Sakta men säkert försvinner dem

Varken vågen eller spegeln ljuger. Jag går neråt och ingen är gladare än jag. Det ska jag fira..på något vis.

One man show

Jag hatar detta. Låt det få ett slut.


Det går bra nu, kompis det går bra nu

Två dagar bortgjorda på Willys och imorgon vankas inhopp på Edmarks. Jag hoppas att det fortsätter såhär!
Nu ska jag ta det lugnt i soffan en stund, sen laga någon sorts middag sen långpromenad.

Det går framåt!


Promenad

Tog en promenad på några kilometer med pellen och sista kilometern sprang vi! Nu väntar jag bara på att mamma ska höra av sig, sen ska vi promenera en sväng i kvällsolen var det tänkt. Sen sängen för imorgon väntar jobb!

Jobbiga tider i min plånbok

Det är hemskt, hemskt tråkigt att vara luspank när ens fina vän från Söderut kommer och hälsar på. I två månader är jag luspank och jag lider som satan eftersom jag förmodligen inte kommer kunna delta i allt kul som händer. Inte ens lika mycket som en student har i månaden, 1050 stackars kronor, har jag på två månader. Här talar vi om småmynt och ihopskrap som blir det jag lever på.

Känns förbannat tråkigt. Tur jag har mor och far som ska sponsra mig med en slant om jag "sommarjobbar" lite här hemma i rabatter och liknande. Inget mig emot! Bara jag får ihop så jag kan leva i sommar.

Vi har bara varandra

Vi gjorde vad vi kunde för att roa oss på akuten sådär vid 02.00 en lördagnatt.

Our placeSvedjeholmsvägens snyggaste lya.

To long

Near to you, i'm healing but it's taking so long.

En dag i taget

Självbilden är vriden och jag ligger i förnekelse. Jag ser inte rättvisa i min spegel och egentligen aldrig gjort. Man ska älska sig själv och den man är, men ibland är det svårare och för vissa går det bara inte.

Ikväll vill jag bara mysa med min älskade och min numera omanliga katt. Mina älsklingar.


Illusion

Jag ser en illusion. En spegelbild vars reflektion ingen realism visar. I min illusion är min kropp en hög fett där det sticker ut, där det dallrar. Jag hade svält mig själv om jag inte hade sån aptit, jag hade tränat om jag hade motivation men jag har aptiten och inte motivationen.
Även om storlek xs pryder min överkropp och storlek 32 min underkropp är det stort, för stort.  Jag pressar i mina lår i storlek 25 även om jag inte kan sitta i dem eller knappt andas. Nu ska jag sälja byxor i storlek 26 för att det är förnedrande att titta på dem, prova dem och inse att de inte passar.
Det är förnedrande.

160 centimeter med 54 kilo är ingen stor människa. Det är en normal människa. Men i mina små grön-blå ögon är den en hög av förnedring och förudmjukelse. Det är jobbigt, bara sjukt jobbigt.


Dagar blir till år

Dagarna blir längre när energin försvinner i samma stund som luften ur lungorna lämnar kroppen.


Nytt i garderoben

Idag har jag och minsta systern gått på stan. Var hur mysigt som helst! Är så sjukt glad att jag har så underbara systrar. Så varje gång de orkar umgås med mig blir jag hur glad som helst. Älskade älskade systrar.
Vi handlade iallafall sjukt mycket fina saker. Jag hittade en underbar mockaväska med nitar för 50-lappen och ett par höga vita shorts. Köpte massa andra saker också, men tror att det mesta ska lämnas tillbaka. Jag behöver inte mer kläder, men det är inte förrän jag köpt massor som jag inser det.

Nu ska jag iallafall ta en promenad i kvällssolen. Puss

Det blir bättre

Tittar på "Det blir bättre" när Jonas Gardell berättar om sitt liv. Han är fantastisk. Jag ska se en av hans föreställningar någongång i mitt liv. Han är ju helt otrolig!

Min vän återvänder hem

Någongång i sommar kommer min vän hem - Mikaela. Känns skit bra och jävligt roligt. Tror denna sommar kommer bli hur bra som helst, även om det är lite knackligt med vissa saker. Men hur som helst, min vän kommer hit och det känns asbra!
Nu ska jag ut med hunden sedan jobba någon timme. Gött!

Emma is alive

Jag lever. Men har inget internet i nya lägenheten, än. Därför kan jag inte uppdatera. Lägenheten är iallafall så klar som den kan bli just nu. Visar bilder någon annan gång.

Vad mer ska jag säga? Haft lite motgångar nu ett tag, men jag tror det kanske löst sig trots allt. Jag hoppas!
Men nu ska jag kila vidare, puss.

RSS 2.0