Fynd!

Köpte nya ljusa sängkläder idag också. Två set och två örngott! Blev riktigt fint tyck ja!


Händer mer i mitt liv.

Alltså.. Jag tränar inte bara och äter hela dagarna. Så tänkte ta och skriva om något icke mat eller träningsrelaterat!

Jag och Pontus gjorde ett superköp idag! Barbordet och stolarna!! Sen köpte jag lite kläder också.. Inte något jag behövde kanske, menmen haha. Men är in love i pantertröjan, och likaså i koftan ovanpå. Bilderna är ju sådär lagomt kassa.. Eller vad säger ni?


Kvargsmootie!

Hur gott som helst, och riktigt mättande.

Har stått i köket hela kvällen och gjort lunchlåda tills imorgon, samt biffarna till morgondagens middag. Också såklart min smootie som jag ska äta som mellanmål imorgon!


Tips!

Gör smootie på 140 g kvarg, lite hallon och en halv banan, sen blanda ut med vatten. Fick själv tipset av en tjej från ff! Och gjorde nyss en som jag ska käka till kvällsfika senare. Tjuvsmakade lite och det var hur gott som helst!
So try it!


Det närmar sig!

Imorgon startar min första dag med fitnessfighten och jag är sjukt pirrig.
Jag tjuvstartade dock lite igår och följde träningspasset som fanns på hemsidan, och idag lagade jag en måltid enligt deras recept. Var supergott och är såhär lagomt mätt!

Ska testa att göra en kvargsmootie till kvällsfika sen. Hoppas den blir god, med tanke på att det är något jag kommer äta ofta!


Första passet!

Jag och Pontus kom från gymmet för ett tag sen. Vi som skulle ta en vilodag idag.. Gick ju bra.
Körde enligt fitnessfights schemat och det var grymt! Tränade igenom hela kroppen på lite mer än en timme. Svetten rann och jag tror hela gymmet undrade vem fan som stönade så jävulskt.... Haha. Jag trodde jag skulle dö på löpbandet!!

Imorgon ÄR det vilodag. Då ska jag laga matlådor, åka och göra ärenden och bara njuta av värken. För på onsdag drar det igång!

Förresten, kolla vad vi köpte oss idag! En våg! Kommer bli vår bästa vän den närmsta månaden, eftersom istortsätt all mat ska vägas.


Anmäld och redo!

Ikväll har jag anmält mig och betalt allt till fitnessfighten! På onsdag kör det igång och jag är sjukt taggad, men lite orolig hur vi ska få tiderna för maten att gå ihop. Vi får försöka lösa det!
Träningen däremot ser jag framemot då den verkar vara riktig effektiv och övningarna ser givande ut! Känns sjukt kul och nu när jag betalat 500 spänn ska jag fan köra fullt ut!
Och såklart med min andre hälft som stöd!



Kom inte upp!

Less jag blir på mig själv. Kom inte upp ur sängen imorse. Jag som skulle morgonträna!
Så därför blir det träning direkt efter jobbet idag istället. Sen blir det nog lugn träning mån-tis, för onsdag kör det igång ju!
Då börjar 28 tuffa dagar, minst sagt. Men skam den som ger sig!

Ååhå, jag är verkligen helt död i kroppen idag och har jag otur får jag ingen med mig på gymmet ikväll.. Fattar inte hur jag ska orka pusha mig själv?? Äh. Det får fan bara lov att gå!

Nu är'e dags för jobb!


Det går knappt, men det går..

Jag jobbar i snitt 25 pass i månaden nu för tiden. Ibland är det uppemot 30.. Jag har jobbat 7 pass på 5 dagar denna vecka.. 2 10timmars..
Jag är rätt slut i kroppen och huvudet. Och på onsdag börjar fighten!
Jag måste försöka finna energi nånstans, för jag tänker inte låta jobbandet ta kål på mig..

Nu ska jag äta frukost, sen jobb och träning. Uuh


Kvällsfika.

Superstark pepparsalami och vatten till kvällsfika. Ska vidare till Angelica ikväll och umgås.

Imorgon kör vi morgonträning sen jobb!


Nu kör vi!

Jobbat idag och direkt efter det drog jag och bebe till stadium och köpte lite nya träningskläder sen direkt till gymmet.
Körde armar och jag döööör vad jobbigt det var. Sen sprang vi några kilometer och körde mage. Nu är vi trötta..

Ska käka sallad nu sen mysa ner mig i soffan resten av kvällen.


Pepp!

Direkt efter jobbet åkte jag på brux och sprang och powerwalkade i drygt 6 och en halv km. Ville ge upp efter 20 min men peppade mig själv! Och satan så stolt jag blev när jag fixade det.

Jag är sjukt trött efter två dagar med 10timmars jobbpass och träning på det.. Så ska försöka somna nu och ladda för en jobbhelg och massa träning! Puss


Gött!

Godaste lunchen på länge.


Rosa

Köpte mig ett par snygga träningsskor idag! Provade dom nu ikväll på gymmet, och dom var suveräna!
Jag är så jävla taggad på att börja träna nu!!

Nu ska jag duscha sen kommer jag slockna på två röda.


Jobbig, jobbig dag.

Kom hem från jobbet för ett tag sen, och ska strax iväg på nästa. Sen efter jobbet ska jag på kvällsträning på brux och inviga mina nya rosa träningsskor.
Jag kommer vara död imorgon, och vet ni? Dubbelpass imorgon med och träning på det. Och jobbhelg på det! Hejaheja, kommer vara en trött tjej efter helgen..

Men nu kör vi! Willys nästa.


Det gågna kan vara bra..

..Men framtiden är bättre.
Satt och läste igenom Pontus blogg, från 2009 och framåt. Och jag blev förvånad, nästan lite upprörd, men samtidigt glatt förvånad och innerligt lycklig.
När jag och Pontus träffades i början var öl, snus och modo det enda som gällde. Fika på stan timtals per vecka, hundringar försvann som sand mellan hans fingrar. Lite smått omogen, ja. Och jag brydde mig inte, för vi båda bodde hemma, gick i skolan, var 17-18 år gamla.
Vi umgicks när han hade tid för mig. Mellan hockeyn, tifo, träning och fester fick jag klämma in mig. I efterhand är jag väldigt glad att vi umgicks mycket på olika håll och hade våra egna liv också. För vem visste att ett år efter skulle vi umgås 24timmar om dygnet, under samma tak. Vi flyttade ihop.
Och vi har gått igenom mycket sedan dess. Först och främst har min älskade pojkvän gått från ung och lite bortskämd till att vara, rent ut sagt, perfekt. Jobben flyter på, vi har världens finaste lägenhet, två katter och ett gemensamt liv.
Och när jag läste Pontus inställningar till jobb, sin framtid i hans blogg från -09, kan jag inte annat än skratta mig lycklig att han mognat så. Att vi mognat så.
Den är sinnessjukt vad mycket vi gått igenom för att ta oss till där vi är idag. Vi är (citerat från Pontus bästa vän Mattias) "Ett ungt pensionsärspar." Och den bemärkningen stör mig inte det minsta.
Jag har hittat rätt. Den bästa tiden är nu, tillsammans med min finaste sambo.

Det gågna var underbart, men vad som komma skall, ser jag ännu mer framemot. Bara jag får fortsätta framåt med honom, min fine.








Underbara, snart tre år. Låt det bli många fler.

FitnessFighten

Gå in på Worldofshape.se och läs om FitnessFighten. Man vet inte vad man får för kostschema eller träningsschema, utan det får man när man anmäler sig. Så gå in och läs!

Jag tog förresten en promenad/springtur imorse på några kilometer. Var sjukt skönt att komma upp i tid och hinna med lite innan jobbet.


Du är bäst, för mig.

Löning är kul.

Fnissar inombords för den kickass lönen jag fick denna månad.
Kvällen blev helt plötsligt väldigt mycket bättre. Och imorgon kanske de fortsätter med roliga nyheter!
Jag är lite nervös, men det ska gå bra. Vet att det kommer gå bra!

Pontus kom hem för ett tag sen, så nu ska vi bara gosa och se tv.

Förändring.

Imorgon anmäler jag mig till FitnessFighten Februari ut. 28 dagars intensiv träning och helt annan kost. Jag har inga förväntningar och sätter därför inte upp några mål, men jag är så förbannat taggad. Börjar lätt nu dessa få dagar innan med promenader/springning på 3-4 kilometer för att komma igång. Har som suttit på arslet sedan.. ja..förra sommaren? Jag, Pontus, Sofie och förhoppningsvis Angelica ska köra på detta. Så i veckan ska jag anmäla mig till detta, köpa träningskort på Brux, köpa nya träningsskor och några linnen/tshirts. Jag är supertaggad! Så jag hoppas ni står ut med att bloggens innehåll kanske kommer bli lite enformigt ett tag. Nu ska jag gosa med gosigaste kissekillen (Niko).

Byxor.

Byxorna kommer från Gina Tricot, och kostar 599. Hur sköna som helst, och helt perfekt längd (för mig iallafall).

Sitter hos Angelica nu med henne och Sofie. Vi är hundvakt till några små lurviga saker.
Ikväll ska vi förmodligen träna, uuh, inte så taggad, men ska nog gå grymt!

Ska va social nu, puss.


Ett par byxor.


Har inte orkat fota allt jag köpte förutom den stora högen med Pontus och mina gemensamma inköp, men dessa byxor fick jag med mig hem i helgen iallafall! Sitter som en smäck, stortsköna och bra pris!
Även skorna är nya, från Din sko's rea! Så jävla nöjd över dom. Kommer massa helt jävla perfekt till slitna jeans, stor tshirts, sjal och pilotisar i vår. Rent klädmässigt längtar jag mer till våren än sommaren.

Jag har en sak till jag måste ha, men inte hittade i uppsala.. En snygg jeansväst! Ett måste.

Hemma är ändå bäst.

Sitter i soffan och äter snacks och annat smått jag hittar hemma, ihopp om att kylskåpet ska fylla på sig själv.
Det ekar ganska fint och jag som är så hungrig...
Senare ska jag på möte och förbereda mig lite inför vad som komma skall. Spännande!

Äh, ska lägga mig i soffan och se på när kissarna river stället... Bokstavligt talat.


Det är gött å leva.

Nu är snart vår helg här i Uppsala över. Vi har haft det sjukt bra! Gjort av med massa pengar, ätit gott och druckit ännu godare!
Lyxade på med oxe och massa drinkar igår. Vi var på en jättemysig pub också, Katalin, och även O'connors, där det spelades livemusik! Sjukt bra stämning var det!
Och idag har vi gått på stan sen 12. Våra fötter är ömma och kropparna trötta, så nu inväntar vi bara bussen som ska ta oss hem till lilla Övik.

Hur som haver, fantastisk helg i en underbar stad med världens bästa man!




Finfina Uppsala.

Vi har precis kommit in från våran shoppingtur i staden. Hittade massa fint och nu är jag och Pontus lite fattiga, men ack så jävla nöjda. Och pricken över i:t var sushin som vi avslutade dagen med.

Nu ska vi ligga och ta det lugnt innan det blir middag och en liten krogrunda. Blir nog ett återbesök på O'connors ikväll igen tror jag! Och ett besök på katalin.




Sushi.

Pontus tycker jag rolig för att jag inte kan äta med pinnar.. Men det är svårt ju. Och folk stirrade sjukt mycket när jag åt med en gaffel.. Undra varför?



Han är bäst!!

Pontus sa åt mig att stanna inne på toan, sen gick han ut ur rummet.. När jag väl fick komma ut hade han gått ner till receptionen och fixat en frukttallrik och lagt en tulpan på kudden! Han är ju fan fantastisk, denne man!
Jävligt överraskad blev jag iallafall.
Puss på honom!


Acne, drinkar och kärlek.

Köpt mig en acneklänning som är underbar, druckit white russian och myst på en irlänsk krog.
Vakten var förresten super som släppte in oss trots att det var 24års gräns. Vi sa att vi var från Övik, och han släppte genast in oss och imorgon var vi lika välkomna. Rätt lyckat att vara en vilsen norrlänning ibland.

Nu ska vi se tv och gosa en stund, sen ladda inför morgondagens shopping!

Jag har förresten världens bästa pojkvän. Så jävla mysigt och roligt vi har det.


Uppsala nästa.

Sitter med Gotye - somebody that I used to know i lurarna och äter bilar. Vi bytte nyss buss i Härnösand, så nu är det raka vägen till Uppsala!
Vi bytte förresten ner oss färdmässigt... Hade trådlöst internet och uttag på bussen till Härnösand, och nu kom vi till en mindre buss, utan nånting.. Suger.
Men vi får hoppas att batteriena håller, både till mobilen och datorn som Pontus ser film på.

Äh, nu ska jag försöka sova en stund. Puss.


Sista rycket nu.

Vi har gjort pastasallad, packat väskorna, tvättat och städat. Katterna kommer bli tilltittade av Pontus föräldrar. Kommer sakna småkillarna, uuh.
Men nu är vi redo för vår lilla weekend söderut. Det ska bli så himla skönt att bara shoppa, mysa och va. Skön omväxling, och när vi kommer hem kommer (förhoppningsvis) jag få ett glatt besked. Men nu tar vi en sak i taget, uppsalaaa imorgon. Puss!


Två av tre

Två av mina tre favoriter på bild. Och jag vet inte om niko känt av vårt dolda lilla hat mot honom, men han är hur underbar som helst nu! Han är så gosig, gnäller inte lika mycket, vill alltid sova i sängen och mysa i soffan och vill alltid vara runt en. Han är som förvandlad, min lilla gokisse!
Men Rocky, favvisen! Han är fortfarande bäst.

Jag älskar våran lilla familj!


Myser på och längtar.

Pontus kom hem från sjukhuset runt 10 imorse och väckte mig. Vi la oss direkt i soffan och såg tv och sen gjorde vi ägg och bacon som vi nyss tryckt i oss. Så jäkla gott!
Och nu ska vi bara ligga och slöa i soffan ett tag. Och imorgon åker vi till U-U-U-Uppsala!



När du skrattar, skrattar jag.

Ikväll insåg hur sjukt mycket jag och Pontus skrattar åt varandra, med varandra, tillsammans.
Och det är rätt fantastiskt, med tanke på våra så olika personligheter.
Vi kompletterar varandra alldeles för bra. Inte alltid, men oftast.

Jag älskar att vi passar så bra ihop. När jag är arg, lugnar han mig. När jag är ledsen kramar han om mig. Han ba finns där, hela tiden, helt enkelt.
Det är så, så, så, så bra.



Turkost, gult eller förslag?

Jag vill ha två små bord i denna halvindisa stilen, färgad lykta på bordet tillsammans med glasfärgade ljusstakar med färgade stearinljus i. Jag vill ha en svart pläd som dekoration på soffan, stora svarta vaser på golvet och vita orkidéer i fönstret. Jag vill ha mycket kuddar - neutrala och färgade. I barskåpet ska det snart stå martiniglas tillsammans med vinglasen och whiskeyglasen, och spriten.


Saken är bara den att pontus inte gillar borden. Så typiskt. Tror dom hade gjort sig så bra i vardagsrummet..
Men annars, visst ser det lovande ut?

Med kärlek som cement..

..vi bygger från grunden.

Pontus har nu fått upp sin hylla med Petters bok och en tavla gjord av hans systers pojkvän. Blev faktiskt hur bra som helst! Och alla är nöjda och glada.


Svar.

Kandelabern är 120cm och vi köpte den på Mio. Fick den för tusenlappen och det är den billigaste jag hittade i den storleken. Letade inte speciellt mycket dock, är skit nöjd.

Soffan är köpt på blocket faktiskt. Den är iallafall superskön och väldigt rymlig. Divansoffor i denna typ finns ju överallt. Dock är dom ofta väldigt dyra. Vi fick vår för 3500, i nyskick.

Nu ska jag smälta maten sen se på när Pontus monterar upp vår nyköpta tavelhylla. Puss!


Middagsdags!

Pontus står i köket och jag har gjort det mysigt i vardagsrummet.




Just....

Blir ju ingen filmkväll. Pontus ska på hockeyn.. Pffh.


Har det fint.

Hade kortdag på jobbet, så sitter hemma nu och ser Project runway och dricker mjölk.
Efter Pontus slutat ska vi åka och göra lite ärenden sen ha filmkväll. Supermysigt.


Snart är det perfekt.

Mot denna vägg ska snart ett barbord och barstolar. Bara jag som tror att det kommer bli superbra?

Är som sagt grymt jävla nöjd. Och lite färgade kuddar på detta så!


Vårt vardagsrum. Världens finaste vardagsrum.

Satan vad vi jobbat på bra idag! Möblerat om hela vardagsrummet, köpt en svart kandelaber och just i detta nu håller Pontus och Mattias på att sätta upp Pontus högtalare i väggarna.
Blir superbra här och kommer bli ännu bättre med mina orkidéer i fönstren, pettertavlorna på väggen och de meter höga vaserna som ska på golvet brevid tvbänken.
OCH för en gångs skull är vi överrens om hur det ska se ut här, och det känns as bra.


Lösning.

Vi har bråkat, varit sura men kommit fram till något. En lösning. Monstret får stanna, men kommer ta sin tid innan det sätts upp.
Det ska möbleras om i hela vardagsrummet, köpas en golvkandelaber, barbord och stolar, ett litet dekorativt bord, stora vaser att ha på golvet, hissgardiner och det ska upp mer på väggarna och vissa saker på väggarna ska omplaceras. Jag ser faktiskt ett ljus i tunneln nu.
Kommer bli dyrt, jävligt dyrt. Men bättre det än att nån av oss går runt och är halv pissed hela dagarna.

Dags att sova, hörs.


Jag kallar det monstret.

Pontus äger nu ett jävla ljudsystem för x antal kronor och ni som inte känner Pontus ska veta att han älskar hög musik. Inte normalhögt, utan mer "göra grannar och sin flickvän pissed"-volym.
Och den är stor, får inte plats och förstör allt mitt arbete med inredningen i denna förbannade lägenhet. Det är en stor svart förbannelse. Jag hatar musik och hög volym.
Jag är jävligt bitter och jag vet att vi kommer bli vräkta såfort den där jävla grejen är ikopplad.
Så så är det med den saken.


Räknar dagarna.

Nu räknar jag dagarna tills vi blir vräkt från vår underbara lägenhet.

Ba så ni vet.


Bästa killen fyller tjugo!!

Grattisgrattisgrattis!! Älsklingen fyller 20 idag! Men innan jag hinner fira honom riktigt ska jag jobba några timmar. Sen blir det tårta och grejor, mums.

Puss. Hörs.


Vad är ledighet?

Jag gillar att jobba. Jag mår bra av att jobba och sedan kunna göra saker jag vill.
Nu har jag varit ledig 2 dagar sen nyår, och det är inte förrän nästa helg jag blir ledig igen. Vi kör alltså 7 dagar i stöten nu, sen drar jag och bästa killen till Uppsala i 3 dagar.
Jobbjobbjobbilijobb är fint. Även då man skurar toaletter.



Det är fint att ha en man som min.

När jag kom hem från jobbet luktade hela lägenheten rent! Det doftade fräscht och var städat från golv till tak. Jag blev så glad, så överraskad, så så glad. Igen.
Han är så jävla fin, min man.
Så nu ska jag somna intill honom och ba må.
Jag älskar min fine!


Bilar och cafémackor.

Vuxenpoäng för mig och Pontus som har varit och kollat och provkört bilar idag. Vi funderar på att köpa en ny, lite bättre bil men det känns inte alls inspirerande att lägga pengar på en bil just nu. Vi ser, vi ser.

Till något roligare. Det är bara en och en halv vecka till Uppsala! Längtar så mycket. Ska bli så mysigt att bara mysa med älsklingen, shoppa och må.

Och nu ikväll har vi myst i soffan. Och vi gjorde bästa kvällsfikat! Tekakor med kräftstjärtar och massa grönt, och juice till det. Helt underbart!


Work in progress.

Vi jobbade på bra, minst sagt!

Puss. Dags för mig och min karl att säga godnatt nu.


Bullfest.

Bullarna blev grymma! Vissa med kanel och vissa med vanilj, större än störst och saftiga som satan.
Och semlor! Med sylt, mumma.


Skoter och varm choklad på höbalar.

Vi har åkt ockelbo och druckit varm choklad på höbalar.
Och vi har bakat 8 påsar med bullar och tjuvstartat med semlor dessutom.
Riktigt härlig dag med andra ord.




Hjärta.

Ibland är det trevligt att stanna för rödljuset.


Fy vilken dag.

Jobbat länge idag, men efter det gjorde jag och grabbarna supergod mat! Skinkpaj med broccoli och champinjoner!
Och vet vi vad vi gjort mer nu ikväll?! Målat! Debuten för oss alla!
Vi ska sälja den på blocket, ba för att! Köpsugen?



Disco, disco, pizza.

Jag har jobbat idag, sett hockey på Olles med grabbarna, käkat pizza och spöat skiten ur alla i discodisco bowling!
Köpte en fin sån bh/linne grej idag också. Enda tajta plagget jag äger tror jag..

Nu laddar jag för jobb imorgon. Jag och min skadade rygg..


Tolv till halv åtta.

Japp, drar och jobbar nu.


Klockan står på 01.34

Och jag borde sova.
Men pussas med karln och "tittar" på hockeyn. Det är rätt spännande, faktiskt.


Mössan.

Mössan kommer från Glitter.


Stadsmys

Sitter och tar det lugnt på stan tillsammans med min fine.

Idag har jag min fina pälsboll till mössa på mig! Den är grym! Men alla stirrar.. Förstår inte varför.


En bild säger mer än tiotusen ord

Nyår!















Bästa jävla gänget!



Min nyår var så sjukt bra! Som ni kanske ser!

Nu blir det filmmys med bästa killen och en skål sega ostkrokar!

Sushi! Nyår! Galet.

Jag firade in mitt 2012 med bästa folket. Vi lagade egen sushi, lekte musiklekar och drack grymma drinkar som karln min bjöd på! Det var så jävla trevligt och roligt, och kunde inte fått ett bättre avslut på 2011.
Jag har inga nyårslöften. Jag citerar från en vän till min karl "jag tränar när jag känner för det, dricker när jag har lust och äter onyttigheter när det faller mig in". Jag ska börja träna så jag inte är så trött hela tiden dock. Mer än så ska jag inte planera in, det blir som det blir. Jag har kärleken och de bästa, garanterat, vännerna jag kunnat drömma om. Fett bra startfält att äntra det nya året med!

Gott jävla nytt år då!


Julkänslan dog.

Det regnar i slutet på december, det är -0 på termometern..det är inte jul. Fick nämligen en kommentar varför jag vridit på dygnet nu när det gäller julen. Varför jag plockade fram julen på första advent, och tog bort den innan nyår.
Jag tog bort den för att det inte känns som jul med plusgrader och gröngräs. Det kändes missanpassande, så därför åkte julen ut.
Vet fler som tagit bort julen innan nyår iår av samma anledning som jag gjorde. Så thats why.

Blir ett nyårsinlägg senare. Men nu middag med min karlakarl!


RSS 2.0