FLYTTAR!

Vi håller på att flytta, för fullt!! Jag återkommer väl när vi fått ordning i andra lägenheten och så, puss!


Sweet kitty, soft kitty, little ball of furVarje vardagsmorgon vaknar jag upp och ser bild nr 3. Varje morgon jag ska göra frukost ser jag bild nr 2. Varje dag i soffan får jag sällskap och har det lika gosigt som på bild nr 1. Jag har sagt det förr men säger det igen: Våran katt är världens bästa.

Och nu la han sig i knät på mig och kurrar!


Bake some bread

Idag har jag bakat bröd för första gången i mitt liv. Nu måste vi tänka ekonomiskt och därför tog jag det jag hade hemma och bakade! Det blev sjukt gott och nu har jag frysen nästintill full av hembakt bröd. Imorgon ska jag dessutom baka en sort till. Sen tror jag det räcker!

Fixade även gofika till familjen och min fine man. Uppskattades verkligen!

Bad news

Ikväll blev en jobbig kväll. Nu börjar kulan om på noll igen. Känns sjukt jobbigt med alla planer vi haft som måste skjutas på. Hur som haver så blev det en jobbig kväll. Godnatt

Äntligen.

Nu är nycklarna i våra händer och idag ska det kollas på tapeter och färg! Snart och väldigt snart får vi äntligen börja fixa i lägenheten. Det kommer bli grymt! Vitt, vitt och vitt med snygga detaljer är vad vi är ute efter. En blandning mellan chabby chic och nytt. JAG VILL BARA BÖRJA PÅ EN GÅNG!

Men nu blir det dusch sen ska jag hämta pelleplutt på skolan, puss.

Sunday night with love

Sitter just nu och gosar med plutten i soffan. Vi har dippat grönsaker och bara myst sen vi kom hem. Kom hem rätt tidigt då min fine faktiskt körde till Sundsvall/stöde enkomt för att hämta mig. Som tack fick han massa fint på Birsta. Förresten så smakar Mc Donalds jävla hamburgare som okryddade köttbullar, om ens så bra..

Berättar om helgen imorgon. För nu ska jag kramas.. och äta riskakor..
Köpte förresten massa vitt under helgen. Shortsen kommer bli en storfavorit i sommar.

RSS 2.0