Träning!

Du går mig på nerverna, anfaller när ingen ser och får mig att långsamt bryta ihop inombords! Men jag älskar dig, och tänker kämpa på tills du är perfekt. Tills du är att lita på i alla lägen, ALLA! Usch.. Dryga jycke. Dock min dryga jycke.

Träning idag med Mille och Lovisa, med några idiotiska och onödiga utfall från Loco. Tillslut fick jag nog och han fick gå in. Men innan dess var det GRYMT! Lovisa gav mig grym konstruktiv kritik och bra respons! Kändes precis som att jag var på kurs, haha. Men är helnöjd och dagen var verkligen så bra den kunde bli! Är så tacksam att ha turen att få träna med någon som vågar ge kritik och hjälpa, det är verkligen guld värt!

Och även om all träning går framåt, så måste fortfarande största fokusen läggas på bara Locos fula beteenden. Det är 30/70 nu ungefär. Det går alltså mer framåt än bakåt, så tur det! Men jag måste få bort hetsen vid lek, vaktandet och ja, hetsen vid lek. Det är nog drygaste delen nu. Men men, jobba jobba!


Dagens skörd!

Det går inte att lägga upp bilder. Blir så förbannad! För ni förstår nog inte hur bra vi har det här ute på landet!

Igår tex tog jag och babe en promenad med hunden till skogen, plockade ihop en liter blåbär, körde lite backträning med hunden och sedan promenad hem för att rensa bären och se en film. Helmysigt!


I By är det bra.

Numera bor jag och Pontus och djuren i By. I vår lilla ladugård med vår lilla farstu, mitt ute på landet.
Vi har det oförskämt bra här ute och det är nu meningen att vi ska bo här ute de närmsta året/åren och spara pengar till vårt egna hus. Känns verkligen bara bra, förutom en liten nackdel, denna pendling.. Men det är det enda negativa också.
Hur underbart låter det inte att vakna av kobjällror, gå ut på gården och plocka färska hallon och grönsaker, ta en promenad för att sedan vara i skogen och plocka färska blåbär? Vi har 5min till en fin sjö där det finns gott om aborre och tydligen en del ädelfisk också. Oftare firre på middagsbordet alltså!
Vi har det asbra helt enkelt. Oförskämt bra!


RSS 2.0