DAGENS


Smått drogad men ah..godmorgon


Mammas dömysiga skjorta


Som sagt, supermysig är den!

Nu ska jag på en promenad med giz och zack. Zack är en hund vi är hundvakt åt nu i 2 veckor. Han som ligger i hörnet på sista bilden, haha. Världens finaste och pratigaste hund.

Igår var jag som sagt med angelica. Vi hämtade upp hennes kompisar i Hörnett sen åkte vi till typ Valla och sen Harrys. Trots att jag var nykter hade jag riktigt roligt! Lärde mig en ny dans av smulan också, haha. Den ska jag köra varje utekväll hädanefter ;)! Åkte hem 2 med en (som jag trodde) SUR pontus, men han var bara jävligt full haha! Vi skrek lite på varann tills vi redde ut att han var spyfärdig och inte var så pratglad därför haha. Sen la vi oss och han somnade som en stock nästan på en gång (efter lite lovetalk och fylletalk).

Idag har jag varit på Stylisternas Grand Opening och nu sitter jag hemma. Ska som sagt ut med hundarna nu, så vi hörs!


HOS ANGELICA

Sitter hos Angelica nu. Hon sminkar sig och jag sitter här färdig och fin. Vi ska nämligen på Harrys ikväll, jag nykter eftersom jag ska vara chafför. Men det blir nog rätt nice ändå, får man hoppas! Haha hoppas INTE jag träffar min fulle bfriend på stan..ehee. Den synen vill jag helst slippa se hah.

Nej nu ska jag se slutet på lets dance. Vi hörs och syns imorgon


BABE DU FÖRTJÄNAR CRED

Måste bara säga att jag har en fantastisk man som bara blir mer fantastisk. Nu blev inte lägenheten av men vi ska fortsätta söka jobb och spara pengar. Men först ska vi åka utomlands efter studenten sen jobba hela sommaren.
Det jag ville säga var egentligen att jag tycker p förändrats bara positivt sen jag började träffa honom regelbundet. Nu söker både han och jag jobb och förhoppningsvis kommer det ge resultat i slutändan. Vi planerar lägenhet, sparar till utlandsresa och bäst av allt har vi det jävligt bra ihop. Det känns för en gångs skull som jag hittat en kille med allt.
Fan vad toffel jag låter. Men tycker inte ni att när ett förhållande kan bli mer än bara kärlek, pusspuss och gosgos, är jävligt bra? För mig betyder det mycket att jag och p kan planera och hjälpa varandra i vardagen med tex, jobb och sånt. Känns som om pusselbitarna börjar falla på plats.
Det har bara gått ca 8 månader och det kan man aldrig bygga ett "förevigt" på. Det enda jag kan säga är att jag är hittils riktig lycklig och enormt glad att jag hittat mer än bara en pojkvän. Kan man kalla han själsfrände? I think so. SOULMATE, you're my soulmate p.

Får förresten inte glömma en viktig detalj. Utan en riktig vän går vi sönder. Jag går iallafall sönder utan Mikaela Rietz. Det var månader sen vi pratade och häromdagen mådde jag dåligt och behövde någon att prata med. Jag ringde henne, hon lyssnade och vi pratade som om vi pratat varje dag sen hon åkte. Ingenting är konstigt och vi har alltid något att säga varandra. Jag längtar tills du kommer hjärtat. Vi syns om några veckor! I love you darling


MOVING OUT?

Jag och p har hittat en lägenhet. Vi är så jävla sugna på den och känner verkligen att vi kan klara det! Vi söker jobb som idioter och jag ska börja helgjobba (förhoppningsvis). Iallafall framtill jag kanske får ett kvällsjobb. Imorgon ska vi söka mer jobb och då blir det fan i hela jävla staden!
Och vet ni, jag är jävligt glad att jag sparat 5000 varje år från mina sommarjobbspengar. Vi kanske ska använda en del av de pengarna till början.
Åh, hoppas det blir av! AH.

Nu ska jag snacka med papi. Mor var på och tyckte att om vi gick in helhjärtat för det så skulle hon ge oss en chans. OCH DET SKA VI, jeeey!
Nej, nu ska jag gå.
Tja

LOVE IS CRAZY

När kärleken inte är galenskap, är den inte kärlek

Så sant som det är sagt

TISDAG

Sitter i skolan just nu och är jävligt irriterad! Jag har gjort fotouppgiften i tid och allt, sen tar jag fel kamera till  skolan?! Vafan. FUCK. IG here i come.
Senare idag ska jag hämta ut mitt körkort sen tar jag bilen hem och sover/myser. Tror jag ska dra ut p på en promenad ikväll också.

Igår åt jag förresten på  O'learys. Tog en halva ceasarsallad..jag fick typ  10 salladsblad och en 5 cm lång kycklingbit. Inte ens jag blir mätt på det!!  109 kr..tur att p hade presentkort. Vi såg hur som helst hockeyn där och det var  en jädra match trots att jag såg typ 2 mål av 4..haha. Jag var inte så inne i matchen, he.
Sen åkte vi hem och somnade på tok för sent så  idag är jag tröttis.

Lite bilder  från p's födelsedag.


MATMAT


Fridi var där


Zimon med..ehee


Calle och emil med


förlåt p.. hoppas du älskar mig ändå


pusspuss sen drog vi  ut på krogen


Dagen efter mådde vi bra...eller ah..han iallafall


Med denna bild säger jag hejdå. haha jag ser död ut förresten

TJA

Idag skjutsade jag p till stan eftersom han skulle söka jobb. Jag har förresten kommit på att jag inte kan parkera!!! haha. Helvete vad dålig jag är. Höll först och främst på att köra in i väggen i parkeringhuset. Sen stod jag snett och vint och åh. Hade p inte varit med hade jag åkt därifrån. Han fick vägvisa mig hur jag skulle vrida ratten och sånt...haha, vem är det egentligen som har körtkort? eh.
Sen åkte vi på brux och tränade någon timme sen solning sen hem. Nu sitter far och p och ser hockeyn medan jag och mor varit ute på promenad.
Stinker svett efter solningen och ännu mer svett efter promenaden så nu kallar duschen!


Ska försöka knäppa någon bild senare om jag orkat göra mig iordning lite. Gått som en lurk hela dagen haha.
Hörs

BLOGGTORKA

Jag har bloggtorka. Har ingenting att skriva om nu för tiden..

Hur som helst, sökte jobb idag och sökandet fortsätter imorgon. Då ska även p söka! Snart har vi vår efterlängtade lägenhet...haha..not.
Sen har jag bestämt att vi ska åka och träna direkt efter. Efter det ska jag ta en sväng på solariumet. Har ni förresten hört att solarium ska förbjudas? Hm.
Iallafall, som ni ser är min dag rätt planerad imorgon.

Bilder orkar jag inte knäppa heller....ah.
Nä nu ska jag gå ner och kolla hur det går för p med cv skrivandet.
Vi hörs och ses!


HOCKEY IKVÄLL

Gör mig iordning nu. Ska nämligen på hockeyn med angelica sen. Först ska vi på framnäs och bara vara sällskap åt resten av alla hockeytokar.

Nej nu väntar volymmastern på mig. Vi hörs och syns senare. Jag har bloggtorka, okej?

I'M BRUMMING MY BRANIS OUT

Haha jag har kört fan hela gårdagen och hela dagen idag. Det är inte roligt men samtidigt är det de. Man känner sig så fri haha. Fan vad jag är tjatig. Antar att jag bara är stolt över mig själv, haha.

Hur som helst, filmade esteterna idag och jag säger bara: fyfan.
Fast ändå YES.
Det var sjukt drygt och jag höll på att svimma. Mitt huvud värkte och benen vek sig. Aja, en dag imorgon som jag ej ska filma på, sen är det över!! Finally!

Ska ta och tvätta av mig sen ska vi åka till farmor och farfar och käka middag. Sen ikväll ska jag hjälpa p med sin multimedia uppgift OM han gjort de till en alldata. We'll see.
Tja.

I got a BIG crush on you sugarbabe P!!!

FATTAR MIG KORT

JAG HAR KÖRKORT.

Nu ska jag och p ut och brumma haha. Vi hörs imorgon!

DUSCH OCH NATTÅ

Nu ska jag duscha sedan ska jag och babe mysa. Helhärligt hade vi det igår med bio och sen sängen. Han hälsar förresten till alla er, på tala om ingenting. Han hoppas även att alla jävla bloggnördar hälsar tillbaka till honom.

Nu rinner svetten ner för pannan och jag stinker satan. UEW.
Imorgon är en händelserik dag...esteterna ska filmas och jag kommer dö av nervisitet, av många anledningar.

NÄ nu går jag!
Love you sweet p som sitter och fiser brevid mig. Äkta kärlek


MY OLD BOY

Grattis än en gång till älskade p som är ute och roar sig nu innan hockeyn.

Igår var iallafall en väldigt trevlig kväll med dricka, musik, dansande till fullo och bra folk. Vi var först på Public där jag träffade min gamla chef när jag jobbade på resturang..jag som lovat att lämna in cv till honom och komma och jobba nångång igen. EH. Stod där som ett fån och försökte komma på en bra bortförklaring varför jag inte gjort. Slutade med att jag lovade att komma med cv så blir nog att jag jobbar där någongång framöver.
Iallafall, sen vandrade vi till Lex där det var gratis inträde och garderob. Var helnice där med massa dans och bjuppande av dricka. HAHA jag tycker synd om p... han bjöd mig och även någon vän men han som var födelsedagsbarnet blev inte bjuden!!!! :( Vi var där hela kvällen och slutade med en biltur hem runt halv 2 (eftersom framnäs var stängt). Jag blev liiiite åksjuk och lämnade en fin röd fläck på infarten. Förlåt, heh..

Sitter iallafall hos p nu medan han är på hockeyn. Ska snart försöka äta igen, sen slänga mig på soffan.

 


TORSDAG

Nu ska jag ner på Hannas skola för hon ska ta någon spruta. Sen ska jag och mor sola, hon bjuder YES! Sen blir det nog en promenad ikväll om p ids och om kylan inte blir värre.
Sen tänkte jag säga grattis till min man, i förskott. Han fyller stor om några timmar! Som han längtat! Haha, själv har man inte råd att ge honom någon present förrän studiebidraget kommer. Får väl bjuda på mig själv tills vidare, hahah! 
Jag älskar dig p och hoppas du får en wonderful födelsedag.

Nu måste jag skynda mig. Orkar inte stå i kö.


i love you future husband

GE MIG

Köp denna till mig?


600 kr.. ge mig..någon?

I HATE IT

Jag har sagt det förr och säger det igen. Jag hatar den typen som vill tävla. Den typen som vill stå i centrum och söker uppmärksamheten från alla håll och kanter. Jag hatar den typen så förbannat.
Det värsta är att har man en tjejkompis som är så, så tänker inte killarna på hur hon är. Hon är trevligt, framåt, pratglad...och flickvännens största fiende.
Pratade med p om detta, om en sånhär person. Och när jag sa hur hon var mot honom sa han: hm, det har jag aldrig tänkt på. Men skulle en kille va så mot dig hade jag tänkt på det direkt!
Så, man tänker inte på det förrän man själv är den person som har en sånhär hatisk person mot sig och inte med sig.

Nu ska jag och syster köra ett 40 min gympapass. VI SKA BLI FITTA, haha.
Sen drar jag till p för en kvällsdusch och film.


PPPPPLUTT

P, det är inte riktat till dig (inlägget nedan)
Bara en av mina teorier när jag har för mycket i skallen. LOVE YOU

HOW COME?

Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Idag kan inte jag se tillbaka till förra året, julen och inpå 2009. Jag var förstörd av en konstig romans. Läser man min blogg från typ november och framåt blandas den av sorgliga inlägg om osäkerhet till inlägg där jag är såhär lagomt glad. Finns ingen lycka och inget hopp i något inlägg. Bara massa jävla babbel och mest sorgsna dikter och funderingar.
Jag tror det är nyttigt att träffa olika typer av killar för att se skillnaderna. En människa är aldrig sig lik när kärleken tränger sig på. Antingen flyr dem sin kos eller stannar kvar och bygger bo..typ. Ett tips, lär känna ert ragg riktigt om ni vill bygga upp det till något. Ni vet aldrig vad som gömmer sig bakom murarna. Ett svin, en romantiker, en komiker, en player, ett mansego? Vem vet.

Fler än jag som blivit missuppfattad, kallad bitch, utfryst av en kille? Det är, tror jag för att killarna inte lär känna oss på djupet, inte försöker förstå oss. Det är inte konstigt att vi blir missförstådda ibland...
Saken är den att många killar har en tendens att inte vilja prata och dela känslor (finns MÅNGA som är tvärtom också men) och då är det väl inte så jävla konstigt att det aldrig kommer förstå sig på oss tjejer? Våra beteenden, våra vinkar, vårat humör. Istället blir många killar obrydda, kalla, spelar dum och därmed blir antingen killen dumpad eller att tjejen blir. Tjejen för att...Jo - för att hon blivit så jävla konstig och fundersam. Hett temprament helt plötsligt och allmänt bitchig. Varför säger killen då.
- Jo, för att tjejer ofta oroar sig på ett annat sätt i jämförelse med killar. Svartsjuka är en av faktorerna som kan dyka upp. Vi anklagar dem för otrohet, för fummel, pågrund av deras kalla sätt. Vi blir oroliga att de inte är kära längre. Vi tappar självförtroende som istället blir ilska. Vi känner oss otillräckliga och gråter.

Jag pekar absolut inte ut någon!! Detta är bara hur jag kan känna och vad jag upplevt.
Jag säger inte att jag har rätt. Detta är bara en av mina många teorier.
Haha, jag är säkert ute och cyklar, så hejdå.

GIVE IT ANOTHER THOUGHT

"-Du som verkar gilla att tänka, tänk då ett steg längre. Ingen får höra det du får, ingen får ta del av det du har, inget jag gör gör jag för någon annan. Jag är bara din."
Det kallas kärlek.
Vilket jag måste börja ta till mig.

Jag har rast från rörligbilden. Jag håller på att sömna samtidigt som jag har ångest över att jag kommer göra bort hela vår klass när vi ska filma esteterna. Jag kommer ramla, fumla, filma fel, gör bort mig och bara vara ivägen. Inte fan kan jag vara självständig med en kamera i handen, jag vet inte vad jag ska göra?
Sen har vi foto och ska tydligen fota i studion. Känner mig inte pepp alls, snarare tvärtom. Jag är trött och mår faktiskt inge vidare. Min mage vill inte samarbeta.. vinterkräksjukan påväg? :(

Efter skolan ska jag alltså lägga mig en stund och vila upp mig för att försöka ta mig upp till linda för att göra mat. Kanske slutar med att vi bakar på varsitt håll så lagar vi mat en dag då båda är pigga och krya! Vi ser!

Nu måste jag gå, 4 min till döden (rörligbild lektionen igeeenn....)


hamster och gris..

AWESOME NIGHT-T-T-T

Ikväll har vi tänt ljus (vilket resulterade i almost brand..), myst helmycket och haft det allmänt mysigt bara. Men just nu sitter jag och ser paradise hotell och funderar starkt på att sova.. sjukt trött.

Idag satt jag förresten ca 3 timmar på Waynes med babe. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. HAHA, jag fräschade upp hans minne lite (vilket han kanske inte riktigt behövde veta..hah). Vi berättade exakt hur vi kände kring allting och det var faktiskt väldigt härligt. Även om mungiporna åkte ner lite då och då (tankar ni vet...ehee). var himla mysigt hur som helst. ÄVEN om muffinses jag köpte var ca 2 cm hög och inte ens god och kostade 24 jävla kr :( Jag blev ledsen när jag betalade. Trodde jag skulle få en av de stora muffinsarna, där faktiskt skylten satt.. också får jag en miniskitmuffins.

Nu ska jag sussa med kärleken.
I LOVE YOU P.

CAN'T WALK IN STAIRS :(


Gammbild eftersom jag sitter vid gammdatan

Hur som helst längtar jag ihjäl mig efter att få färga mitt hår grått. Inte tangrått utan läckert grått! Sen ska jag sätta in en del av min hårförlägning på den långa sidan och raka bort vid örat på den korta. Kommer bli grymt. Bara jag får ihop pengar någongång...

Sitter och gör ekonomin som är en rest från..2an tror jag? Jag kan ju ekonomi egentligen. Ska försöka få det sista bortgjort för senare ska jag och pluppas åka och träna rumparna av oss. Igår tränade han bröst och jag mage/rumpa/lår. IDAG KAN JAG KNAPPT GÅ :(
Jag vet att jag tjatat som fan om denna jävla massage jag ska tvinga p att ge mig. Idag ska jag bara ha den! Annars kommer jag gå som jag skite ner mig själv imorgon...

Nu ska jag plugga.
Sen ska mukkler byggas

HAHA?

-..If you kill, i kill..
- va?
- IF YOU KILL, I KILL!
- VA?
- IF YOU KILL, I KILL!!!
- Vet du vad du säger?
- Ja. Men jag vet inte riktigt varför jag sa det...

Jag pratade i sömnen inatt. haha.. vafan har jag för jävla drömmar?

Nu ska jag till stan och köpa min skor, sen ska jag och p träna..nu kommer man få bevis på sin dåliga kondis, hurray.....:(
Hej

HERE WE GO..to bed

Nu ska jag frossa kärlek. A lot of kärlek ska det bli ikväll!
Kram leder till puss. Puss leder till kyssar. Kyssar leder till hångel. Hångel leder till mysmys. Mysmys leder till sängen. Dit ska jag nu..eller ah, soffan faktiskt. Där sitter my man.

Vi hörs och syns. Imorgon blir förrsten mina balbabes mina.
Puss. Nu ska jag få pussas.


Animalcuddle? hm.. NAE. Här är vi naturligt nakna, ingen päls eller svans.


I VÄNTANS TIDER

Namn: Emma Östman

Kallas för: Ems, Emmis..emma

Stjärntecken: Lejon

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Tungan, öronen.

Tatueringar: en på armen. Men planerar min nästan.. Ingen liten blir det heller!

Längd: 160cm

Skostorlek: 35

Hårfärg: Blond men snart silver/ask

Fräknar: Ibland smyger dem sig fram

Motto: Jadu..

Kär? Ja

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja. Ta mig härifrån bara

Tycker du att du är attraktiv? Nej. inte nu. inte ofta..

Dricker du? Ja

Röker du? Nope

Vilket schampo använder du? Nått billigt

Vilken parfym använder du? Ingen right now ska snart köpa vanillia igen

Vad är du rädd för? Mörker, höjder..

Gillar du att tvätta? Nej, vem gör det?

Gillar du berg- och dalbanor? Ibland. Dem som går fort och inte är faarligt höga


Senaste…

Filmen du hyrde? Ingen aning..

Filmen du köpte? Same there

Låten du hörde: Nån skitmusik syster spelade

Låten du laddade ner? Säger bara spotify

Personen du ringde? Minns ej..två månader sen jag hade pengar på mobilen

Personen som ringde dig? P

TV-program du såg? 2 and a half men

Person du tänkte på? P


Favorit…

Låt: Nått med melissa horn

Sak att göra: gosa, frossa mat, pussas.. å allt såntdär

Sport: Fotboll i think

Dryck: Mjölk

Kläder: Allt möjligt.. stil däremot har jag ingen haha

Film: Walk to remember

Serie: 2 and a half men


Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ohyes

Gråtit över en flicka? Yesyes

Ljugit för någon? Jepp

Varit i slagsmål? Hahaa! Yes

Blivit arresterad? Nopp

Träffat någon från internet IRL? Ohyes


Antal…

Gånger du varit kär? en på riktigt.

Gånger ditt hjärta brustit? en

Hjärtan brustet på grund av dig? ett tror jag

Tjejer du kysst? haha jadu

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? några few från my class!

Gånger ditt namn varit med i tidningen? varje jävla födelsedag fram tills jag fyllde 15.....ah. sen..nångång maybe?


Senaste…

Boken du läste? 15 år till salu. Underbar.

Personen du fick e-mail av? facebook skulle jag tro

Personen du fick brev av? räknas julkort? haha

Personen du fick sms av? P

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår

Saken du köpte? röd jacka


Vad har du gjort idag? sitter i skolan nu och någre timmar framåt

Brukar du svära mycket? Yepp

När stiger du upp på morgonen? skoldag - kvart över 6..helg - för sent

Vad har du på dig? jeansthigts, tröja, skjorta, halsduk, converse, armband m.m m.m

Vad ska du göra ikväll? äta middag hos några sen pussa p tills han nästan dör

Vad är du allergisk mot? pälsdjur..iallafall mormors katt? haha

Var har du ont? örat

Använder du hårspray? Japp

Kan du stå på händer? nej men huvudet..ha

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan..typ

Salt eller socker? S-o-c-k-e-r-rrrrr

Gillar du ketchup? Gör jag väl

Är du glad nu? Njea, tröttisch

Var du glad igår? NEJNEJNEJ

Vad dansar du till? Allt i alkoholens rus

Stockholm är… ? Fint..?

Göteborg är… ?  där jag kanske bor sen

Kan du sjunga? Trodde det i några år som ung..insåg att det var en lögn haha

Spaghetti eller makaroner? spagetti!

Land du vill besöka? jadu.. många många

 

Med detta säger jag hejdå och hej multimedia..= döden


LIFE'S A BITCH


Nu hänger min röda fina jacka i garderoben här hemma. Kände mig nöjd med mitt reaköp tills jag läste elles.devotes blogg. Jag skulle cutta handleden för att byta köp med henne idag... aja

Just nu sitter jag och väntar på att hockeyhelvetet ska sluta och att p ska komma hit. Jag behöver en miljon pussar nu. Jävla skit dag detta varit, fy sjuttsingen. Jag har inte ens tröstätit, SÅ ARG HAR JAG VARIT!! Det finns två stadium på surhet, iallafall för mig. Antingen är man flickväns sur och gnäller på hur man ser ut, är osv. Då hatar jag allt med mig själv men ändå trycker jag i mig 1000000000 potioner mer än vanligt. Eller så är man som jag är nu, arg på allt. Då kan man inte äta för då är man så arg att inte ens den där goda daimglassen i kylen hjälper.. DÖ. Mikaela, vart är du? Jag behöver en girlfriend hug. NU.


Luras inte av smilet. Jag tog några steg utanför dörren och grät.. allvarligt. Såhär jävla kallt får det fan i mig inte vara!! Det går inte.

Kul. Nu förlorade modo med 7-2. Patetiskt kan till och med jag säga och jävligt illa med tanke på att p ska komma hit. Jag som skulle försöka begära massage och massa? Äh. Kukhockey sug min getballe och döut. ÅHHH!!!!!
Känn mitt hat.

Hockey . Pontus kom. Snuva försvinn. Pengar, ge mig. Säng, dit ska jag nu.
TJA.

LOVE AND HATE

Jag älskar dig. Jag hatar mig.
Jag avgudar dig. Jag hatar mig.
Du älskar mig. Jag hatar mig.
Du ser igenom mig. Försöker trots det dölja för dig.
Det skriker ångest ur mig. Jag vill aldrig såra dig.

Behärska vet jag inte vad det är. Förlåt men det tär.
Jag älskar dig men hatar mig.

Du är världens finaste människa, p.
Jag älskar att du älskar mig även om jag hatar mig, ibland.

IRRI

Jag kan inte sluta upp med mina dumdristiga tankar. Det går bara inte..
Jag drömmer mardiga mardrömmar jämt, ser det jag inte vill se, tar dumma saker för givet, tror det man inte ska tro. Inget står rätt till.

Jag behöver tänka över ett och annat.
Or else i will be on my own faster than you can say sex laxar i en lax ask utan fummel.

PICS

Tänkte visa hur jag såg ut igår. Jag var hippie!


Fan bilderna går inte att vända? Wierd.



Sen lite bilder från min och p's fika.


Goddag?


Hej my bea-uti-ful bebe

NU SKA JAG KÄKA PIZZA, hemgjord. Fy fasiken vad gott.
Ingen beatch 2010, snarare beatchen 2020 om jag fortsätter såhär haha

RED OR DEAD?

God förmiddag. 
Har precis kommit från stan. Fyndade inget idag men troligtvis imorgon! Har hittat mina balskor och en vårjacka som var på rea. Kanske lite tidigt ute men man måste vara i tid säg! 


Orkade inte vända bilden
Nu är bara problemet.. jag måste lära mig gå i dem. Eller FÖRST, köpa dem. 


Har dock beslutsångest. Röd eller svart? P var helt emot den svarta eftersom jag ser ut som alla andra då.
Han gillar mig udda.


Jag är smått in love

Jag och p fikade förresten också och han bokade klipptid. Imorgon börjar skolan och jag är faktiskt pepp. Jag och Linda har så jävla mycket idéer och annat inför mässan så vi håller på att sprängas!

Nu ska jag hjälpa mamma med tvätten. Kommer förresten bild på mina nya fingerlösa vantar som jag fick av farmor idag. Så jäkla sköna!!

CALL IT THE NIGHT

Godkväll såhär vid 1.
Jag och p har sett någon film på ettan och nu har vi just avslutat vårt tittande på how i met your mother.

Inatt sov vi hos ch eftersom vi såg hockeyn från 3 till 6. Jävligt ovärt med tanke på att de förlorade.. äh. Nog om det.
Sen gick vi på stan en sväng och jag fick med mig en jätte fin och stor tröja. Mysig är den och nästan lika lång som mig haha... Sen åkte vi hem, såg hockeyn och nu ska vi ligga.
I min säng.
hehe

Godnatt






Nä allvarligt. nu ska vi ligga
i min säng


PEOPLE PROBLEM

Jag hatar "kompisar", tjejkompisar för min del som försöker spela sig in och överglänsa i rummet. Såna "vänner" som vill visa sig överlägsen genom att sliska för killarna, vara !uber! trevlig med killen vars tjej står brevid, kasta sig framför tjejen som försöker få en kille på kroken. Vet ni vilken typ jag menar?
Jag hatar den oskyldiga typen vars blick får mig att vilja döda. Såna man inte kan lita på men ändå är så trevliga att man inte kan ogilla.
Den människan som vill tävla om allt.

Jag känner den typen. Inte många, inte få.
Jag tror mig själv varit den typen. Singel och sökande, i called it.

Nog om det, nu ska jag duscha och ta på mig min nya fina tröja jag köpte idag. 124 kr, YES!


Förrsten, tack du anonyme för den fina kommentaren om mig och p. Kul att så många tycker vi passar ihop! Man blir väldigt glad!

JUDGE

Fyfan vad jag är glad att jag valde en annan väg.
Ibland märker man inte förrän man valt att man gjort rätt.
Fan vad lyckan är stor.

Måste bara säga det igen. Jag hatar dömande människor.
Folk sa till mig när jag dejtade p att jag skulle hålla mig borta, att han inte var bra, att han bara slogs och söp. Under dessa 6-7 månaderna har jag nog både slagits och supit mer än honom och jag är varken alkholist eller kriminell! Varför måste folk döma folk på förhand?
P är den bästa pojkvän jag någonsin haft. Han är en underbar vän och en ännu bättre pojkvän som värdesätter dem som betyder något, högst. Alla har svagheter och även så han och jag och alla andra.
Han är iallafall ett prakt exempel på att man inte ska döma människor!

Sluta döm och lär känna istället.


FÖRSVINNER MED TIDEN?

Varför blir vissa människor så hemska när de älskas "för mycket"?
Varför känns det som om komlimanger, fina ord, söta överasskningar inte biter lika emotionellt när man varit med i leken ett tag?
Jag älskar komplimanger. Kände/känner mig som världens finaste när p sa att han älskade vad han såg. 
Men ibland är 50/50 av komplimangerna som luft för mig. Säger han eller vem som helst: Vad fin du är. Svarar jag: Nä. Eller tänker: Han/hon ljuger.
What's up with that?

Någonstans vet jag och fler som kanske känner som jag, att vår partner tycker vad han/hon säger. Varför annars säga så?
Sen, det värsta jag och troligtvis fler med mig tycker är att en person med dåligt självföretroende är jävligt oattraktivt. Det ska vara lagomt.
Ibland tror jag att man behöver stå framför spegeln och säga till sig själv att man är vacker. Bara inse för någon sekund att man duger.
Kanske låter det otroligt löjligt men jag tror man behöver det.

Nä. Ikväll ska jag smörja in mig, raka benen, vara iklädd mitt söta nattlinne och fan vara världens snyggaste flickvän (trots min finne i pannan.....)

Hej.


PROMENIX I MÖRKRET


Du har gjort mitt 2009 helt jävla fantastiskt.

Dagen efter nyår tog jag och p en kvällspromenad och lekte i snön..eller han iallafall


Hopp!


plutt




Nu ska jag ta mig något att äta. Bara tryckt i mig godis, chips, dricka och annat skit dessa dagarna, haha. Tjockisemma, here i come.

PONTUS HEDGREN, jag älskar dig fisunge.


2010

Nu är även jag hemkommen från fjällen. Haft en helvärd nyår mitt i skogen.
Rätt skönt att slippa all hysteri i staden, alla krogar och allt. Sidådär 30 mil utanför övik har vi varit i 4 dagar och haft det helhärligt. Trots blodsprängt öga, för stora snowboardskor, fyllehumör m.m så blev det en bra nyår!


Ölspelet med Ulf, P, Soffe, Daniel och far min.


Regel: Håll handen i pannan medan du dricker.
hahaa..


Nattipuss från dag 2


Dag 3 började med pulkåkning och grllning


....och vissa drack öl


ÖLSPEL IGEN. Samma jävla regler hahaa


SINGSTAR. Måste bara berätta att p nog aldrig sjungit så jävla mycket som nyårsafton 2009!!! hahahaaaa
Han sjöng och sjöng och sjöng och sjöööng


haha skönsångaren


NYÅRSKYSSEN delade jag med pelleplutt


Våran nyårssång blev : LUFTENS HJÄLTAR HELA DAN I ÅRAT FLYYYGPLAN!! ÅH-E-ÅH FLYGPLAN, Å-E-ÅH FLYGPLAN!!
som avslutades med nationelsången...av någon konstig anledning hah



RSS 2.0