MONEY IN MA POCKET

Sitter förtillfället och sminkar mig. Börjar jobba 11 och slutar runt 5 nångån, sen ska jag hem och ha en dejt med min soffa/säng tills imorgon. Tur i oturen är att det är löningshelg i helgen och det menas med en massa folk och mycket att göra. SKITKUL, men slitsamt, haha. Tur att folket på lördagar oftast har en tendens att vara sjukt trevliga.

Nu ska jag fortsätta sen dra mig iväg. Och förresten, mitt shoppingförbud går åt skogen, haha......


22.23

Sitter i soffan med mina två bebisar och är sjukt trött. Dags för sängen.


ANOTHER MORNING

Morgonpromenad med mor nu sedan lång härlig frukost hemma i huset. Jobba några timmar ska jag också! What else? Jag har numera shoppingförbud innan Sundsvall. Jag är dålig på att hålla det, men fan, det ska gå! Min katt är sjukt mysig nu på morgonen och jag gillar inte när min man inte kan ligga och dra sig med mig på mornarna.

OFATTBART

Det har tagit två år att bestämma en träff med mina fina i Sundsvall. Två år!! Jag och Elina satt och pratade tidigare om när vi faktiskt sågs sist. Vi kom fram till att det var närmare två-tre år sen vi sågs! Det roliga är att vi minns exakt hur sista gången vi träffades var, haha. Då hjälpte jag Elina med urtagning av hennes löshåret och sen var vi på en hemma fest, därefter fick jag ta hand om min fulle vän Staffan som spydde efter väggarna, haha. Sen sov jag på Antes soffa! Sjukt konstig kväll, men jävligt roligt att både jag och Elina minns det. Åh, och nästa helg ska jag dit!!!

Så nu håller jag på att längta ihjäl mig! Helt sinnessjukt vad kul det känns!


!!

KÖP


En skinnjacka i äkta skinn. Köpte den för något år sen så den är lite sliten. Nypris 1500.
Säljer den för 500 kr eller bud.
Mina fina klackskor i stl 35. Klackhöjd 11 cm.
Nypris 499.
Säljer dem för 200 kr.


KOM PÅ! Jag har ett par nästan oanvända svarta Converse i stl 35 (eller 36...minns inte). Nypris 549.
Säljer dem för 400 eller bud!
(Har ingen bild på dem eftersom dom faktiskt ligger nerpackad nånstans..så använda är dom, haha)

KÖP! :)

FACIT

Matematik är svårt att förstå
Men kärlek är ändå svårare att förstå
För där finns inget facit på sista sidan


12.12

Målar naglarna och raderade precis en milslång text om önskan om förändring. Orden kom inte ut rätt, så jag ger upp och går och duschar såfort lacket torkat istället.


02.25

Klockan är 02.25 och jag har inte en tanke på att lägga mig i sängen och somna in. Nej istället sitter jag sysslolös i soffan med en smått snarkande kissebebis brevid mig. Jag hör även min fines små grymtningar från sovrummet. Tvn står på men jag hör inte vad de säger och bryr mig inte om vad de gör. Det är oväsentligt just nu.

Jag har mycket annat i huvudet just nu. Hur kärleken får mig att stå stadigare, men hur fallet gör ondare varje gång jag tappar fotfästet. Blåslagen inombords med sår som aldrig riktigt läkt försöker jag glömma bort och stänga ute mig från mig. Och även om timmar flyger iväg och det i kroppen känns bra så slutar det densamma. Tårar nedför kinderna, ensamt invirad i en filt försökte jag men misslyckades. En timme blev två timmar och två timmar blev plötsligt en evighet. Ilskan försvann men egot gav inte med sig. Att lägga sig är förlust, att vika sig är svagt. Jag har lagt mig förr och visat sårbarhet och förlorat. Idag är jag en mur av sten med ett hjärta av is och än idag förlorar jag. En egoistisk jävla förlorare i ett lopp av misslyckanden. Och säkerligen tjugo timmar försvann innan något ljud lämnade min kropp och innan mina ögon vågade möta den illa behandlade. Egoisten inom försvann aldrig helt och här sitter jag sorgsen, förbannad och helt jävla uppriven. Jag kan aldrig ta tillbaka den skada jag försätter min älskade i och aldrig heller få den ogjord. Jag börjar se klart - jag är inte älskbar.

ÄLSKADE KISSE.

Min lilla krabat och jag låg och gosade hela morgonen.

Lägenheten

Lägenheten är fortfarande för uthyrning. Kom igen! Inflyttning snarast.

Efter massa strul är lägenheten fortfarande för uthyrning. Så kom igen. Skriv gärna, eller tipsa om någon ni vet som söker en. Vad som helst!

MACARONS


Imorgon serveras det nog Macaroner på Reuterdahls, haha! Seriöst, jag och mina fina systrar har stått från klockan 3 idag till halv 11 och bakat, konstant! Tre paket florsocker försvann, 15 ägg minst och ja, mer än en och en halv sats blev kastad i soporna, haha. Och imorgon ska jag baka en sats till, eftersom de med citronsmak blev skit fula.
Ni måste testa att baka dessa små gobitar, sjukt goda!!

Nu ska jag se film med min bebis, sen sova.

BAKE A CAKE

Jag verkligen älskar mitt jobb. Har superbra arbetskamrater och en suverän chef! Det är sjukt roligt där varje dag, under stress eller i lugnet. Vi har stamgäster som avgudar det vi gör, ger oss komplimanger och beröm. Det lyser behag i deras ögon och det är nog det bästa med detta jobb. Att servera folk som uppskattar oss för vårt arbete.
Och att baka kan vara så kul?! Idag bakade jag chokladbiskvier på caféet som blev kanon! First try! Så kom in på Reuterdahls och köp mina biskvier!

Åkte även till mamma på jobbet efter jag slutat för att ge henne en. Hon älskar nämligen biskvier! Så varsegod bästa mams. (Hon blev superglad och tyckte de var skitgoda, vilket även min andra provsmakare tyckt!) Tummen upp för det!

Dags att hoppa till kojs snart. Mina bebisar sover redan ♥

MED INGET ANNAT ÄN HELA MITT HJÄRTA

Min finaste bebis. Vad vore måndag-fredag, lördag och söndag utan dig? När grytlappar kastas, hård ord sägs och humöret tryder är du räddningen. Min räddning varja dag då mitt humör mer ofta än sällan är åt skogen. Du är min andra och trettiotvåtusen gånger bättre hälft. Jag älskar dig, helhjärtat.


YESTERDAY, TODAY, TOMORROW

-


Tatuering

Jag funderar starkt på att tatuera mig. Tyvärr är det motiv jag velat göra, en fjäder, en trend att göra nu? Alla gör ju fjädrar. Så nu går mina tankar i hela andra banor och jag hoppas jag kan göra den rätt snart.

Vingar. Svalor. Rosor och törnar. Ängel. Pusselbitar. Texter med betydelse. Oändlighet.
Sanskrit. Fjäder. Kursiv. Rosor med törnar. Texter med betydelse. Svalor. Sanskrit.
Kursiv. Vingar. Ängel. Fjäder. Oändlighet. Pusselbitar. Svalor. Vingar. Oändlighet.
Kursiv. Texter med betydelse. Rosor med törnar. Fjäder. Ängel. End.
Psssst.

Godiset satt bra igår, men nä, inte igen på ett tag. Gillar egentligen inte godis, så inte konstigt att jag nästan aldrig äter det. Så idag ska jag ta en promenad i det underbara vädret sen åka på jobbet.
Just nu ligger jag och lillgrisen i soffan och gosar. Klockan 12 kommer vår hyresvärd och två som möjligen ska ta över vår lägenhet hit och kollar på lägenheten. Så jag ska ta och dammsuga här och bädda sängen innan dom kommer.


LET'S GO TO THE CANDYSHOP

Världens finaste pojkvän och jag ska nu köpa godis. På Svedjeholmsvägen ersätter vi middag med godis. Det är rätt nice ändå.

FINA DAGJag. Min earcuff. En bra dag. Och fika med mor och bäste arbetskamraten Susanne.

PRESENTS FOR EMMA


Idag fick jag en rosa scarf med döskallar och en earcuff av älskling! Ingen bild på dem än, men det kommer.
Tacktacktack och ännu mer tack älskade unge.

NÅGOT FINT


Något som är sjukt fint är stay-ups. Jag vill ha ett par med spets också.

MOCKA


Kolla vad som kom i brevlådan idag. Min första internetshopping satt som en smäck!


RSS 2.0