Effektiv onsdag.

Idag har varit en alldeles perfekt ledigdag. Jag har hunnit tagit en morgonpromenad, träna ett längre pass, storstädat köket och toan, plockat undan i resten av lägenheten, tagit en långpromenad i det fina vädret, lagat matlådor, fixat övrig middag, storhandlat och nu på kvällskvisten har jag bakat!
Blev nyttiga jordnötsdrömmar och de blev så galet goda. Känns helt okej att ta någon till kvällsfikat med vetskapen att de inte innehåller något socker, vaniljsocker smör eller mjöl. Så tänker avnjuta två stycken nu och sedan fortsätta mysa med pyret i soffan resten av kvällen.


Onsdag och leeedig

Idag är jag ledig! Och jag började dagen med en promenad till gymmet i -25..brr! Väl där blev det 5km löpning och ett grymt armpass! Börjar verkligen gilla mina muskler på armarna!
Höjde något kilo i några övningar och kroppen kändes pigg så jag är absolut nöjd med dagens prestation.
Storhandlade efter gymmet och köpte sjukt mycket för lite pengar! Blev rakt förvånad. Willys äger! Haha.
Och sedan när jag kom hem tog jag ut vovven i finvädret och tränade honom en snabbis på gården. Vi ska ut igen sedan efter jag käkat lurre, sedan blir det en långpromenad senare också.
Men föööörst, städa...


Strong!!

Idag kände jag mig stark!! Blev ett intervallpass till att börja med och 700kcal och uppåt bortbrända! Det resulterade i en jävligt svettig emma och trötta ben, men körde på och enligt bandet blev det 1.1mil totalt, men eftersom jag vilar 100m mellan varje intervall vilket menas med att någon kilometer av passet endast är vila. Så skulle kunna gissa på att jag totalt genomförde ca 8km och då 2km uppvärmning och 2km nervarvning och resten SVETTIGA INTERVALLER!
Sedan ett grymt ryggpass efter det! Snacka om att kroppen min fick svettas så det räckte och blev över! Sååå härligt!!


Lördaaag

Hade öppning imorse och slutar nu klockan 3, så jäkla härligt! Då blir det direkt till gymmet för cardio och rygg! Längtar ihjäl mig efter gymmet.... Vilade både igår och torsdags. Så idag ska jag svettas som fan hade jag tänkt!

Sedan imorgon blir det cardio och ett extra benpass på morgonen dessutom. Måste köra på så att jag inte tappar motivationen!!


Fredag

Gooodmorgon! Jag klev upp strax efter 8 idag och tog en 4km pw med hunden i det fina vädret. Mötte upp mamma efter en bit så fick härligt sällskap större delen av promenaden med. Mysigt!

Nu har jag precis ätit frukost, som idag blev yoghurt med müsli och blåbär, ett glas citronvatten och två mackor med sallad och kalkon. Har jag sagt att jag älskar frukost?


Finvädre!

Torsdag idag och jag börjar inte förrän klockan 4! Woop!
Tog en långpromenad med mamma på lite mer än en timme. Vi gick efter skoterlederna vid hörnsjön i strålande sol, ren livskvalité! Och hundarna sprang som två vildar i djupsnön och lekte så nu ligger pyret i hallen och snarkar för fullt.

Och sedan när jag kom hem blev det en sen frukost bestående av keso, torkad frukt, cashewnötter och litelite honung. Helt underbart gott var det och jag längtar redan till lurren! Då blir det hemmagjord tomatsoppa och fetaoströra, nomnom!


Bränna fett!

Idag har jag bränt kalorier så det står härliga till! Blev 5km löpning och sedan lite mer än en timmes pw med lutning och totalt 1024kcal bortbrända! Benen var lagomt trötta efter dessa 92minuter men körde ett grymt armpass med mamma direkt efter. Så jäkla härligt.
Och imorgon är det egentligen vilodag, men trooo om jag ska pallra mig dit imorgon efter jag kört Pontus på jobbet. .. Kanske, kanske!

Men nu blir det soffläge med min finaste och se massa s.o.a innan sängen kallar.


Ohyes!

Jag körde dubbelpass igår och jäklar vad skönt det var! Började dagen med ett bröstpass och sedan på kvällen körde jag ett lååångt ben/rumppass med syster. Gick grymt bra och jag körde även denna gång tyngre vikter och färre reps för att få upp pumpet riktigt!
Och idag är det onsdag och jag är ledig och har precis skjutsat Pontus till jobbet och sitter och dricker proviva och laddar för att åka på gymmet. Cardio står på schemat sedan ett armpass med mamma. Gogogo!


Godmorgon

Igår var jag hemma från jobbet. Min kropp la av helt. Kräktes på morgonen och var rätt loj hela dagen efter det. Tog mig ut på en promenad i snöovädret iallafall, men mer vart det inte. Men idag har jag både tränat OCH tänker åka på jobbet. Blir så rastlös hemma, och jag hoppas kroppen vill vara med på noterna idag.
Sedan har jag planerat in ett benpass ikväll efter jobbet dessutom eftersom jag inte kunde träna igår. Och helgens träning uteblev också så.. Måste komma på banan igen efter dessa vilodagar.

Blev en 30min pw med vovven imorse dessutom men är trots det skit trött nu ändå. Skit drygt! Hoppas jag piggnar till såfort jag börjar jobba..


Fredag

Dagen började väl inte riktigt som jag hoppats. Föll och slog i huvudet på vår isbana till infart imorse när jag var påväg till gymmet. Tog mig iallafall till gymmet men kunde inte springa då yrseln blev för stor då. Blev iallafall 60min pw med lutning, ett ryggpass och mage.
Gick lite trögt till en början, men genomförde passet starkt ändå så jag är nöjd. Imorgon är det egentligen vilodag, men tror jag ska åka och bygga på min squatsrumpa då istället.

Lurren idag, ser hur gott ut?! Det var galet gott iallafall.


RSS 2.0