Huvudvärk och träning, inte bra.

Tränat nu, med huvudvärk. Jag kunde inte ge allt, men tog mig igenom träningspasset och får vara nöjd med det. Sprang ju imorse också, så känns helt okej ändå.

Nu ska jag hem och trycka i mig lite kvällsfika. Och pussas med mannen, såklart.


Duktig kicka!

Jag klev upp i tid, åt frukost sen en 6km springtur med gizmo i det fina vädret. Det var otroligt skönt ute, och mycket jobbigare att springa med alla backar och knölar, haha.

Har iallafall hunnit städa undan här hemma sen jag kom hem. Och nu sitter jag bara i soffan och tar det lugnt. Ska snart göra lite lunch sen åka till stan och fixa lite ärenden.



BigBrother.

Joe är kär, efter en halv vecka? Hanna är så jävla rolig (& patetisk), Tenny är störtskön, Sipan verkar jobbig, Marcel verkar ännu jobbigare, Jessica gnäller... Jag har sett tre avsnitt tror jag, och är smått fast. Det är så kul, konstigt, skrattretande och underhållande, haha.

Tillbringat min dag med finaste killen. Vi tog en roadtrip och hade det fint. Jag älskar min bebi, och blä för att vi ska vara ifrån varandra två veckor snart. Det känns så jävla jobbigt!

Ska pussa på honom nu, och ladda inför jobb imorgon.


Gullet.

Vi myser i soffan med karln jobbar och lillniko är påväg att gräva sig igenom betongen för att få komma in.


Dryga katt-as.

Niko hatar att vara ute, riktigt riktigt hatar! Men han blir så galen och överenergisk när han alltid är inne. Släppte ut honom nu ikväll och han har suttit och kraffsat på fönstret konstant i en halvtimme. Han skriker och skriker och piper. Tycker lite synd om honom, men han måste lära sig att vara ute..

Sitter iallafall och ser BB nu, och skrattar lite för mig själv. Det är så roande, och så patetiskt.
Ska ta det lugnt nu resten av kvällen, puss.


Tröttare kan ingen vara..

Igår blev det jobb från 09.00 till 02.00.. Mina fötter värkte och huvudet var tungt, men kul var det! Iallafall kvällen, då jag serverade på brux!

Nu har jag precis slutat näst sista jobbpasset för denna helg! Och ja, jag är trött! Så galet trött. Tur det blir myskväll med familjen ikväll, så jag får ta det lite lugnt.
Puss!


Taggar!

Laddar för jobb på brux ikväll! Vankas firmafest och förhoppningsvis ett jävla galej!


Godmorgon.

Har mysfrukost med bästa p nu på morgonkvisten. Ska snart dra på jobb nummer ett för dagen, sen direkt vidare mot nummer två.
Blir gymmet efter det också. Ska tagga till under dagen så jag kan maxa på styrkan och konditionen! Om benhinnorna håller vill säga..


Inväntar babe.

Ååh, kan han inte bara komma hem?
Har gjort det jätte mysigt hemma med ljus överallt och kvällsfika och mini cupcakes som dessert! Även köpt en ny "kärleksblomma" (haha kul grej mellan mig och p) och städat lägenheten.
Hoppas han blir glad!


Fet-tisdag.

Ingen semla för mig, nejnej. Körde stenhårt styrkepass på gymmet efter jobbet och tog en härlig promenad hem efteråt istället. Lite lyx unnade jag mig dock, honungsmelon och vattenmelon!

Förresten.. Alltså, jag skrev - (minus) 3cm på "bebismagen". Ni vet, delen på magen där fettet sitter, typ. Jag är inte gravid!

Nu ska jag smörja in benen i kokos-bodybutter och mysa ner mig i soffan tills älskling slutar.


Va?

Gravid? Nej? Va?


Oj!!

Mätte mig imorse.. Oj. Blev väldigt överraskad.
-5cm i midjan
-3cm på bebismagen
-4cm runt vardera lår
-6cm bröst
-4cm stuss
Grymt nöjd, och ännu en boost att köra stenhårt!


Aj.

Träningsvärk.
Spelade badminton med Angelica och min chef igår, sen körde jag och Angelica en timmes styrka efter det. Sjukt duktiga var vi, och idag har jag ont överallt.

Nu blir det frukost innan jag drar vidare mot jobbet kl.10!


Color.

Ungefär ser såhär färgen ut. Vad tycker ni?


Dåliga bilder, men.

Håret är så kort, så vitt och dösnyggt.


Hos frisören.

Sitter hos min bästa frisör och blir fin i håret. Det blir ljustljust och kortkort! Maskinkort på större delen av huvudet, taggad!

Sen ska jag bara hem och ta det lugnt iväntan på att Pontus ska sluta kl.2 så vi kan träna. Woh, idag känner jag mig taggad! Milen igår stärkte mig rejält!


!!!!

Tack ni älskvärda människor som skrivit så snälla och stöttande saker idag.
Jag tog iallafall tag i problemet och gav inte upp. Det bevisade jag nyss på gymmet! Jag sprang milen! På 57.34!!

Men jag har bestämt mig att inte fortsätt med maten på ff, utan köra husmanskost av nyttigare slag. Det kommer jag må bättre av, och det kommer funka.
Nu känns allt bättre. Jag fixade det!!!


Satan.

Idag uteblev allt vad matrutin heter då jag inte hade varken matlådor eller mat att göra något av.
Jag är trött, fortfarande gråtfärdig och känner ingen ork att fortsätta kämpa.

Jag önskar jag hade kunnat säga att jag är stolt över det jag presterat, men jag är bara arg, på mig själv. Jag vet inte riktigt vartifrån jag ska hämta ord om jag ska vara ärlig.. Det är bara jävligt tungt nu. Jag är liksom i valet och kvalet.. Fortsätter jag 10 dagar till, köper ny mat för 1000 ikväll, tränar stenhårt efter jobbet och lagar alla matlådor inför slutspurten imorgon, kommer jag fixa det?
Eller ska jag fortsätta träna och ba leva normalt igen.. Jag vet inte.
De målen jag vill uppnå känns så långt borta. Och jag blir bara mer och mer självkritisk när inga resultat syns..

Folk går ner 2kg, och 5kg och 10 cm i midjan och 15cm i midjan.. Det är jobbigt att se, då man själv står still. Inbillat mig sen dag 1 att jag tappat massor, minskat lite överallt. Men det var ju inte så, nä, inte alls.
Nä, nu ska jobba igen.


Precis så är det.

Klarat 20 dagar och visst, träningen går bra men jag mår inte helt hundra. Trodde jag skulle bli piggare, men snarare tvärtom, tråkigt nog. Maten är helt okej, men tröttnat fruktansvärt på den nu på slutet. Inte ätit så mycket som man ska, ätit fel tider och ibland fel saker (typ frukt på kvällen).
Jag fixar inte att leva såhär. Nyttig i all ära, det kan jag leva med, i lagom mängd.
I dagsläget får jag dåligt samvete då jag äter frukt till kvällsfika, tar smör på mackorna, dricker mjölk.. Det ska man inte behöva ha.

Jag ska försöka ta mig till gymmet efter jobbet och köra styrkan som uteblev imorse, men just nu är jag mer gråtfärdig att jag misslyckats, än taggad att fortsätta.
Det tar så jävla hårt på mig idag...


Jag visste det.

Idag ger jag upp. Min motivation är död och jag finner inget glädje i att fortsätta. Har gått upp mina 2 kilon som jag lyckades tappa.
Jag känner mig som världens största förlorare.

Och nej, detta är inte bara en dålig dag. Jag har ALDRIG lyckats genomföra något och klarat det. Inte på egen hand, och inte heller detta.
4000 tusen jävla kronor på mat och 500 i avgift rakt ner i soptunnan.

Åt helvete.


Lyxmiddag.

Jag har inte tränat idag... Har största ångesten någonsin. Men imorgon blir det dubbelpass! Utav bara fan.
Men ikväll blev det lyxmiddag iallafall. Så jävla gott, och nyttigt.
Sparris, kallrökt lax, sojasås på kvarg och vitlöksstekta champinjoner och zuccini.


Hårt,hårt,pepp!

Hårt träningspass avklarat med 45 min kondition och ett ffpass på det. Sen umgåtts med mamma och tagit det lugnt. Nu blir det jobb sen kaaanske jag drar mig på gymmet även efter jobbet.

Inte många dagar kvar nu! Kämparkämpar


Lunch!

Nyss käkat lunch. Körde på bra på gymmet och förbrände lite extra kalorier på cardion idag också. Tummen upp!

Nu ska vi fixa oss lite sen åka till stan en stund, sen lite försenat alla hjärtans dags fika hos Pontus föräldrar.


Svar.

Eftersom man äter 6 gånger per dag underlättar det väldigt om det finns färdig mat att äta. Speciellt då man kanske ska träna innan lunch och vill äta direkt man kommer hem.
Inget måste, men underlättar väldigt!


Jag.dör.lite.

Haha. Vad vore vardagen utan er? Kissebebisarna!




Alla hjärtans dag, ja.

Ensam. Dricker vatten och äter vindruvor. Ser topmodel. Skäms lite över tjejerna som är med. Längtar tills kvällsfikat. Tycker Pontus borde vart ledig. Puss-sugen.

Trevlig alla hjärtans dag, typ.



Pepppepp!

Idag blev det ett riktigt hårt pass på gymmet. Blev lite mer, men lugnare, konditionsträning. Men riktigt nöjd ändå!
Efter träningen har jag stått i köket. Gjort matlådor i förbannelse! Mot slutet var jag måttligt less.. Men nu finns det massa gott i kylen iallafall. Och efter matlagningen blev det till att städa.. Nu kan ju gissa hur köket såg ut. Fyfan..


Tungt..

Idag gick träningen tungt. Klarade än en gång 2km på 10 min, men powerwalkade andra cardion (skämmes). Körde all styrka plus någon magövning, men det gick tuuungt, usch ja.
Inte min kväll ikväll. Får ladda upp mig för ett riktigt hårt träningspass imorgon istället! Då jävlar!

Nu ska jag njuta av mitt kvällsmål (kvarg och hallon) sen gosa med hjärtat. Är helledig nu några dagar framöver, och OM jag ska njuta. Puss


Fan det är ju helg?

Jag glömmer bort vilken dag det är nu för tiden. Idag är det ju söndag.. Inte tisdag.
Jag har iallafall jobbat, tränat och tagit det lugnt. Supermysigt och precis såsom jag vill ha min helg!

Idag blev det ett hårt träningspass med ännu en gång 2km på 10 min, och massa styrka. Orkar bara mer och mer hela tiden!
Sen tog jag och hjärtat en promenad till affären innan middagen. Köpte lite nötter (ff-fusk) men tyckte vi förtjänat det! Ska springa bort det imorgon, haha.

Nu ska vi mysa i soffan.

(tränade med mamsen och systrarna idag. Här är ida in action!)


Myser.

Varit hos Sofie ikväll med henne och Angelica. Alltid lika kul, tråkigt bara att jag är sån törboll som gäspar vid 10.. Pensionär i förtid var det.

Ligger iallafall i soffan nu med älsklingen och har det mysigt. Druckit grönt te och ätit lite frukt som kvällsfika.
Nu ska vi krypa till kojs, puss.


Duktigt!

Skulle inte träna innan jobbet. Mensvärk och trött som ja.. Men kl.9 hade jag på mig skorna, kläderna och var på g mot gymmet! En timmes ffpass avklarat och nu laddar jag för jobb!

Klarade förresten 2km på 10 min idag! Vilket för mig är jävligt stort. Är sjukt stolt!


Gaygalan och fredagsmys.

Haha... Ni tror Pontus gillar programvalet ikväll? Han tar nog självmord snart, haha.
Iallafall, vi har skurit upp grönsaker och nyss ätit kvarg med varma hallon och passionsfrukt. Det är verkligen fredagslyx! Asgott!

Nu ska vi mysa!


Ja!!

-2 kg på 10 dagar! Och jag vägde mig nu på kvällen, vilket inte ska göras egentligen. Så imorgon blir det vägning direkt på morgonen innan träning och frukost. Kaaanske har det rasat något hekto till.
Men seriöst, -2kg på 10 jävla dagar!! Det är underbart! 19 dagar kvar och jag är mer taggad än nånsin!! Detta funkar ju!

Förresten, åt sjukt god och kryddstark lunch idag förresten! Mums!

Nu är jag slut.. Två ffpass och simning har jag hunnit med idag. Soffhäng med älsklingen nu. Min älskade bebe!


Tuff dag!

Gymmet nu, simning och lite avkoppling på badhuset, sen gymmet igen. Imorgon ska jag vägas, och jag håller alla tummar och tår att jag fått bra resultat!


Knäont och trötter.

Mitt knä mår inte bra och jag är ovanligt trött idag. Men ändå fått mycket gjort! Massa matlådor, gymmat, träffat bästa Therese och myst med hjärtat.
Nu sitter jag med ögonbrynsfärg på brynen och fransarna och ska snart gå och raka benen. Imorgon blir det badhuset!
Först gymmet på morgonen, sen simning då. Måste köra skonsammare kondition nu med knät, så simning ska nog bli super!

Ska pussas med gubben nu, hörs!


Gullis.

Fick denna tröja och en till av bästa killen idag. Pusspuss på honom!


Storkok, igen!

Nu har vi lagat massa matlådor, samt tagit fram både lax och köttfärs tills imorgon som vi ska laga mer matlådor på.
Vi har typ grönsaker, matlådor och kvarg i vårt kylskåp, haha. That's about it... Men underbar mat blir det, så varför klaga?

Nu blir det soffhäng innan vi ska äta middag runt 7. Ska pussa på mannen, hörs!


Halvbra..

Gick sådär på gymmet idag. Har ett knä som verkar överansträngt så fick köra powerwalk 5 min av min cardio idag.. Men körde istället 10 min extra cardio så det känns helt okej ändå.

Svettig och slut blev jag iallafall. Nu blir det en stadsrunda med babe sen hem och laga storkok!




Frulle!

Underbar frukost. Havregrynsgröt med mosade jordgubbar!
Nu taggar jag inför gymmet och ett hårt träningspass!

Har dock känt mig liite seg och början till sjuk, men ignorerar! Jag har inte tid att bli sjuk! Så kämpar på och hoppas att förkylningen inte bryter ut.


Milen!!

Okej.. Jag både powerwalkade och sprang, men på 68 min blev det en mil och 750 kcal bortbrända! Så jävla skönt!

Nu sitter vi svettiga, stinkande och trötta och nyss ätit havregrynsgröt med varma hallon och lättmjölk. Skulle äta kesomackan med, men efter gröten tog det stopp, haha. Tur min man är en avfallskvarn och äter allt!

Nu ser jag såå framemot två lediga dagar och imorgon ringer väckaren 08.00 för morgonträning runt 9! Pepppepp!


Inställning.

Jag sprang inte andra konditionsdelen på passet idag och jag har ångest. Min powerwalk räckte inte till för att jag skulle känna att jag gjort ett bra jobb.. Blir därför ett konditionspass efter jobbet! Om det så bara ska bli powerwalk för mina spagettiben så må så va. Kalorier ska förbrännas iallafall.

Men först blir det jobb 16-21!


Träning och frukost!

Blev morgonträning med mamma idag! Nu sitter jag och äter frukost i soffan och tar det lugnt. Blev en dunderfrukost idag med ägg"röra", keso, musli och youghurt!

Mmm.. Nu ska jag bara ta det lugnt.


Kvällen.

Glassen fick smälta och bli en smootie istället. Väldigt god blev den och lite lyxigt med vaniljstången, haha.

Har det ganska fint här i soffan framför Project runway. Ska ta en dusch sen blir det sängen iväntan på att mannen ska komma hem.


Nä.. Uh.

Kvargglass var ingen höjdare alls. Uh.


Storkok.

Stått i köket någon timme nu och gjort storkok! 6 matlådor blev det med bland annat bbq-köttfärssås och färsk pasta och köttfärswook med råris.
Nu är jag trötter och ska lägga mig på soffan och bara må.



Glass!

Inte smakat den än, men förhoppningsvis är den god. 140 g kesella, en vaniljstång och bär till det :) in i frysen och färdigt på någon timme!

Jävligt nyttigt, och vi hoppas att det är gott också!

Sitter iallafall och äter middag nu. Bulgur med kräftor och keso, mumms!


Lediga dag.

Avklarat ett 1 1/2 timmes hårt träningspass med finaste mickis! Det är så jävla kul att träna med henne, för hon peppar en och, ja, allt blir ba så bra! Och svettigt!

Nu ska jag ställa mig vid spisen och laga lite matlådor och middag till mig själv ikväll. Och just, glass!! Ska göra lite nyttig glass att avnjuta ikväll i min ensamhet.


Ye! Träning med M idag!

Nu ska det svettas! Ska träna med bästa micks idag!
Hämtar henne om en timme typ, sen kör vi ett FFpass!

Taggar för fulla muggar! Puss.


Jobbiga jävla dag.

Jobbat 10 timmar idag och ätit dåligt. Höll på att somna ståendes mot slutet, men drog fetröven till gymmet och tog mig igenom ett pass, med bravur! Pressade mig själv till det yttersta, och det kändes så jävla bra efteråt!

Och vet ni?!! Det syns redan!! Min mage är synligt mindre, midjan synligt smalare. Fattar ni? 6 dagar!! 22 to go!
Pepparpeppar, stolt tjej, jappjapp.

Nu blir det kvällsfika och sen sängen. Ledig imorgon, så massa träning och matlagning istället! Åh, detta är så jobbigt, men så kul!




Lyx!

Slängde ihop en riktigt god middag nyss! Fläskfilé i tomatsås och färska grönsaker och råris till det.
Njuuuter!


Bildbrist.

Har ätit ur matlådor hela helgen och inte tänkt på att fota.. Så bloggen får bli lite lidande.
Idag? Jo. Jag jobbar 9-18 sen gymmet, sen handla, sen hem.. Måste fylla på kylskåpet! Det ekar.
Mest av allt hade jag bara velat sova, men det får bli i ett annat liv.

Efter allt detta ska jag dock bara mysa framför tvn. Imorgon väntar dubbeljobb ala långdag. Buu..


Okej..

Förstår om det inte är världens roligaste grej att läsa om min träning och kost, men det peppar mig att fortsätta! Och se vad jag hittils presterat.
Idag SPRANG jag 6.7 km i bra fart och jag gav inte upp.
Det känns i kroppen att detta bara blir bättre och bättre. Jag orkar ju?!
Jag är så jävla glad. Åh!!

Okej.. 6.7 km kanske inte är nån jätte sträcka, men jag höll på att dö när jag sprang 4 km förut, i lugnt tempo. Så idag var ett framsteg! Stort framsteg!


Ingen tid att förlora.

Klev upp vid 9, tränade 40 min styrka i vardagsrummet och har nyss gjort klart lite matdosor inför jobbet. Har dock ingen middagslåda tills efter jobbet... Har ingenting hemma!!
Måste handla....
Så får försöka fixa det på något vis.

Sen efter jobbet blir det gymmet drygt en timme, sen hem och mysa med familjen.


Fredag.

Diskat och städat undan och har nyss tänt upp ljus i hela lägenheten och virat in mig i en filt framför tvn.
Har haft en jättebra ledig dag! Skulle dock varit en finare fredag om älskling vore här. Han jobbar natt..

Nu ska jag vila huvudet från allt jobb, matlagning och träning. Imorgon tar vi nya tag!


Galet snygga panter.

Har på mig mitt nya favorit linne idag. Väldigt slappt och bekvämt, med andra ord perfekt för en fredag i soffan.


Jappjapp.

Tränat två fitnessfightspass idag och ätit hela tiden känns det som..
Känner mig lite stoppad, men tur det man äter är jävligt gott, haha. Se bara hur min lunch såg ut, huuur gott?

Nu ska jag ta det lugnt i soffan sen åka till mor och far och umgås.



Sent mellanmål.

Hemma från gymmet och äter sent mellanmål!


Redo.

Nu ska bara Pontus käka frukost sen drar vi och kör pass nummer ett för dagen!


Upp i tid!

Sitter i soffan nu och nyss ätit frukost. Ska dra mig på gymmet och köra lite lugn springning och styrka. Ikväll ska jag köra enligt fitnessschemat dessutom! Pepp, pepp!!


Svårare än jag trodde.

Vi har tränat alla utom en dag nu den senaste veckan. Två av dem har varit av fitnessfightens dagar. Och jag är slut! Träningen är svinrolig och maten grym, men dagarna har blivit så fullspäckade och jag är inte van.
Men det ska gå! Pepparpeppar!

Jag är jävligt taggad, och allting kommer nog bli bättre bara man kommer in i rutinerna mer.

Detta vart iallafall mitt och babes kvällsfika efter gymmet. Jag och min smootie och Pontus och sin müsli.
Nu blir det sängen. Morgondagen väntar!


Hemma med hjärtat.

Soffhäng en stund nu med hjärtat. Vi har ätit mellanmål, gjort middagslådor tills ikväll.
Ikväll blir det såklart gymmet också. Kanske kanske får med mig Mikaela!

Haha, bilden är på min matsäck som jag har med mig om dagarna på jobbet. 2 matlådor, knäckebröd, kvargyoughurt med blåbär och äpple!



Blåa bär

Smootie på kvarg, blåbär och banan! Finfint kvällsfika.
Vi har ganska nyss kommit från gymmet och sitter just nu och bara myser i soffan. Blir lite matlagning innan sängen dock!


Biffar och massa gott!

Gjorde som sagt klart biffarna igår, och idag och vi klart resten. Wook av färska grönsaker, en tomat och rödlökssallad, tzatziki gjort på kvarg och bbq potatis!
Jävligt gott, och mättande. Nu ska jag ta det lugnt i soffan en stund innan vi beger oss mot gymmet.


Så är'e!

Vågen är från Clas Ohlson och kostar 289 kr. Kläderna kommer från bikbok och Gina!

Jag önskar ni kunde få se det jag åt till lunch. Kände mig som en kanin, haha.


RSS 2.0