Husmor.

Nyss testade jag att göra grytor av de kött vi hade i frysen! Tror bannemig dom blev riktigt bra! Dom ska in i frysen nu och det blir perfekt att ta fram då man inte hinner fixa middag!

Sen ikväll blir det mys hos fröken Mikaela, med henne och Frida! Vi ska laga middag och så, så jag tror det blir kanonbra!


Fredag

Åt frukost med älsklingen imorse eftersom han var ledig, sen tog jag en rask promenad till stan för lite ärenden. Det gick helt fantastiskt att gå, då Loco skötte sig ypperligt! Mötte hundar, men han varken sa ett ljud eller drog! Stolt matte!
Och nu sitter jag och äter en helt himmelsk lunch! Choritzo med 73% kött, bacon, sallad, nötter och fetaost! Helt jävla galet gott!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/764872/images/2012/pic_5040a9c19606ee7e23000010.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/764872/images/2012/pic_5040a9c19606ee7e23000010.jpg" class="image">


Baby, i'm back!

Igår sprang jag först ute som uppvärmning, sen ett 45 minuters gympass! Gick bättre än i onsdags, och jag var sjublöt av svett!


Middag!

Blev en alldeles för sen middag idag! Var på affären i över en timme och handlade massa gott och nyttigt och tiden skenade iväg lite.
Men nyätit har jag gjort, och det blev köttfärsgryta med gröna bönor idag!

Nu taggar jag inför gymmet! Kom igen!


Dag två och godmorgon.

Började dagen med en promenad med Loco. Vi gick först till föräldrarnas hus och hämtade Gizmo för ännu en liten träningspromenad. Gizmo hatar verkligen att gå med Loco pågrund av Locos dåliga energi, så det är verkligen en utmaning för båda gossarna.
Och nu sitter jag i soffan bara och gråter till DH.

Blir gymmet ikväll med babe igen! Måste tagga till då det gick halvdåligt igår och jag HELST bara vill ge upp nu. Men icke!




Dag ett.

Har tagit mig igenom dag ett nu. Promenad, bra mat och ett gympass. Perfekt!
Nu tar vi nya tag inför morgondagen!

Jag tänker verkligen fixa det här!


I love you.

Stöttar dig i allt, finaste. Vi klarar allt tillsammans.


Gött!

Gjorde nyss en galet god lunch bestående av sallad, morötter och bacon!
Måste dock handla imorgon. En mikro måste jag fixa också! Sån tråkig utgift, fy.


Onsdag!

Idag börjas det! Känner mig väldigt taggad!
Började dagen med en timmes promenad och sedan en härlig frukost bestående av banan- och kanelgröt med blåbär och riskakor med gurka.

Ska snart ställa mig och göra ordning lunchen. Blir sallad och vitlökssalami!


Svar!

Träbrickan i köket är en gammal ost-bricka jag fick av min mormor för något år sedan. Men borde finnas liknande på second hand!


Imorgon!

Imorgon börjas det! Då ska jag äntligen komma igång med träning och kost! Nu ska jag bli piggare, gladare och framförallt ska kroppen bli snyggare!

Nu blir det återigen mycket träningsinlägg i min blogg men det är bara för att peppa mig själv! Nu jäklar ska kroppen få jobba!


Pure love.

Han gillar iallafall alla mina kuddar i soffan! Vilket alla i familjen inte gör, haha.
En riktig soffpotatis till jycke har jag allt.


Joy.

Glädjespridare.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/764872/images/2012/pic_503bcaefe087c3420100005e.jpg" class="image">


Kärlek, trots allt.

Okej. Min hund är kanske inte hemskare än någon annan hund. Bara att jag tar problemen mer allvarligt än många.
Och vaktbeteendet är det värsta. Idag, efter en timme, hade vi ännu inte fått honom att släppa fixeringen kring Gizmo och pinnen han lekte med. Loco morrade, drog, skällde och vid ett tillfälle högg han mot tränarens hand. Lite läskigt, men i det tillståndet bryr han sig inte om något annat än att komma fram till "målet".
Efter en timme kunde han nästan helt lugnt gå i närheten och inte bry sig om Gizmo och pinnen. Det tar tid, och kräver massa tålamod! Helt galet.

Allting kommer fixa sig tillslut, för jag är bra mycket envisare än hunden och vem vill inte ha en balanserad hund? Jag vill ha det och tänker, tillslut, ha det också!



Köket.

Gjorde köket fint idag. Och fint blev det, minst sagt!


Monday.

Det är måndag och jag har haft fullt upp. Klätt om stolar, storstädat, promenerat, varit på hundkurs, lagat middag och nu tänker jag bara ta det lugnt i soffan resten av kvällen. Helt okej start på veckan tycker jag.


Söndagsimpuls!

Vi ba drog på Ikea. Kom hem kvart i ett, kvart över var vi i bilen påväg söderut. Nu är vi lite fynd rikare! Bland annat kanske världens finaste kökslampa.

Kort och gott har vi haft en helt fantastiskt mysig helg. Kan med ro gå tillbaka till jobbet nu!


Vovvsingar!

Småttingarna hade det helt underbart ute på landet! De fick springa fritt, busa, gå lös i skogen och bara göra allt de inte får göra hemma. Och det var galet härligt för alla, haha.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/764872/images/2012/pic_503a51cb9606ee326500699d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/764872/images/2012/pic_503a51cb9606ee326500699d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/764872/images/2012/pic_503a51cb9606ee326500699d.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/764872/images/2012/pic_503a51cb9606ee326500699d.jpg" class="image">


Stugmys!

Sitter just nu i en stuga, någonstans i skogen. Jag, Mari, Magnus och Pontus tog oss en tripp med vovvarna hit över helgen.
Idag har vi fiskat, plockat blåbär och skjutit luftgevär! Snart blir det grillat och sen ska vi ta fram ost och kex och spela spel, woo!

(skrevs i lördags)


På onsdag!

Förbereder mig mentalt för att på onsdag ta tag i träningen igen! Ska inte köra på för hårt, men komma igång ska jag OCH fortsätta!
Men, tänker inte helt vända upp och ned på min livsstil. Det blir godis, chips och liknande när jag känner för det. Men alltid frukost, lunch, middag, då de är jävligt viktigt om man ska orka med all träning.

Here we go! Beach...2027!


Städa.

Har storstädat idag, storhandlat och shoppat lite. Känns så fräscht här hemma nu!
Snart dags att börja fixa något käk sedan tänker jag stanna i soffan resten av kvällen! Det förtjänar jag bannemig!


Dagen med stort d.

Nu ligger nog pyret och sover efter hans lilla ingrepp. Han kastrerases nämligen idag, och hoppfulla är vi många om att han kanske kommer ner på jorden LITE nu.

Jag däremot sitter och inväntar på att få åka på jobbet. Klockan fyra, klockan fyra..


Kräftskiva.

Idag är det kräftskiva hos mamma och pappa. Ska bli riktigt trevligt.
Men först ska jag jobba till klockan 6 bara. Så låt tiden gå undan, wää.

Vet att mitt hundtjat kanske blir för mycket, men det är det och jobb min vardag kretsar kring. Största del min hund just nu. Jag mår dåligt inombords att jag ska behöva lägga all denna tid, alla pengar och all kraft på min jycke. Det tär på en, då vi inte kan träna för kul, utan alltid för att min hund ska kunna betraktas som "normal". Nästa år kanske, med stort K, kan vi börja träna på saker för roligt utan träning i baktanke.
Än är jag hoppfull. Jag kan!!


Varför?

Antar att jag får ta mig rejält i kragen, ta djupa andetag och fortsätta.
Jag har verkligen en helvetes resa framför mig.


Brister.

Jag gråter, kämpar, lyckas, misslyckas.
Har skaffat mig en hund som tar kål på mig. Extremt vaktig, skäller, sticker och är galet lättuppstreassad. Jag är totalt slut på, och vet ni vad? Då börjar min hund vakta föremål från andra djur, extremt. Han har anfallit familjens hund, våra katter och det gör mig hjärtekrossad.
Jag har haft pyret i några månader, och han har en stor plats i mitt hjärta, men jag brister snart. Jag mår så fruktansvärt dåligt men försöker hålla huvudet högt, tänka positivt och fortsätta framåt. Jag är rädd för mina närmastes djur, då jag inte kan lita på mitt eget, alls.

Jag brister snart. Allvarligt talat.


Idag

Varit på loppis med Mattias och delar av hans familj. Vi lyckades hitta mycket fint till hans nya lägenhet. Ser fram emot då vi ska in med allt i lägenheten och får börja fixa!
Men annars då? Ledig idag och inte gjort många knop. Skulle plocka blåbär, men det slutar aldrig regna. Trist, så trist!
 
Dags att fixa middag tills karln kommer hem från gymmet.
 
 
   
Älsklingar.

Camping

Vi campade fre-lör bara för att. Himla mysigt och välbehövligt. Och att vi lyckades sätta upp ett tält utan gräl. DET är stort.


Uppdatering.

Jag lever. Börjat blogga lite på Devote. Emmastman.devote.se heter jag där.

Tänkte bara säga att jag och pyret går hundkurser i Mosjön och det går jättebra. Både han och jag gör framsteg hela tiden. Vi går definitivt framåt mot en balanserad relation.


RSS 2.0