra på det. Så stå på er och säg till, jag behöver det och era öron behöver det också många gånger!

Jag ber om ursäkt för att jag tog problemet genom bloggen. Men jag har så många gånger sagt åt människor att säga åt mig för annars kommer problemet kvarstå. Men när jag ändå fick höra saker av folk och på omvägar blev jag såklart sårad. För det är ingen människa som vill höra skit snack när man bett folk att säga till när det räcker. Jag behöver inte ett "Håll käften kärring" eller skit snack för att vara tyst. Jag behöver ett vänligare: Tyst Emma.
Jag kände bara att jag var tvungen att skriva här på bloggen för att alla skulle se och förstå. Det är jobbigt att vara medveten om sin personlighet och samtidigt veta om att bara pågrund av hur man är, är man en daglig plåga. Jag hoppas alla i Mp1 förstår. Jag ber er bara om att säga till. Problemen tas tråkigt nog upp i bloggen men det var denna gång, för att jag sagt det så många gånger förr, men inget hände. Nu vet ni.

Jag älskar min klass, oftast.

I love you.

Jag måste bara tillägga att jag älskar min mamma. Jag kunde inte önskat mig en bättre! Det finns ingen lika förstående. Min förebild. Av alla de stunder jag vill prata ut med någon blir det antingen ett långt samtal till Mikaela eller ett ännu längre med min mor. Hon dömer inte, hon blir inte arg, hon bara lyssnar och kommer med respons då och då. Hon tänker som jag och lärt mig något jävligt viktigt: Att kunna säga förlåt.
Igår fick jag veta att jag hade sjukt mycket frånvaro och ja, mamma blev väl besviken. Vem blir inte det? Men inte mer än besviken, hon blev inte arg eller glad, hon var neutral. Nu var det på bättringsvägen iallafall. Tack och lov. Men såna saker älskar jag min mamma för, att hon inte hetsar upp sig. Ibland ja, men ofta inte.
Och hon är också en av få som accepterar hur jag är som person! Hon säger till mig när jag är för högjudd eller jobbig. För hon vet att jag inte tar illa upp, eftersom jag vet hur min personlighet är. Hon känner mig bäst.
Min pappa och mina syskon känner mig också. De accepterar den jag är.

Otur att alla inte är så.

:(

Håll det inne eller säg till mig

Jag räknar inte in dig längre. Du räknas inte längre. Ni räknas inte.

Håll det för er själva. Jag fattar. Jag är inte dum.
Om inte säg det till mig. Erat smyg är sjukt irriterande.
Visa mer öppet att ni stör er på mig går inte. Men istället för att snacka bakom ryggen säg det till mig.
Det blir inte bättre för att ni pratar bakom ryggen. Jag är inte blind, jag är inte döv och framför allt inte dum.
Jag tycker inte illa om någon men sättet att hantera det på är jobbigt.
Jag vet att jag kan uppfattas jobbig men jag har en och flera gånger sagt att: Säg det till mig. Jag förstår.
För jag är medveten om min personlighet. Den är högjudd, den är sprallig och uppmärksam-sökande. Jag vet exakt hur jag är. Därför förbannas jag på er som jag hör "Kan hon inte bara hålla käften?" "Att hon alltid ska synas!" "Kärring!".
Jag hör allting. Om inte annat får jag höra på omvägar.
Det är inte kul att höra det från nära "vänner".

Att en människa ska få sådan falskhet att försvinna är sjukt. Att en människa förändrar en hel grupp är sjukt. Att en människa ska vara tvungen att hålla ihop en vänskapskrets är sjukt. Allting är sjukt.

Mikaela. Du är den enda som tål mig och om inte, säger det iallafall.
Jag saknar dig.

Jag vill hoppa av denna linje.

Ge mig julen, ge mig en micks ur din tomtesäck

Julen är här och lyser fred på jorden.
Glädjen är stor, i ett barns glada ögon.

Jag längtar till julen! Tomten ge mig paket!
Ge mig julefrid. Ge mig noll bekymmer!
Men framför allt, ge mig en Mikaela urhoppandes ur din tomtesäck!Det är tur att du älskar mig bebis

Godnatt min kära och alla andra och GODJUL


Mojsigt mojsigt

Riktigt mysigt kväll med Fridi. Vi lagade mat, eller hon lagade, jag åt. Men fruktansvärt god kyckling gjorde hon! Tack gullet! Sen gick vi på promenad genom staden, halt var det också. Men tack för den lilla stund ikväll ändå hjärtat.
Jag gjorde lite mys för mig själv ikväll också. Köpte hallon och naturell yoghurt och gjorde mig själv en smootie. Tände lite ljus och gosade ner mig i soffan. Mysigt såhär i vintertid.Jag saknar dig.
Tro't eller ej.


Pluggplugg gamm sugg - Låt mig bli 18

Idag har jag fotat och nu ska jag skriva artikeln. Skulle verkligen behöva hjälp med artikeln. För jag kommer verkligen inte igång. Jag kan inte skriva artiklar.. Åh. Jag är sjukt intresserad av ämnet jag ska skriva om man har tyvärr inte fått svar av dem jag ville ha svar av men skickade mail runt om i Sverige för svar så nu har jag lite att gå på iallafall. Jag ska skriva om tatueringar och dess mening. Jag hoppas detta går bra så att jag innan jul kan känna mig lugnet.

Skriver senare. Nu ska jag plugga.

Update. Jag är snart klar! Ska bara intervjua min far sedan ska jag skicka mail till mig själv så att jag kan fixa resten på skolan imorgon! Ska fixa layouten och sånt då. Detta kommer bli kanon! Jag är nöjd med det jag åstakommit än så länge så. Blir skönt att ta en paus nu snart och åka och hälsa på Fridi. Hon bjuder på mat också, tack baby! Sedan hem och fixa det sista till artikeln.Jag har suttit nu på internet och letat efter tatueringar och info om dem som skulle kunna användas till artikeln. Men i mitt letande har jag också förundrats över hur jäkla mycket jag vill tatuera mig. Jag vill som Mikaela, fylla mina armar. Jag vill ha så många. Men jag har så låg smärtgräns så jag får se hur långt jag kommer! 18 år, kom!
Jag hittade väldigt snygga tatueringar på Eaststreettattoo.se. Kommer bilder på några snart.
Men jag vet inte om jag vill göra någon Old school tatuering. De är ju lite coola, udda såhär. Vi får se. Fortfarande över ett år kvar innan jag ens behöver bekymra mig över motiv. Jag måste först fylla 18, sen måste jag ha pengar också. Största fasan, pengarna....

Old school tatueringar börjar falla mig i smaken mer och mer. Bara de inte är för mycket så.
Denna är rätt snygg.Denna är så mycket i ett. Men den är så läcker!Hittar inte riktigt någon som är outstandigt snygg. Finns så många läckra men.
Gå in på eaststreettattoo.se och kolla själva vet jag.


Mikaela. Låt oss bli 18 nu..

Jag är söt in'e

Jag funderar på att skaffa ett septum. Visst heter det så? Jag tycker iallafall det är sjukt snyggt. Eller vissa ser ut som kossor i det. Men jag har testat och photoshopa dit den och det ser bra ut. När jag fyller arton och kommer ut ur detta hus ska jag kroppsutsmycka mig till min yttersta gräns. MIN gräns. Den ligger inte på farligt mycket. Jag vill ha en tatuering för min mamma och pappa och en för mina syskon. Jag vill ha en text som representerar mig själv. Vilket är på latin och betyder "Jag står mig själv närmast". Den ska nog sitta i nacken. Jag funderar dag ut och dag in, för snart är som sagt min artonårs dag! Jag längtar.


Jag vill slå i väggen nu
Men istället ringer jag Mikaela
Tack för att du finns, lyckopiller.


Är utbudet inte större?

Jag och Frida hade en diskussion idag när vi fikade på Blåbär. Utbudet i Örnsköldsvik är litet. Eller det finns killar, men träffar man en får man höra från en eller fler: Jaha, han. Har du inte hört.. Han har..Han gjorde.. Osv.
Alla vet allt om alla. Om en kille haft ett rykte för två år sen om att vara player så kommer troligast det upp i diskussionen om jag skulle komma och säga att jag dejtade honom till mina vänner. Jag frågar mig själv - Varför?
Vi kan inte dra alla över en kam egentligen.
Folk kan ju förändras.. Därför borde man egentligen inte lyssna på gammalt snack utan istället lära och känna han som han är NU. Eller har jag fel?
I wanna get away for a while.
Jag vill flytta till en annan stad. Där jag är okänd och människor omkring mig är okända. Lära känna nytt blod liksom. Bara starta om på nytt. För i Örnsköldsvik byter vi med varandra i princip. Jag dejtar han och i nästa sekund dejtar min nära vän honom. Ingen är okänd i vår lilla stad. Ingen är orginell. Alla vet alltid något om vem man än väljer.
Jag hade det där okända. Känslan av nytt. Den kändes great när den fanns där. Nu är den lite old and grey den också.. Tyvärr.
Ta mig till en anna stad och gör mig okänd. Gör mig unik någonstans. Här är jag. Hon den där. Emma Östman bara.Öppna nya dörrar för mig på en ny plats
Med nya äventyr
Jag är trött på denna ruta
Inget händer och tiden står still

Take me somewhere else

Är det bara jag?!

Lovet ska vara ös hela vägen ut! Vi får besök av vår älskade Lund brud dessutom! Ladda för party!
Sen kommer Fanny älsklingen också efter nyår. Då blir det favorit i repris hos Erik, eller hur? Jag längtar.
Jag vill inte att det ska bli måndag imorgon. Jag vill ha fredag på direkten och sedan ett efterlängtat lov!

Jag bjuder på lite bilder från saknade festligheter och saknade människor!

Jag längtar efter dig pruppen!

Nu till lite bilder från min och fruns föris innan det bar av till riktiga festligheterPinacolade och mysigheter

Jag längtar så fruktansvärt efter dig älskling!


Jag längtar så mycket efter lovet nu. Jag längtar efter speciella människor och framför allt speciella stunder.
Kom lov.


Jag är lika rädd som vem som helst

Sitter och lyssnar på Johan Gustafson - Act Like Lovers. Texterna på hans låtar är väldigt härliga. Ni borde lyssna. 

Annars sitter jag och försöker koppla bort mina tankar och manipulera mina känslor för en stund.
Jag borde kanske också vara rädd för kärleken? Rädd att bli sårad? Jag är det. Jag är livrädd. Varje gång.

Ibland borde man lyssna på sig själv. Ibland borde man gå på första känslan. Ibland borde man inte vara så jävla envis.. Jag borde lyssnat till mig själv från första början. Jag genomskådade det ju..
Kommer den där känslan med åldern? Känslan att inte känna. Isåfall vill jag inte bli äldre...

:(

Mikaela ring mig när du läser detta. Jag måste få prata med någon nu.
Och du är av erfarenhet den bästa och enda jag kan tala med som verkligen förstår. Ring mig

Don't. I beg you

Jag fixar det inte. Det spelet jag utsätts för. Den "back-stabbing" känslan jag får.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag önskar bara att det kunde komma en gnutta äkthet till min värld nu. Jag önskar antingen att allting spolades tillbaka eller att någonting posetivt kommer ut ur detta. För jag vägrar stå på ruta ett länge till!
Alla har haft motgånger och är rädda. Men alla är inte idioter, man kan inte dra alla över en kam bara för att man sårats någon gång. Jag har blvit sårad men jag är inte rädd för att finna bättre. För bättre finns det alltid, ingen är perfekt,
Vi kan inte bli rädda för kärleken bara för att den fått oss ur fokus någongång. Kärlekens spel är inte alltid medgångar.

Jag genomskådar men jag kan inte hejda mig.Jag är ung men inte dum

Jag är barnslig för att jag trivs så
Jag försöker inte vara mognare än min ålder
Jag försöker inte vara perfekt
För det är ett ouppnåligt mål

Så sluta med fjäsk och visa ömhet
Att höra att man är perfekt är en lögn från den talandes mun
Jag hör hellre äkta ord och skådar barnslighetens humör
Övermogen är ett tecken på omogen

Låt barnet inom dig leka
Stäng in kontorsgubben några år till


Panik på Park - Bokstavligt

Det var nice, det var högt, det var ballt och grabbarna öste. Synd att Jontes sång inte hördes så bra.. Men annars, great!
Vi kan ju tala om lucian också. Ett minst sagt litet gäng men de gjorde ju så gott de kunde! Jag tror de va 9 stycken som var med i hela lucia tåget? Lite synd att inte fler ställde upp. Men hur som helst grattis till Matilda som blev lucia! Riktigt fin var hon. Och sången hennes satt på ett smäck.

Nu tänker jag lägga mig i soffan och se tv med syster.Jag hatarhatarhatarhatar känslan just nu. Jag dör inombords. Äckliga parasit.

:(

Det är mycket nu grabben

Resa till Lund över sportlovet eller påsklovet, sommarjobb, coldplay, utomlands resa! Allt ska planeras och mitt 2009 ska bli perfekt. Me, micks och hoppas, fler också! Säg till om ni är intersserad att hänga på utomlands eller på coldplay. Ju fler dessto bättre. Come on norrlands flickor!

Imorgon är det lucia och  en stor dag för Parkskolans historia! Vi får kändis besök.. eller nästan, PANIKEN spelar i caféterian. Be there.

Nä nu ska jag lägga mig och kika på television.Jag kan inte sluta bli nojig. Det är något som inte stämmer. Något är fruktansvärt fel här. Ge mig ett tecken och gärna ett svar! Jag orkar inte vara förblindad mer...

Behöver lite hjälp nu.

Jag skulle behöva hjälp med lite frågor som jag ska ställa till Mr Zid och Johan Gustafson. Det är angående tatueringar. Jag vill ha svar om deras synpunkter på tatueringarnas meningar. Hur de ser på tillexempel deras tatueringar, om de är betydelsefulla för dem eller bara en kul grej de gjorde.
Men jag har lite svårt att komma på bra frågor som inte spårar ur. Jag har skrivit lite frågor som jag har liggandes på ett färdigskrivet mail till Mr Zid men frågorna känns inte bra. Hjälp mig och kom hemskt gärna med egna förslag!

Jag ska börja med att fråga dem om deras första tatueringar och varför. Här är de första frågorna jag tänkt ställa.

- Vad fick dig första och främst att tatuera dig?
- Hur gammal var du när du gjorde din första tatuering?
- Vad tänkte du innan du gjorde den? Var den planerad eller impuls?
- Representerade din första tatuering något för dig? Är det ett minne, en symbol eller bara en enkel utsmyckning?
- Dina resterande tatueringar, hade dem någon mening för dig?
- Blir det att när man gjort sin första, vill man bara göra fler? Varför, tror du?
-  Finns det någon gräns när det kommer till tatueringar? När blir det för mycket, enligt dig?
- Skulle du kunna jobba som tatuerare? - JOHANS FRÅGA.

Det är det frågor jag tänkt starta med för att få fram en bild om deras tänkanden kring tatueringar och framför allt om deras egna beslut.
Sedan hade jag tänkt fråga Zid angående hans jobb som tatuerare. Här kommer de frågorna jag tänkt ställa.

- Hade du som yngre planer eller drömmar att bli tatuerare? Hur såg din framtid ut, enligt dig?
- Varför valde du att jobba inom detta yrke?
- Hur länge har du jobbat inom denna bransch?
- Trivs du med ditt jobb?
- Är detta något du skulle kunna jobba med resten av ditt liv, tror du?

Sen har jag en lite större fråga som ska ställas till båda. Den lyder såhär.

Jag har ofta hört att folk pratar om tatuerade människor i ett mindre posetivt sätt. Många anser det opropert att jobba inom vissa branscher om man är för tatuerad? Varför tror du att människor har den synen på kroppsutsmyckningar i överlag?

Jag har svårt att komma på mer frågor. Snälla hjälp mig. Skriv frågor som jag möjligen kan ställa eller om ni har någon åsikt om de frågor jag skrivit ned nu.
Skulle vara jättr tacksam om ni ställde upp och hjälpte mig nu.

Keep it inside of me

Simply the best. 
Better than all the rest.

Jag vill att tiden ska gå lite fortfare. Bara en aning fortare så att jag får lite svar på mina funderingar. 
Jag står helt känslomässigt stilla nu. Det är drygt att inte kunna ta steg i världen som vanligt pågrund av min rädsla att kliva snett. Jag vill inte kliva snett och jag vill inte riskera att falla igen. 
Jag går hellre sakta fram och ta dagarna som dem kommer och sedan se därefter.
Men det är svårt, för det  är inte mitt sätt att spela. Inte mitt sätt att hanskas på. Inte mitt sätt - inte jag.
Jag ids inte skriva mer känslobabbel.
Förlåt för allt babbel som kommer ut ur mitt huvud och sedan förs till denna blogg. Jag är dålig på att hålla mina känslor inom mig. Därför jag funderar på att skapa en blogg till, eller uppdatera den - Asme.blogg.se.
We'll see about that.


Jag behöver en riktigt förstående människa hos mig nu.
Mikaela kom hem någongång ♥

Jag hatar fördomarna!

Än en gång. Men jag kan inte sluta blir förbannad efter våra diskussioner på skolan. 
Än en gång en blogg om de homosexuella fördomarna.

Den fobi-känslan människor känner kring HBT-världen förbannas jag på. Jag hatar er med fördomar kring människor ni knappt vet något om förutom deras läggning. Dömer efter personens handlingar och inte efter personens personlighet och inre.
Jag har en fråga till folk som känner mig och som möjligtvis är homofober. Om jag var bisexuell eller lesbisk, skulle ni hata mig då? Jag är samma person med en annan läggning. Är jag hemsk för det? Är jag en dålig människa för att jag inte följer naturens väg? Den hetrosexuella vägen. Är jag psykiskt störd för att jag är osäker på min sexuelitet och inser sen att jag dras till tjejer? Skulle ni hata mig för något jag inte kan rå för?
Nu är jag hetrosexuell men ibland önskar jag att var en av de människor som tillhör HBT-världen. Bara för att se min omgivnings reaktioner. Skulle jag bli behandlad annorlunda? Jag skulle vilja veta.
Det är en fråga jag skulle vilja att alla ställde sig själv när de säger att de är homofober. Tänk er in i situationen om er bästa vän skulle komma ut som homosexuell eller bi eller kanske till och med transsexuell. Är det verkligen värt att hata en människa så mycket för något som faller sig in i den personens natur? Det är lika rätt att dras till samma kön som det är att dras till motsatta. En sexuell läggning är inget man styr över.
Visst kan till och med jag tycka att sexuella biten när det kommer till HBT-världen kan vara obehglig men aldrig att jag skulle döma folk för vad de gör i sänghalmen! Det är bara sjukt att ens tänka så. Sex är sex, njutningen är olika för olika personer.
Homo, Bi eller Transsexuella människor är inte olika ijämte mot oss. Också att folk ha tar sig mod att komma ut ur garderoben i detta homofobiska samhälle. Jävligt modigt. Jag ser upp till människor med modet att inse sitt rätta jag. Homo som hetro, alla är lika mycket värda!

Att Örnsköldsvik är sådan homofobiska stad är bara pinsamt, hemskt och fel!
Vi är tydligt omogna inom den kategorin. Vi är för dömanden.

:(


En mening - så mycket mening i den

Simply this is one of the crazies things I ever done
But then again, love can make a fool of anyone

:( :) ?

Kärlek på nytt

Jag är kär. Förälskad i världens finaste. Varje tanke gör mig galen och helt vimmelkantig. Vågar inte ha dig för nära inpå, rädd att bli för kär. Vågade inte röra dig för jag kan inte inse att du inte är min. Du är de finaste jag sett på väldigt länge. Värmande i vintermörkret. Lite sliten men ack så snygg. Som smör på smörgåsen för min ögon. Som sylten på pannkakan. Jag är kär i dig, er, ni, du. Vackra skapelse. Men bortom min fantasi och bortom min ekonomi. Jag vill kunna köpa dig. Köpa dig och bära upp dig som världens vackraste diamantring. Jag vill visa hela världen din skönhet. Vackra varelse, stanna där du är, mamma kommer snart och hämtar dig.

Jag är förälskad.
Min älskling
Mina älsklingar
Mina LEE-jeans.

GE MIG PENGAR.

Jag hittade världens finaste jeans. Världens dyraste men ack så snygga. Vågade inte testa dem för jag är rädd att passformen kommer vara perfekt och jag kommer se oemotståndlig ut. Jag vågade inte riskera att ha dem på min kropp sedan inse faktum, JAG HAR INTE RÅD. Ettusenfemhundra kronor. Jag vill önska mig dem och få dem som tidernas dyraste men bästa juleklapp. Men juleönskningarna är snart över och mina klappar är nog fixade från alla hörn och kanter. Fy vad plågsamt att lämna mina bebisar i butiken.....
Dessa beauties var obeskrivliga. Imorgon ska jag ta mig mod att gå in och testa dem. Jag är dum i huvudet, men bilden av dem fastnade på min näthinna. I'm stuck in this moment.
Ge mig en förmögenhet eller ge mig mina LEE-jeans.

Kaos i huvudet

Jag vill veta allting med tiden
Men jag vill inte sitta här fundersam och undrandes
Jag känner mig otroligt undergiven
Det är som stormen yr kring mina ben
För att jag ska fatta att mina beslut kan ge känslomässiga men
Jag står hjälplös i en situation jag brukar stå stadig som orden..
Nu står jag nog endast med ena benet riktigt fast och stadigt på jorden..

Jag har sorgen i halsgropen varje dag. Nya beslut kan tas och ändrade meningar enligt mig kan gå i kras. Jag vill varken se eller höra just nu. Känna möjligtvis.. Men jag är samtidigt rädd att känna för mycket.

Till och med orden som skrivs får mig att fundera. En mening eller ett ord får mig fixerad. Jag kan inte släppa den blinkande figuren som sa mig det ena, men kan inte heller glömma den leende figuren som sa mig de andra. Tänk vad ett ord eller en mening kan skapa sådan dramatik. Varför var det inte denna gång så lättsam som de förra? Kallas det mognad eller överdrift? Hjälp mig.


Vintermörkret gör mig rädd
Ensamheten gör mig sorgsen
Kom gör min tillvaro trygg
Jag ber dig min käraste.


En bild som inte illusterar någonting förutom hemskheter.
Jag ser hemsk ut.
Jag ser tjejig ut.
Ge mig min cool-chick stil.
Jag är en dude and of that I'm proud

Hejdå dator och hej min säng

Nu tänker jag bädda ned mig i min stora mjuka säng och sätta igång tv:n. Skicka ett sms eller två och bara låta tankarna flöda. Jag börjar dessutom bli förkyld så min natt lär inte bli den härligaste. Snoret rinner och hostan tränger sig på. Jag hatar att vara sjuk.
Nu väntar min stora säng. Önska mig lyckatill så jag inte hostar ut mina lungor eller snorar ut mina inre organ. Mysigt...Suck.
Godnatt människor.

Nattens mörker tränger sig på med stora steg nu. Fast mörkret är alltid utanför våra fönster även under dagtid. Lite trist, för jag hatar mörker. Det enda som kan vara mysigt med vintermörkret är att dela en kväll med någon speciell person i en soffa med en filt, te och massa värmeljus. Kom kärleken i vintermörkret, kom.


Min dag har varit trist därför alla bloggar.
Stort förlåt.

Nickelback - Never gonna be alone

Time, is going by, so much faster than I,
And I'm starting to regret not spending all of here with you.
Now I'm, wondering why, I've kept this bottled inside,
So I'm starting to regret not selling all of it to you.
So if I haven't yet, I've gotta let you know...

Never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall...
Never gonna be alone!
I'll hold you 'til the hurt is gone.

And now, as long as I can, I'm holding on with both hands,
'Coz forever I believe that there's nothing I could need but you,
So if I haven't yet, I've gotta let you know...

Never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall.
When all hope is gone, I know that you can carry on.
We're gonna see the world out,
I'll hold you 'til the hurt is gone.

Ooooh!
You've gotta live every single day,
Like it's the only one, what if tomorrow never comes?
Don't let it slip away,
Could be our only one, you know it's only just begun.
Every single day,
Maybe our only one, what if tomorrow never comes?
Tomorrow never comes...

Time, is going by, so much faster than I,
And I'm starting to regret not telling all of this to you.
So if I haven't yet, I've gotta let you know...

Never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall.
When all hope is gone, I know that you can carry on.
We're gonna see the world out,
I'll hold you 'til the hurt is gone.

I'm gonna be there always,
I won't be missing a word all day,
I'm gonna be there always,
I won't be missing a word all day.Vi har samma rädsla men olika tänkanden.
Jag är rädd för det du fruktar.
Jag tar stegen för att nå ett mål.
Du kör loppet för att ge walkover efter halva vägen.
Vi är så lika.
Men ack så olika.

No good match.


Jag hatar henne.

Hon är sig inte lik. Hon har ingen ork. Hon bara sitter om dagarna och gör ingenting. Hon vill vara någon. Någon som hon var. Hon vantrivs i sin kropp. Hon vill känna kämparglöden som en gång fanns. Hon vill kämpa igen. Hon vill åstakomma något! Hon vill bara bli hon igen.

Jag hatar det här. Alla förändras så jäkla posetivt medan jag bara går neråt.
Jag tänker gå ut och gå nu och rensa allting samtidigt bli av med några extra kilon.
Ja jag klagar på min vikt. För den börjar ta fart och jag väger för mycket för min kropp. Tro mig eller ej men enligt min BMI gör jag det. Jag klagar men ska göra något åt det så kom inte och säg något. Jag hatar folk som klagar på deras vikt men det är för att de människorna inte gör något åt det. Jag ska försöka, för jag vantrivs som jag är nu! Fan ta allting.

Önska mig lycka till i vintermörkret.


Ännu mer dansband! Jag gillare

Jag fick sådan stor lust att lyssna på Barbados nu när jag läste gårdagens blogg. Men de nya Barbados är inte alls lika bra. Sen, har de bytt sångare en gång till? Här hänger man med.. Iallafall så den nuvarande sångaren låter exakt som en UNG Magnus Carlsson! Lite fräckt men ger samtidigt en falsk känsla. Låter lite som en sämre Magnus och det är lite synd. För killen är grymt duktig. Han heter förövrigt Bjorn Lagerstrom.

Nu ska ni allt få höra! Ni som lyssnade på Barbados i yngre ålder medan Magnus fortfarande var ung, sexig och framförallt var smal och smärt måste hålla med om att dansbandvärlden inte har eller kommer få en läckrare leadsinger någonsin. Ja, jag tyckte Magnus var sjukt het förut. Han var min idol. SÅ!

Han är en av de bästa - Fördomarna förstörde
Jag önskar att Magnus inte var homosexuell för jag lovar att halva världens befolkning inte hade haft samma fördomar om honom då. Han är en bra dansbands musiker men bara för hans läggning blir han äcklig och motbjudande i vissa människors ögon. Vi kan ta Scotts som exempel, ett band som är med i dansbandskampen, sångaren där är riktigt stilig, till och med snygg och vad jag vet har han inte dömts av befolkningen. Vet ni varför? - Jo för att han är straight (vad jag vet iallafall). Det är som sagt sjukt att Magnus Carlsson ska hatas så jävla mycket bara för att han är homo! Acceptera att han var jävligt snygg i ung ålder, snyggare än de flesta pojks idag kommer kunna bli, dessutom har han en otroligt skön röst och är riktigt talangfull (plus att han har snygga moves, hua)! Bara att acceptera - he's better than many.


Jag har dansbandsmani nu. Jag gillar dansband och har alltid gjort. Inget jag lyssnat på i min vardag men många gånger när vi åker långresor med bilen slås ofta Barbados skivan på och hela familjen kör allsång i timmar! Jag gillar det!


Tyck jag är sjuk men kolla hyn, kolla ögonen, hör rösten.
Jag skiter i om han är bög. Han är bra!Min blogg börjar tappa fattningen.
Först kärleksproblem som nu utvecklas till
En dansbandsblogg?
NICE!

Dansbandskamps katastrof

Varför gick inte Shake vidare? Och varför gick inte Zizi and Lee vidare förra gången? Åh dansbandskampens koncept suger. Hela Larz Kristerz hemby röstar ju på dem, inte undra på att de går vidare då? De är inte bra, de var! Nu går de bara neråt för dem.. Ge plats åt riktiga dansband. Likaså Scotts. Hej coverband. Sångaren är i och för sig sjukt duktig och jag önskar dem all lycka till i Melodifestivalen. Men lämna plats i dansbandskampen och riktiga dansband, tack.

Ja jag följer dansbandkampen. Gillar programmet. Har alltid gillat dansband på något vis. Fräsigt och härligt. Sen har man vuxit upp med barbados och massa annat hos farmor och farfar! Jag kan till och med varje låt på en av barbados skivor! I like it.

Kvällen har bara vara helt mys. Jag, mor, far och lillasyster. Vi köpte chocklad och smälte och doppade frukter i! Sjukt gott. Sen alldeles nyss gjorde jag en kopp te, Earl Grey, mjölk och socker. Jätte gott och väldigt mysigt att sitta med en kopp te i handen en lugn lördagskväll med familjen. Nu hade jag tänkt ta min hjärtprydda filt och gosa ned mig i soffan och slå på en film.

Let's gos.
Ta dig tid.
Baby.

Orättvist

Människor blir tillsammans på löpande band nu.
Medan de gamla förhållanderna går skiljda vägar.
Kärlekens spel. Jävligt orättvist

Jag vill tillägna en blogg till min vän Frida. Du är den mest kämparvilliga människa jag känner. Du ger aldrig upp i någonting. Även om hjärnans tankar sviktar och ditt hjärta inte klarar mer, ger du aldrig vika förrän du knappt orkar stå på egna ben. Du är en människa man ska se upp till. En människa man ska ta vara på. Du är en underbar människa och en fantastisk vän. Du har oss, dina vänner. Call us anytime. Du är bra.


Nu ska jag bädda ner mig i soffan och dricka te.Fan vad trött jag är.
Jag är trött på att behöva ta för mig.
När är det min tur att slappna av?

I dessa situationer gör jag mycket.
För mycket.
Jag lägger ned för mycket tid på falskheter.
Äkthet, kom.

Av misstag lär man

Jag är emotinellt krossad intill hjärtroten. Jag fattar vinken. Jag är inte dum.
Varje sekund som går nu strömmar hundratals olika tankar genom mig och lika många känslor. Jag och kärlek är ingen bra match, uppenbarligen. Men jag har lärt mig genom mina misstag vad som är rätt och fel. Jag vet vart jag ska tänka: Go for it. Jag vet även när jag ska tänka: Nej.
Jag är 17 men jag är inte dum. Är det någon med problematiskt kärlekliv är det jag. Det posetiva är att man lär sig. Man lär sig se igenom falska människor. Jag har iallafall lärt mig.

Jag vill sopla tillbaka tiden minst 4 år! Jag vill inte uppleva de som människor kallar kärlek. För när man upplevt den en gång vill man alltid ha den. Jag har blivit kär i den - kär i kärleken.
Jag är ingen singel tjej men jag har otur i kärlek. Ska man flytta till New York City och försöka hitta kärleken där? Så som tjejerna i sex and the city. Jag flyttar, häng på!


Jag är jävligt bra utan kärlek också
Men vem saknar den inte?
Det blir ensamt emellanåt.
Det kan ingen förneka.
Neeeeeew Yoooork Cityyyyyy här kommer jag! Bring the men!

Överflödigt skrivande

Jag är inte samma människa utanpå och innanför. Men vem är egentligen det? Vem har inte en sida hos sig själv som man inte visar offentligt? Jag har iallafall en.

Jag är glad fast samtidigt ledsen. Som en tvådimosinell känsla som tär på min kropp i detta nu. En känsla av välbehag och ångest. Något som jag känt en längre tid nu men som verkligen börjat utvecklas. Negativt eller posetivt vet jag inte. Jag känner ingenting speciellt. Jag har fryst fast i ett stadie i mitt liv där känslosvall tar över och inga fasta känslor längre har kontroll. Emotinellt jobbigt. Hur man ska förklara med yttligare ord vet jag inte. Detta är något som är svårt att uttrycka i ord. Tvådimosinella känslor, känslosvall och allmän osäkerhet. Plågsamt men intressant. Som en ny värld med nya möjligheter. Fast problemet är om jag vågar sätta min fot på denna nya världsyta. Det är ytterst frestande men samtidigt väldigt skrämmande. Total drama.

Jag ska bli poet.


Ung behöver inte vara dum

Bara för att jag är yngre är jag inte osmart? Bara för att jag är mindre är jag inte blåst? Bara för att jag är barnslig är jag mer än ett barn. Bara för att jag är blond är jag inte bakom flötet.
Jag ser allting. Låt det inte gå över styr. Nojig må jag vara. Men något skumt är det bakom all glans.
Jag är inte korkad. Jag har tydligen lärt mig av mina misstag. För i denna situation hade jag inte tänkt, bara kört. Jag vill kanske ha det helt denna gång, antar jag.

Är jag i deppstadie nu eller vad håller jag på med? Tänk vad närståendes kärlekliv kan påverka en rent psykiskt. Både posetivt och negativt. Saknaden efter kärlek kommer fram men det klara tänkandet kommer också! Det tänkandet jag borde haft för flera år sedan. Se vad som är rätt och fel. Vad som verkar äkta och vad som bara är ord. Nu har jag lärt mig. Och tänker aldrig återgå till att falla för genomskådliga players igen! Idioter hela högen. Fast ibland.. fantastiskt charmiga och oförglömliga idioter. Suck.

Nytt kapitel i en ny bok ungefär.
Hell yeah it feels good!

Fokus på mig, tack

Stunderna står jävligt stilla nu.
Med musik i öronen, samma gamla härliga sönder spelade musik, sitter jag och förundras över hur detta ska gå. 
Kommer det någongång fixa sig eller kommer vi stå alone in the bitter 
end föralltid? Inte för att detta är mycket till end, det är mer the beginning men känns helt klart som ett konstigt och som vanligt olyckligt slut.
Tiden får väl utvisa den rätta vägen antar jag. Det oturliga är väl bara att ödet oftast tar en jävla tid på sig att träda fram med om det är rätt eller fel. 
Här vandrar man på jordens yta och hoppas, förundras och förvirrat försöker ta reda på vad som kommer hända. Allting snurrar. Min värld snurrar.
Ta ner mig på jorden och sätt mig i fokus.
Sätt mig i fokus så som ni lyckades få kvinnan i Loka reklamen i fokus!

Jag blir glader chocklader!

Min syster är en killmagnet. Idag hade en kille addat henne på msn och sagt att han var kär i henne. Jag tycker det är väldigt sött gjort av honom. Kan inte killar i vår ålder också vara så? Skriva ett sms: Jag är kär i dig.
Så sött. Lite barnsligt men så charmigt. Nu är jag inte seriös, men tänk iallafall på det. Det skulle vara lite sött!
Efter det kollade jag och Ida efter hennes skolas söta killar och jag blev helt paff när jag pekat ut en väldigt söt kille och hon kommer och slänger i ansiktet på mig att hon hejat på honom! Nu kanske inte heja är världsmycket. Men det är min syster vi talar om, Sveriges nog blygaste tjej när det gäller killar. Också hejar hon på hennes skolas sötaste kille! Det enda jag kunde säga var: Go for it! Honom har jag inget emot att ha i mitt hus.
Jag ser framemot då min lillasyster kommer hem med sin första pojkvän och jag hoppas innerligt han är söt. Jag lovar jag kommer göra bort mig. Kommer typ gå in på hennes rum när de ser film och fråga: Vill ni ha något? Har ni det mysigt? Vad ser ni för film? Åh ni är så söta!
Jag kommer skämma den röda färgen ur Idas kinder. Jag tycker redan synd om henne! Men jag ska försöka behärska mig!
Åh. Jag längtar tills någon liten kille kommer trallandes in genom våran ytterdörr och presenterar sig! Han kommer nog dö på kuppen. För min familj är nog den snällaste som finns mot okänt folk, hoppas han inte blir för generad.
Snacka om att jag planerat allting gällande Ida och hennes kommande kille!
Bäst att du snabbar på syster innan jag får fler filuriga idér!
Nä, jag skojar. Håll dig ifrån dem så länge du kan. Bättre att du hittar den perfekta direkt än att gå igenom höstackar för att hitta den skinande nålen!Hon är tystare än vinden
Men hon skiner som solen

Hon är min syster
Jag älskar henne ♥

Till dig

Till dig som är ensam. Till dig som inte vill känna sympati. Till dig som behöver någon. Till dig som sårar genom ärlighet. Till dig som vandrat ihop med någon länge. Till dig som saknar någon hatad. Till dig som vill ha ett svar. Till dig som träffar fel personer. Till dig som blir nojig över ett sms. Till dig som dömer för mycket. Till dig som ser dig själv framför andra. Till dig som vill vara annorlunda. Till dig som lätt blir kär. Till dig som vill försvinna ibland. Till dig som är älskad. Till dig som känner sig oälskad ibland. Till dig som förändrats. Till dig som brukade vara modig. Till dig som är osäker. Till dig som saknar någon. Till dig som behöver tillit. Till dig som har mycket att ge. Till dig som gråtit på tok för mycket. Till dig som är avundsjuk. Till dig som är sotis på närastående. Till dig som alltid smyg tittar. Till dig som snackar skit utan medvetande. Till dig som vill ge. Till dig som är snoffsig. Till dig som inte kan avgöra när det är nog. Till dig som inte kan säga nej. Till dig som är obrydd. Till dig som sårat. Till dig som skadat någon inombords. Till dig som krossat hjärtan. Till dig med krossat hjärta. Till dig med frågor utan svar. Till dig med mycket tankar men få vettiga.

Till dig, Emma Östman

Alla: "Till dig" fylls på varav jag kommer på vad som fallar in på min personlighet. Det kommer mer eftersom.Jag är en tuff brud i lyxförpackning
En jävligt tuff en
Helt makalös faktiskt 

Kul i jul i datasalen

Jag och Lovisa sitter och leker. Photoshop för fulla muggar och jag med noll talang eller kunskap om programmet. Går som det går. Vi gör utklipp av modellbilder. Rätt kul och jävligt simpelt. Men Lovisa kom fram till att göra ramlinje runt bilderna var massa gånger snyggare och sjuresor lättare! Fast jag kör på andra sättet. Skuggor och lager hit och dit. 

Så simpelt men rätt snyggt på något vis. Lite fräckt.
Tycker ni inte?
Utöver vår simpla photoshop stund har vi även suttit och blivit galna på årets minderåriga. Jag blir tokig. Var vi såhär högljudda när vi var yngst? - Jag hoppas inte det.

Nu är det rätt tyst tack och lov. Men deras diskussioner om alla världens saker är inget man vill vara i samma rum som när det är igång. Jag har inget emot våra nya men jag hatar deras decibell nivå!

Min blogg. min kära och älskade blogg. Jag älskar dig. 

It's a boy-girl thing

Det finns ett stadie alla människor når i en viss ålder. Det är stadiet där vi lär oss att förändra saker. Där vi lär oss vad som är viktigt och vad vi måste prioitera. Det kallas - Att bli vuxen?
Jag känner mig inte vuxen men jag känner mig mognare. Jag känner mig inte som sjutton. Jag är smartare i mitt huvud än de människor runt omkring mig, i samma ålder (vissa, långt ifrån alla)
Jag har tänkande som båda könen. Jag är inte speciellt flickig men inte heller speciellt pojkig. Jag ser en fördel hos båda könen. Killar är inte mer svin än tjejer. Men som tjej i situationer där man blir sviken av en kille blir det såklart automatiskt att man ser dem som skit ett bra tag därefter. Men tjejer är inte änglar heller. Det måste vi tänka ibland. Vi är lika sviniga som vi förklarar killar till att vara. Ingen är perfekt som sagt. Människor gör misstag och det måste vi ta och börja inse.
Det är bara en egenskap jag anser att jag har som gör mig till en mognare person. Jag ser från de båda perskektiven.
Jag är inte mognare som människa egentligen. Bara i mitt tänkade för visso. För jag menar, jag är fruktansvärt barnslig. Jag är högljudd, sprallig, larvig, blond (i sättet, ibland) och allmänt omogen.
Vad mogen är går väl att diskuteras. Min egenskap är som sagt att inte bara ta ett parti när det gäller tänkande. Vi måste se från vårt eget tänkande och sedan jämföra med de motsatta könet. Är vi så olika egentligen? - Jag tycker inte det.
De flesta killar tänker som oss.
Vi tänker som de flesta killar.
Fast ur olika perspektiv.It's a boy-girl thing

Jag finner inget hopp
Ärligt så vill jag inte minnas nått


En gång - Alltid

Jag ids inte ta upp det igen egentligen. Men mitt huvud kan inte sluta tänka på det trots att mitt hjärta motsträvigt säger emot. Jag blev sårad till döds. Inombords vet jag inte vad som hände men du har gjort någonting med mig som jag inte kan kontrollera eller styra. Det är hemskt för jag är kontroll lös över mina egna känslor.
Vad i helvete har du gjort med mig? Varför kan jag inte släppa taget så pass mycket att jag kan kontrollera känslorna på egen hand? Varför existerar du? Igår, idag, imorgon, alla dessa dagar fulla med ångerfyllt hat och emotionellt strypande blickar.
Mitt huvud vrids varv efter varv runt om igen. Jag tar död på mig själv genom att försöka förblinda sanningen.
Det är som att jag tagit mig vatten över huvudet och nu håller på att drunkna. I mina egna val.
Jag börjar känna en besvikelse för valen jag gjort i mitt liv när det kommer till kärleken. Jag försöker ju dagligen intala mig själv om att det är deras förlust och inte min. Men denna gång var det nog min.
Jag hittade en själsfrände. A soul mate worth mention
Ingen jag skulle kunna återvända till för en gång player alltid player, som de sa. Men orden är bokstavligt sanna och sanningen i dem tär smått i mig. Och sanningen kommer alltid fram och därför anser jag att jag istället för att dölja den för mig själv - delar med mig den till alla.

Ja. Jag är dubbelmoralisk. Jag vet allt hat jag skrivit om denne person och jag håller fast vid det nu och alltid. Men mitt huvud och alla dess tankar är på ett plan idag medan mitt hjärta är på ett annat. Låt inte orden tas för bokstavligt. Mellan raderna finns hatet ännu. Idag kände jag bara inte för att hata någon. Idag är en bra fast samtidigt konstig dag.
ma boots

Jag är en skön tjej
Jag gillar inte klack klack på fötterna
Inte heller kladd kladd i ansiktet
Jag är en skön tjej

Jag fick fel kön när jag föddes
Jag är mer som en snubbe
Coolt

Snart min älskade

Rubriken är riktad till the one and only, Mikaela Rietz.
Jag saknar henne fruktansvärt mycket och det har börjat visa sig mer och mer nu att vi bor långt ifrån varandra.
Vi har så mycket olika saker vi gör på dagarna att vi knappt har tid att prata längre. Nu på slutet har vi pratat oerhört lite.
Som tur är kommer hon hit om sisådär tre veckor och jag kan knappt bärga mig!
Denna gång kommer jag dränka hela Örnsköldsvik i tårar, glädjetårar.
Kommer bli så härligt att krama om henne igen. Sist var på explore helgen, vilket var, två månader sen? Hur som helst alldeles för längesen.
Detta inkägg skulle inte bli såhär långt.
Det jag ville säga var bara: Jag älskar dig Micks.

Åh. Låt dagarna gå lite fortare!

ingen kreativitet

Jag har ingenting att skriva om längre. Mitt huvud blir tomt när jag måste skriva. Jag tar en paus från kärleks skrivandet och ägnar mig istället åt att skriva lite för mig själv så kanske de kreativa skrivandet återkommer igen!
vänta och se.


Varför ska hjärnan tänka i så äventyrliga tankebanor när resten av kroppen, sinnerna och hjärtat är i en helt annan tanke dimension?
Just nu sitter jag kvar på skolan med tankebanorna lika utspridda som världens stjärnor på himlen. Mina sinnen är spända på diverse saker som min hjärna och mitt hjärta 
inte följer med till fullo.
Mina sinnen är överallt men samtidigt ingenstans. Hörseln, synen, smaken, ingenting är fokuserat på samma sak. Inte ens i närheten.
Hörseln är fokuserad på allt knappande på alla datasalens tangentbord samtidigt på Mp1s diskussion om "då tid" och "nu tid" inom någonting, synen är helt och hållet fokuserad på dataskärmen som gör mina ögon fyrkantiga i längden, känns det som, smaken är fortfarande inställd på mindre goda saker, nämligen skolunchen som åts för några timmar sedan, usch!
Allting gör mig helt och hållet tokig! Allt babbel från hon och allt knappande från han. Jag går i taket snart om inte det slutar. Hoppas lektionen snart tar slut så att datasalen blir tom och tystnaden äntligen får börja stimulera mina sinnen.

Alla sinnen i balans
Kroppen får känna ro
Tystnaden tar över
Tänk om det vore så
Just här...
Just nu...


Sen gör all väntan mig tokig. Väntan hit och väntan dit, och ännu lite väntan. Å ena sidan orkar jag inte vänta mer eftersom det inte är jag, men å andra sidan vill jag, för någongång måste man förändras. All denna väntan alltså..

Vilket poetiskt inlägg detta blev. Mitt sätt att skriva. Jag älskar det.RSS 2.0