HOME IS WHERE THE HEART ISSitter hemma i lägenheten nu. Varit på Jysk, ÖoB, Rusta och Boom idag. Hittat hur mycket fint som helst till lägenheten!

Nu ska jag bara mysa i soffan tills jag börjar jobba. Sen ikväll ska jag gosa med min pelleplutt.

DIVANDIVANDIVAN

Nu är vi hemkomna från vår roadtripp. 3500 kr fattigare och en assnygg divan rikare. Längtar tills vi får in den i lägenheten på söndag! Grymt.

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Är feting trött och jobbar hela jävla dagen imorgon.

HÅRET JATestade att ha en såndär scarf i håret. Blev ju rätt bra ändå, eller?

HUR NICE?


Hur nice?

DET KÄNNS BRA I KROPPEN

Igår köpte jag en enkel svart långkjol som inte är sådär jätte mycket mi stil, men som jag älskar lite smått. Sen idag köpte jag en superfin tröja från Carlings. Känns bra i kroppen! Nu ska jag bara inskaffa mig en ny vårjacka. Hittat en, 299 kr, som kaaaanske blir min efter löningen. Den som väntar får se.

Förresten, jag håller mina tummar och tår inför en sak. Håll ni också!

HJÄLP JAG HAR ÅNGEST

Jag har beslutsångest! Jag vill ha dessa skor och velat ha dem HUR länge som helst. Nu är frågan, vad tycker ni? Är dom gräsliga eller bara helt underbara?


NOONE IS STILL NOONE

Idag känner jag mig som noone. Helt tom på ord och slut på handlingar. Och på det ska jag jobba med fejkat leende och ta skit från snobbiga gäster.
Jag känner en smärre ångest av att gå på jobbet kan jag ju säga.

Nu ska jag göra mig iordning sen ska Stockholm Boogie.

VARFÖR TÄNKER JAG?

Jag kommer nog aldrig hundra procent lita på att jag aldrig kommer bli begragen igen. Det finns alltid inprintat i mitt huvud att aldrig känna mig helt säker på någonting, för vad som helst kan hända. Jag har byggt upp en mur sen den dagen jag insåg att jag blivit bedragen för första gången. De kommande gångerna jag blev bedragen blev inte lika dramatiska för i mitt huvud visste jag att "Det kommer hända igen". Jag har aldrig slutat tänka så sen dess. Det kan hända igen och jag försöker inte lura mig själv genom att förneka det.
Egentligen vet jag hur jävla dum i huvudet jag är. Hur sjuka mina tankar är och hur idiotisk jag är som utsätter den person som värdesätter mig högre än allt, för detta.
Men OM. Om jag blir bedgragen igen då. Om. Slutar jag tänka, för mig, logiskt, kan hela jag gå sönder. Brytas ner och gå igenom samma jävla visa igen. Bygga upp nytt förtroende, igen. Därför har jag aldrig släppt tanken av att det kan hända igen.

Men för en gångs skull känns saker och ting rätt. Som om det kan bli bättre. För för en gångs skull under en jäkla lång tid, har jag faktiskt börjat tvivla på att det faktiskt kommer hända igen. Även om jag ständigt är orolig är det ändå något som säger att det aldrig skulle kunna hända. Min Pontus, nej. Min bättre hälft är bättre än så. Men ja, tankarna finns alltid inprintat, dock så håller jag dem för mig själv så gott det går numera.
Jag tänker inte riskera att förstöra något underbart, pågrund av något inprintat årstals gammalt skit. Även om det fortfarande gör ont, så nej.


MINA ÄLSKADE

Jag har världens finaste lilla familj. Helt sinnes. Varje gång jag är arg, är min bättre hälft lugn. Varje gång jag är ledsen, är han tröstande. Varje gång jag är anklagande, är han förstående. Varje gång jag är fel, är han rätt.
I ett och ett halvt år har han varit rätt. Det är svårt att uppskatta då man inte förstår att det är för en själv han gör det. Han är rätt för att han vill. Han är rätt för mig.
Jag har svårt att ge igen med samma mynt, då jag helt enkelt är fel.

Jag kan inte spela tillbaka och inte heller snabbspola. Du är alltid rätt och jag är ledsen, men jag kommer alltid vara fel.

Jag älskar min lilla familj här på Svedjeholmsvägen. De är dem som ger mig orken att bli bättre, kanske halvbra. Fan vad jag älskar er.


ANG UTFLYTTNING

Vi har inte flyttat ut, utan letar någon som kan ta lägenheten snarast. Vi vill gärna bli av mer lägenheten så fort so möjligt. Så om det är någon som vill ha lägenheten så finns den tillgänglig fr o m nu, typ. Haha

LÄGENHETEN


Såhär ser köket ut.


Hallen.


Vardagsrum och liten del av sovalkoven.


Andra delen av vardagsrummet.

Lägenheten ligger i Sund, Svedjeholmsvägen 21A. Månadshyran ligger på 4500 om man ska ha parkeringsplats (utan parkerinsplats, dra av 250:-). Vatten, värme och kabeltv ingår också.
Lägenheten har nya och fräscha tapeter och ett nyrenoverat kök.
Lägenheten är på 54 kvm och är en vindsvåning (3:e våningen)


Lägenheter ligger också i läget då man på sommaren alltid har kvällssol.

Inflyttning snarast. Hör av er!

ANG LÄGENHETEN

Vi ska bara flytta till bottenvåningen i samma hus. Större och bättre för kissen.
Ungefär så.

Fler frågor?

LÄGENHET

Någon som är sugen på en ljus, fräsch vindsvåningslägenhet i Sund? 54 kvm ligger den på. I hyran ingår vatten och kabeltv.

HÖR AV ER. Inflyttning snarast! :)


HAIR PROBLEM

Suttit och ätit pumpakärnor nu hela kvällen. Sjukt gott! Så just nu sitter jag och mina små pluttar i soffan och myser. Jag sitter och kollar på sidor med löshår, eftersom jag är sjukt sugen att beställa hem! Älskar mitt korta hår men skulle vara kul med lite variation. Någon som har förslag på sidor med bra löshår?

Nu ska jag pussa på mina bebisar.

TAKE MY PICTURE


Förstår ni hur sjukt gott detta är? Min frukost!
Massa olika frön, banan, frusna bär och fil. Härlig kompott!

Idag har jag iallafall fotat till en present som vi gav mor och far som välkomnande hem. De älskade den!

Såhär såg jag ut idag!Nu ska jag se förlossningsprogram, puss!

MORNING SUNSHINE


Förstår ni hur svårt det är att kliva upp på morgonen med denna mysiga gris brevid sig?
Älskade lilla plutt. Du och husse är världens bästa!

ÄLSKADE NI


Lilla julafton ikväll då! Massor med underlägg, öl-kylare, magneter och en handduk.


Sen fick jag massor med kläder och smycken! Älskar den grå tröjan, örhängena och halsbanden mest!
Helt sjukt vad underbara föräldrar jag har. Och så förbannat glad är jag att de är hemma! Känns så skönt.

Puss på er! Imorgon blir det frukost med mamma dessutom, mysigt!

ME AND MY FRANCEMAN
Lille fransmannen ♥

IT'S NOT MY THING

Jag käkar hellre ingenting än att känna mig såhär. 4 kilo upp är inte min grej. Jag vet hur jag ser ut och trivs inte för fem jäklarns öre. Jag ser fett, fett, fett och fett. Det är inte min grej! Jag har alltid varit liten.

Nu ska jag promenera till jobbet!


WHERE ALL THE PEOPLE IS


Färdig ställd och genomarbetad är jag ju. Så jag ska dra mig till staden om typ en halvtimme för en shoppingtur med syster!

Vi hörs va.

KUNDE INTE HÅLLA MIG

Jag kunde inte motstå. Nu står ett par likadana skor som jag köpte igår, i garderoben, fast nu i svart. Jag gillar dom! Plus att det tamefan är enda skorna i 35 i hela jävla stan, haha.

Nu ska jag och bebis äta popcorn sen sova. Imorgon väntas jobb igen!

NYTT I GARDEROBEN

Min nya grön/gula kofta från Monki, kickass skorna som jag köpte idag och byxdressen! Helt jävla wonderful.
Nu vill jag att våren ska komma så skorna kan åka pååååå. BORT MED BLASKET!

Drar rumpan till Pontus mor och far för pannkakor! Hejs

RSS 2.0