YEY!

Skönt! Till hösten börjar jag extrajobba på Fjällräven Center! Nu har jag iallafall en liten inkomst även efter sommaren, puh! Dock måste jag ändå fortsätta söka något, eftersom jag har en hyra som ska betalas, mat som ska inhandlas och räkningar att betala. Men snacka om lättnad att ha något att göra iallafall! YEY!

Annars igår gick jag först på en 40 minuters promenad vid 6 på morgonen, sen jobbet 8.30-16-00. Efter jobbet åkte jag och p till staden och jag fick med mig en tjocktröja, nagellack och ett halsband. Sen på eftermiddagen blev det en promenad med giz, käk och sen besök av Affe! Kvällen slutade iallafall med en promenad till stan och tillbaka med mamsen! Riktigt skön dag! Och denna dag lär se ut ungefär likadant, förutom att jag inte får shoppa något på stan idag..900 kvar att leva på denna månad, suck.


Puss sockertopp


BLINDED BY LOVE?

Blir vi många gånger förblindade av kärleken?
Så pass förblindade att vi glömmer om vi är kär eller bara..stucked with it.

Det är alltför många förhållanden där småtjaffs tar över hela relationen, där en puss är en daglig ritual och inte en fin älskvärd gest eller där man svara: Jo det gör jag väl. När man får frågan: Älskar du hene/honom?
Förblindad blir man nog när kärleken lämnar boet, men fåglarna fortfarande är kvar.

Jag tror att man kan glömma bort att man är kär och istället livnära sitt förhållande på "det är så det ska vara". Man glömmer bort hur kärleken kändes och stannar med varandra för att det är så och varit så länge. Hjärtat har slutat tagit kamp mot hjärnan och kärleken glöms bort.
Det är lätt att bli förblindad och även om bråken tar upp 90% av den vakna tiden och skriken från grälen ekar i huvudet och hinner inte försvinna, innan nya gräl byggs upp. Ändå är det de 10% av romantik som ibland lyfts fram, som man bygger den såkallade "kärleken" på.

Nu låter jag bitter och inte verkar tro på kärlek trots bråk, men det är inte min mening. Det jag menar är ur min synvinkel kan inte två personer som 90% bråkar och är osams vara lyckligt förälskade. Hjärnan tar över, medan hjärtats talan inte längre räknas.
Man förblindas.


CHEATING

Jag skrev om badboys för någon dag sen. Nu sitter jag istället och läser gamla inlägg på min blogg, och hittade ett där det står att jag är en hemsk flickvän pågrund av hur mina ex varit mot mig. Jag tänker klargöra en sak, som jag stör mig på när jag läser, är att jag har haft EN som svikit mig, hjärtegrops-djupt. Resten har sårat mig, men inte djupare än att jag gråtit en skvätt sen inte brytt mig.
Otrohet klarar jag inte av. Svartsjukan har hemsökt mina sinnen sen år tillbaka.
Jag kan väl beskriva mig förtillfället som ett hopplöst kärlekskranks-nervvrak med känsloutbrott orsakade av gammalt kaos.

Men att skriva att andra människor förstört mig är mer lögn än sanning. Visst kanske jag inte vore lika hopplöst svartsjuk men kärleken trycker ner oss alla, någongång.

Otrohet sätter sina spår i varje drabbad människa, och det finns inget som botar den svartsjukan och oron som man har inom sig. Även om man kan kontrollera sig från utbrott och hysteriska anklagelser är otroheten i sig alltid genomförd, och det vet man.
De människor som aldrig blivit bedragna vet inte vad vi bedragna faktiskt gått/går igenom. Att veta att en människa delat samma sexuella kontakt, under samma tid, med ens kärlek, sätter nya spår i varje nypåbörjat förhållande man ger sig in på. Varje ny kärlek har samma tendens att kunna knulla en annan, som den otrogne hade.
Därför måste man ibland, kille som tjej, försöka förstå sin partner OM hon eller han berättat om en tidigare otrogen partner. För otrohet sätter spår, djupa som skrapsår.

Visst kan jag smått hålla med mig själv om att lite av mig sabbats pågrund av svek. Men en dumpning eller fetdiss är ingenting i jämförelse med en otrohet. Därför måste jag ta tillbaka att alla förstört. Alla har sårat, men bara otroheten satte sina spår.

HAR DU EN FAMN FÖR MIG?OH SUNNY DAY

Svar: På Sekab får jag bokföra, jobba i Bottumline och Vinfo och hålla på med ordrar m.m. Svårt att förklara. Kontorsjobb är det iallafall.

Svar: Våran lägenhet kostar 4100 kr/månaden. Men efter elräkningarna och parkering är vi uppe i närmare 5000.Igår efter jobbet lagade babe tamefan världens godaste lax! Helt sinnessjukt vad gott det var! Tror hemligheten låg i att han använde flingsalt! MUMS!
Efter middagen tog vi med oss vatten, frukt och jag tog en knäckebrödsmacka och satt oss på en filt nedanför oss, på gräsmattan. Solen gick dock i moln hela tiden så tillslut gick vi in och började plocka undan, eftersom micks och jonte skulle komma på besök.


Oh sunny day!

COME HERE AND STAY THERE!

Varför kan inte sommaren komma på riktigt? Sure, jag jobbar sju-fyra varje dag hela sommaren och missar 50% av värmen i guess. Men skulle vara skönt med lite sol så man faktiskt kan få klä sig i lite roligare kläder och kombinationer! Jag har såå mycket nytt i min garderob som jag vill ha på mig.
Nu har jag ingen bild på mina gobitar till plagg, men kan berätta vad jag köpte så får ni använda er fantasi!

Harembyxor för 19kr på cubus
Transparant gult linne från bikbok 50kr
Brun basic tröja med knappar i ryggen från bikbok 50 kr
Grå basic tröja med knappar i ryggen från bikbok 50kr
Spetsbh från lindex 99kr
Leopardtights från åhlens 79kr
2pack prickiga tights från HM 79kr
Randigt linne från HM 129kr
Ormskinnstights från lindex 49kr 
Stor stickad tröja från HM 150kr
Halsband från MQ 99kr
Korta svarta shorts från HM 49kr

Det som jag vill och kaaaanske ska köpa är ett sånhär ljusrosa linne från Ginatricot. Det med fåglar på, vet ni vilket jag menar?
Jag har 100 kvar på örnkortet, så det kanske åker med ett sånt linne någon dag framöver..ehh.

WHATS WITH THE WORLD?

Okej, född, vi säger 1996. Då är man 13 år, fyller 14 iår.
När jag var tretton trodde jag att jag ÄGDE världen. Jag hade pojkvän, drack, hade mycket vänner och levde livet. Plus (minus) i kanten då var att jag hade ett humör som inte gick att styra. Jag stack hemifrån såfort mina föräldrar ville prata, smet ut, drack, ljög och orkade aldrig anstänga mig för att varken lyssna eller bry mig. En jävla skitunge var jag.
Men nu när jag ser min syster och hennes kompisar blir jag bara rädd. "Tretton år och dricker, tänker jag. Är de inte friska i huvudet? Jävla småskitar"

Är det meningen att "barn" ska supa, slåss, börja "vuxenlivet" och sluta bry sig, när de knappt nått puberteten?
Ännu värre är att jag faktiskt reagerade när jag i ettan (gymnasiet) hade klasskamrater som aldrig druckit. "Vilka töntar, tänkte jag då"
När jag sitter nu är jag fan bara stolt över dem som inte faller för grupptryck och börjar leva "vuxen" innan puberteten. Nämen, det är faktiskt patetiskt och hemskt att jag överhuvudtaget tänkte så om människor som egentligen bara hade mer innanför pannbenet än en själv.

Det värsta är att hade jag fått göra om hela mitt liv från när jag var tretton, hade jag nog inte gjort mycket annorlunda. Jag hade dock kanske tänkt efter liiite före och speciellt insett att man oftast inte hittar sin stora kärlek vid tretton (vilket var största orsaken till mitt äckligt jobbiga humör)
Men visst hade jag gjort mer vad jag ville, än vad mina föräldrar ville. Jag hade börjat dricka och kanske smitit ut en natt eller två.
Men det är fortfarande liite skrämmande hur jag faktiskt var, och att jag faktiskt var precis som min systers många kompisar. Supande, uppmärksamhetssökande, kompisbytande skvaller-fjortis med mascara-klumpade ögonfransar och läppglans för en hel kvinnoförsamling. 
What to do? Om 5 år börjar tjejerna och killarna bli "vuxna" när de är tio.  

Alla växer upp för fort...sen när slutade alla vilja bli som Peter Pan?
MOBILT BREDBAND?

Jag och p måste skaffa mobilt bredband till läggan, men vet inte vilket!
Någon som kan ge tips på bra mobila bredband?


SPETS

Hm, jag har alltid haft svårt för dehär tunna spets-bharna. Men nu är jag sjukt sugen på att köpa en svart och en i någon stark färg, kanske röd?
Tror jag skiter i träningen och cyklar till staden efter jobbet istället..älskling, får jag synda? (L)


Tog bilden från startsidan

WHAT YOU GONNA DO WHEN THEY COME FOR YOU?

Såg cops reklamen igår, och varje gång jag hör låten "Bad boys, bad boys" kommer samma tanke upp. En badboy?
Jag har själv varit med någon badboy, någon egoistisk översittar drummel och någon första-blick-dömd.

Jag har som många andra inte riktigt förstått varför man faller för de tölpar som får en att må dåligt inombords, men strålande utåt. Strålande utåt menar jag med att många känner sig självsäkrare med en Brad Pitt-liknande varelse ur filmen "Fight Club", vid sin sida.
Jag har också hört att många dejtar badboys för "modersinstinkten" av att kunna ändra en människa till det bättre? Sen finns det såklart att man som tjej vill ha en manlig (varför nu badboys anses manlig?) man ut i fingertopparna. En som slåss, super och finns att skydda tjejen sin i alla väder. HM?
Sen finns det fall där man behandlas som skit, trycks ner under jorden om inte lägre och får leva med det, helt enkelt, pågrund av killen. Been there, done that.
Varför man fortsätter träffa skitstöveln har kanske med att göra att man är kär, att man ?vet? att det går att förändra eller helt enkelt att man är för feg för att ta ställning. Finns så förbannat mycket olika tankar kring varför många dras till den typen.

Ibland kanske känslan av att det ska vara vi tar över och man är fast i skiten med skiten själv, utan att man riktigt förstår. Man tror sig ha en människa mjuk som bomull inombords, för att han lyckats dra fram de goda sidorna på tu man hand, för att få ett skjut en halvtimme därpå. Medan man själv står som en fån och gnäller varje gång man blir smutskastad, för att man förblindats av den sanningen som inte finns där - att det går att ändra på människor.
En människas personlighet går inte att ändra på, såvida man inte är två som vill.

Men vet ni, jag nämde ju översittar drummeln, och den typen hatar jag. Den patetiska övermogna 1.80's mannen med personlighet mellan en tjurig femåring och en störande boytoy-fjortis. Kombinationen som ni ser blir en saaalig blandning, och jävligt jobbig. Det jag menar är en sånhär typisk människa som tror sig vara störst, bäst och vackrast, klankar ner på människor och dömer personer bara genom att höra personens namn, typ.
Ni som mött dem, förstår mig. En annan personlighet denna typ kan ha, är skrytsamhet och blir tillslut "tyck-synd-om-mig"-sökande, när uppmärksamheten inte är tilltäcklig.
Dra mig baklänges vad jag hatar just denna typ av personlighet. Kanske inte just då, men när man tänker efter (vilket man borde gjort före) inser man vilken drummel man ödslat tid på.


Det är lätt att vara efter klok..ellllllleeeer?


TIERD IDIOTAS

AAAHJ, CHARLIE BET ME!!!

LÄGGAN

Väldigt dåliga bilder..men såhär ser min och p's lägga ut. Dock är den inte riktigt färdig, då det fattas mycket på väggarna och sånt.


Vardagsrummet och en liten glimt av sovalkoven
En liten del av hallen. Sen på den tomma ytan på vänster sida ska vi in med ett databord senare.


Haha.. hade ingen bättre bild på köksdelen.


Här var innan vi fått upp vår fet-tavla på väggen borta vid borden, och innan vi fixat gardinerna och allt i köket.
Ni ska få bättre bilder senare.

Men såhär bor iallafall jag och babe, och det är awesome!

JOBB

Jag jobbar på Sekab, vilket jag gjorde förra sommaren också. På tal om jobb, ska jag faktiskt återgå till det nu! Jag är så snabb att göra klart allt, så sitter ofta göralös ;) haha..

JAG LEVER

Jag har under denna vecka utan bloggning
- Flyttat
- Börjat jobba


Jag har inte haft tid eller möjligthet, då vi inte har något internet i läggan, att blogga. Vi flyttade i tisdags och har nästan fått ordning på allting. Lägenheten är hur fin som helst, med ljusa tapeter, stora fönster mot kvällssolen och alldeles lagomt rymlig. Jag trivs skit bra i den!
Bilder ska ni få såfort jag fixat internet eller åker hem och lånar datorn. Ha tålamod!

Hur som helst så hade vi inflyttningsfika i lördags då släkten kom på dagen och massa kompisar kom på kvällen! Måste tacka min älskade vän Linda för den UNDERBARA chokladen vi fick, haha!

Just nu sitter jag på jobbet och har precis fått lönebesked och jag fick EN KRONOA högre lön än förra året, haha, HURRAY. Dessutom fick jag veta att jag har gratis träning på Brux under tiden jag jobbar här! Så jävla skönt! Så imorgon efter jobbet ska jag ta en tur och träna, och hoppas på att middagen står på bordet när jag kommer hem ;)

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar och knappa runt på facebook! Puss


OM

OM en dag har vi en egen lägenhet
OM fyra dagar har vi varit tillsammans i ett år

VI HAR UNDER ÅRET
Båda tagit körkort
Varit på hotellweekend
Blivit påkörd av en bil när vi satt på bussen
Jag gjorde min första tatuering
Pontus sin andra
Jag piercade tungan
Fixat lägenhet
Jag klippte sidecut
Firat midsommar i Solle
Pontus har skaffat sitt första RIKTIGA jobb
Nyår och nyårskyssen i Marsliden
Förstorat en 130x80 cm canvas bild av oss!
...och såklart varit dumma, arga, elaka och snyftiga (m.m)
Men alltid med kärlek!

Denna kommer pryda våran feta vägg i läggan! HOW AWESOME IS THAT?!
Tacka gudarna för dig, p! <3


BALEN


Jag och min fine baldejt. Tack Oscar för att du var en fantastisk kavaljé!


Håret mitt, som var helt underbart! Tack Sanna för detta mästerverk!
MA BELLY HURTS

Jag sitter i skolan..varför? Jo, jag ska till frissan halv 10 och istället för att ta sovmorgon var jag en snäll flickvän och åkte till skolan i rätt tid, så babe fick åka bil.

Nu sitter jag dock och mår skit dåligt? Jag måste lägga mig ned en stund alltså..fyfan

SÖNDAG

Igår blev det lite fest på vikingavallen med öl, cider och kubb! Var hur trevligt, myggigt och kallt som helst, men roligt hade vi! Blev bodyshots på Oskar, kissande mot väggen och som sagt massa kubb.
Fulla och glada på vår kvällstur runt 02.00 nångång

Nu ska jag fortsätta hjälpa p att plugga! puss

DEAD


Jag kunde varit död.


Jag sitter och kollar igenom massa gamla skivor med alla möjliga bilder från massvis med år tillbaka. Både roligt och drygt att se alla. Kommit fram till att jag saknar Mikaela och alla i sundsvall. Ibland gör minnen mer ont än gott.

Nä nu ska jag städa altanen och sedan ikväll blir det fest!

SEVEN DAYS!

IMORGON ÄR DET 7 DAGARS KVAR TILL STUDENTEN!!! Det är helt sjukt, heeeelt sjukt!
Jag är sjukt laddad!!

Men just nu, har jag huvudvärk, mensvärk, kallsvettas och är hungrig.
MEN IMORGON ÄR DET ANDRA BULLLLAAR.


I KNOW MYSELF

Jag känner mig själv för väl.

KLÄDLÖS!!!

Svar: Min baldejt är Oscar Sjöberg :)

Nu sitter jag hemma med en papperslapp i näsan och förfrusna fingrar och tår och väntar på att tvättan ska bli klar. Jag är helt jävla klädeslös..:( Jag har en mjukisdress, två skjortor, två byxor, två tshirts, en kjol, två shorts och en byxdress.. HELA MIN GARDEROB ÄR I TVÄTTEN!!
Jag håller på att avlida och det gör inte saken bättre att min näsa verkar ha mens, plus att jag är spänd inför betygssnacken imorgon. Idag fick jag bra respons och bara vgn och mvgn, så jag är helnöjd!

Nu ska jag dra på mig mina gröna mjukisar och en fet jävla tjocktröja sen bara dö. Klockan 00.00 ska jag dock ut och ränna igen, för då ska vi skåla!!

WTF!

Haha jag fick VG i rörligbild! Detta gjorde helt klart min dag!!!!

RSS 2.0