Livet

Det är baby-bom överallt. Folk är gravida hit och dit, väntar eller fått små knoddar och jag känner mig helt matt. Jag vill också bilda familj.
Men jag kan inte komma ifrån känslan att jag ska vara för ung? Att folk ska kolla snett? Att min släkt och familj ska tycka jag är dumdristig? Att mina kollegor på jobbet ska få en chock? Att jag inte är mogen? Att jag bara vill ha barn för att de är söta? Att jag bara vill ha barn för att alla andra ska ha det?
Nejnejnejnej och åter nej.
Jag vill ha barn för min, och Pontus, egen skull. För att jag vill leva med honom, och ta nästa steg. Jag älskar vår lilla familj, mer än allt annat. Och utökning av den, hade bara gjort den tusen gånger bättre.
Bebi-febern är ett faktum, men tur är det att världens finaste Angelica snart får en dotter som jag kan få snusa på och gosa med!


Godmorgon

Godmorgon godmorgon! Tog en liten sovmorgon imorse och klev inte upp förrän strax efter nio. Gick ut och lekte lite med vovven eftersom det är lönlöst att försöka ta honom på en promenad efter vägarna i detta blåsväder. Han hatar blåsten, och vägrar gå eller så försöker han springa "ifrån den"=han drar galet mycket.
Sedan gjorde jag nyttiga våfflor med blåbär och banan och ett glas proviva.

Har vilodag från gymmet idag och det känns rätt bra med tanke på att jag jobbar 12-20 idag. Nu är det dags för lurre!


Strong

Två månader har gått och jag har gjort riktigt bra med framsteg i träningen och det går fortfarande framåt! låren har som sagt blivit större, rumpan putigare, armarna har fått mer konturer, ryggen lite konturer och konditionen blivit bra mycket bättre. Stolt? Jävligt nöjd iallafall.


Tryck!!

Fyfan alltså. Galet tryck jag hade i armarna idag på gymmet! Jag älskar verkligen att det börjar synas lite konturer på mina armar nu. Körde 3x12 och ökade i några övningar vilket kändes jäkligt bra. Började passet med 15min på trampmaskinen och sedan avslutade jag passet med mage.

Är supernöjd över dagens prestation och ser fram emot min vilodag imorgon. (bilden är inte från dagens pass)


Helgen

Jag var ledig hela helgen och hade så himla mysigt med min fina. Vi tog det lugnt, åkte på loppisar, såg S.O.A och åkte på Ikea på söndagen. Känns helt okej att gå tillbaka till vardagen och jobbet efter denna fina helg.

Idag då? Det är tisdag och jag har hunnit med ett ben/rumppass och en timmes skogspromenad med grisen. Körde korta muskler idag på passet så istället för 3x15 körde jag 12,8,6 och höjde vikterna bra mycket på varje övning!


Rumpövning!

Denna övning är grym för rumpan och låren! Hittade den på en blogg för några veckor sedan och den är absolut en keeper.
Dock har inte alla gym denna maskin, och då får man helt enkelt klura ut en lösning med hjälp av de maskiner som finns tillgängliga.


Kroppen

Det var längesen jag kände mig såhär tillfreds med min kropp. Även om mina bröst blivit mindre, mina lår blivit större och min rumpa blivit putigare känner jag mig tio gånger sexigare!
Det blir verkligen en riktig boost av att se hur kroppen förändras och blir starkare efter varje vecka som går. Sen ÄLSKAR jag ju att min squats-rumpa seriöst börjar ta form. Älskar min putiga rumpa!


Onsdag

Dagen började med en kortare promenad i det underbara vädret med älskling och hunden. Efter det blev det gymmet där armar stod på schemat. Började passet med 20min intervaller på trampmaskinen och 325kcal bortbrända, sedan körde jag 4 övningar på biceps och 5 övningar på triceps.
Kände mig väldigt opepp idag, men genomförde passet och gjorde det bra dessutom. Känner mig väldigt nöjd och tillfreds med dagens pass hur som helst!


Jaha...texten??

Texten försvann från förra inlägget? Idag, tisdag, tog jag och mamma iallafall en långpromenad med hundarna, sedan ett grymt ben/rumppass!
Kändes riktigt gött och min squatsrumpa börjar seriöst ta form nu!

Nu laddar vi jobb 15-21, sen imorgon är jag LEDIG!


Måndag och tisdag

Måndag igår och ett grymt bröstpass på gymmet. Ökade i hantelpress från 8kg till 9kg!
Sedan blev det bara allmänt mys med babe resten av kvällen. Vi åt morötter och gjorde gomackor och bara hade det allmänt mysigt. Behövdes efter min kassa söndag.

Och idag då, tisdag. Tog en l


Olustigt.

Idag vart det vilodag från träningen. Jag mår riktigt kasst idag och det känns som om min kropp lagt av.
Därför blir det bara en dusch, sedan soffan resten av kvällen.



Puuh..

Som sagt. 60min cardio imorse, jobb 10-19 och efter det - ännu ett gympass!
Blev 2km löpning sedan ett lättare rump/ben-pass och mage. Kan säga att jag är måttligt trött nu..
Men känns gött att ha varit så duktig idag ändå!

Och vet ni? Mina lår växer, min rumpa putar lite mer och det blir inte längre ett "mål" mellan låren när jag står upp. Och det känns underbart! Känner mig så jävulskt mycket snyggare nu!


Torsdag

Godmorgon på er! Klockan är 07.00 och jag kom precis hem från ett svettigt cardio-pass på Brux! Blev 30min på nivå 10 av 10 på trampmaskinen och 30min löpning. Mina ben och rumpa är glada just nu och gårdagens semla och gofika till större delen borta!
Idag känner jag mig duktig, och jävligt nöjd över att jag drog mig upp ur sängen kl 05.15 imorse för att vara på gymmet kvart i!
Men fick ju sällskap av bästa papi, så då var det bara att ta sig i kragen och kliva upp! Och så jävulskt skönt nu efteråt.


Strong

Strong is the new skinny, eller hur var det?


Helgen

Lördag var det jobb och sedan Melodifestivalen och QX gay-galan på tvn. Bara allmänt mys med min fina.

Och idag då, söndag. Jag tog en härlig sovmorgon och sedan drog jag iväg på gymmet och körde veckans cardio-pass. Blev 5km löpning, 20min på trampmaskinen och 15min cykling. Ca 800kcal bortbrända och det dämpade min ångest rätt bra. Tryckt i mig både chips och godis i helgen..

Men imorgon börjar en ny vecka och nya tag. Startar den med jobb sedan ett bröstpass med babe direkt efter jag slutat. Hoppas på ett lika bra pass som förra veckans!!


Fredag!

Jag lyckades kliva upp 6! Drog på mig träningskläderna och åkte och körde 45min cardio, 15min på trampmaskinen och 30min löpning! Kändes riktigt bra, och jag sprang på 5.26km/h!
Sedan var det bara hem och byta om lite snabbt, för halv 8 skulle jag och Mari gå en långpromenad med hundarna. Blev en 1 och 1/2 timmes rask promenad iallafall. Lite bitigt, men rätt härligt ändå!

Och nu har jag nyss ätit frukost och väntar på att få åka på jobbet. Jobbar till klockan 6, sedan laddar vi för ett ryggpass med bästa babe!


Torsdag

Tog en långpromenad med mamma och hundarna imorse, sedan fixade jag lunch och matlåda och bakade frallor sedan kallade jobbet. Nu däremot, på tok för sent egentligen, står jag i köket och lagar matlådor till imorgon och helgen. Kotletter och örtmarinerade rotfrukter.

Jag borde sova, för imorgon ringer väckaren kl.6 då det väntar cardio på gymmet. Peppar att jag kommer upp!!


Lurre

Lunchen idag bestod av sallad med kidneybönor, lufttorkadskinka, äpplen och fetaost. Helt sinnes jäkla gott!


Panncakes!!

Kan vara världens bästa nyttiga och grymt goda käk! Dessa jäkla proteinpannkakor! Vi fick lite smet över från frukosten så passar på att trycka i mig några nu till kvällsfikat! *nöjd*


Progress.

Det är ganska precis ett års sen mellan bilderna. Jag har haft ett relativt aktivt och nyttigt liv sedan januari förra året. Gymma gjorde jag jan-feb/mars -12 och sedan blev löpning min favorit träningsform och det körde jag aktivt större delen av våren. Sedan kom hunden!
Så sommaren bestod av en heldel långa promenader, vandringar och löpning (utan hund). Och så har det sett ut istort sett tills i januari i år. Jag och Mari har sedan våren -12 varit riktigt duktiga på att ta våra långa promenader och det tackar jag för.
Men i december -12 bestämde jag mig för att ta tag i gymmandet igen och sedan första Januari har jag tagit mina vanliga långpromenader och kört på gymmet 5-6 dagar i veckan, förutom förra veckan då alla hundkurser kom ivägen. Jag tar en dag i taget och försöker ha rimliga mål inom både maten och träningen och än går det så jävla bra!

Jag var varken stor, tjock eller riktigt otränad förut. Men jag känner mig snyggare, orkar mer på träningen och mår definitivt bättre både inombords och utanpå. Men för att inte ha levt under någon hård diet, ständigt gymmande eller orimliga mål är jag otroligt nöjd över hur min kropp blivit på ett år.


Kill them arms.

Idag blev det upp halv 8 och åka och storhandla, sedan en långpromenad i skogen med mamma och hundarna. Var sjukt skönt ute och jätte vackert! Sedan var det bara hem och byta om innan jag och babe drog på gymmet för ett armpass!
Började passet med 5km löpning i bra tempo och ca 430kcal bortbrända. Sedan körde vi ett riktigt bra armpass där jag ökade i xantal övningar! Kändes så jävla bra och jag älskar då passen går så bra som idag!! Sedan mage som avslut då vi testade på en ny magövning som tog bra som fan! Lite dryg var den, men kändes gött efteråt!

Och nu är jag strax klar med städningen av vardagsrummet, sovrummet och toan sedan hade jag tänkt kollapsa i soffan resten av kvällen. Det är trots allt min lediga onsdag.


Tisdag och ben

Idag blev det ben på gymmet. Ökade på kick-backsen och squatsen så det kändes riktigt bra! 50kg, 3x12 på sqautsen och 15kg, 3x15 på kickbacks!

Imorgon tänkte jag köra lite längre cardio, sedan ett armpass och mage! Sedan en riktig långpromenad med pyret också!


Måndag

Idag tränade jag första gången efter en veckas vila. Blev ett riktigt bra bröst-pass TROTS att jag var spyless redan innan vi började. Jag ville ge upp efter varje övning men körde på och ökade med 2.5kg på fly-maskinen! Kändes superbra och nu tar vi en dag i taget igen så inte motivationen tryter.

Sen har jag tränat lite med hunden i hallen. La ned hunden i hallen utan kommando och gick sedan runt och hoppade, tjoade, kastade leksaker och pep med pipleksaker men hunden fick inte vara med, ligga på helspänn eller tokstirra. Nu är Loco väldigt störningskänslig så jag nöjer mig med att han har en skönare attityd än vanligt och spänner han sig för mycket blir det en mindre dusch! (vattenflaska)
Vi körde ett bra tag och efter det ville jag inte hetsa upp honom eftersom han varit så duktig, så jag gick ifrån honom där han låg och efter ett tag la han ned huvudet mot golvet, då gick jag lugnt fram och gav honom en godis och ett "bra", sedan var han fri att gå, ligga kvar eller bara förflytta sig eftersom han ej låg på ett kommando. Alltså behövdes inget frikommando.

Tempostyrning och passivitet kommer vara stort fokus på nu eftersom vi ska börja träna med en tjej från kursen i helgen, och hennes två hundar. Hon ska hjälpa mig lite med träningen kring lydnadsklassen och vi kommer köra fullt ut efter Rakels tänk. Kommer nog bli superkul!


Lyckan och lydnad

Efter dessa kursdagar har jag verkligen fått en spark i baken! Lydnadsträningen är så jäkla rolig och jag känner sådan lycka varje gång jag och Locobus går framåt i utvecklingen och får bygga på mer.
Men saken är den att eftersom jag aldrig haft hund förr och inte skaffade min gris i syfte att tävla, så har vi inte tränat för det ändamålet. Vi har kört basic vardagslydnad och försökt jobba kring de vi har haft det svårast med. Vilket ett tag var ALLT kändes det som. Men nu har vi kommit längre och jag känner att jag vill börja träna momenten i Lydnadsklass 1 för att våga mig på en tävling inom snar framtid.
Nu blir det alltså mer seriös träning kring dessa moment och som vi alla vet ger hårt arbete utdelning, så vem vet - Tävling i sommar?!


Söndag

Gjorde en enkel och bildligt sett rätt lyxig frukost imorse. Sedan veckans sista kurs med Rakel-gänget!


Huvudvärk.

Efter en dag/kväll med både en långpromenad med träning och en 3,5 timmes kurs med Rakel och gänget är jag nöjd och med sprängande huvudvärk.
Men vilken kväll!!
Några utbrott och en frustrerad matte men OJ så vi fick jobba, på ett positivt sätt! Vi har en hel drös nya saker att ta in och börja jobba på!

Laddar för ny kursdag imorgon! Peppar peppar att det går lika som det gjort nu tidigare kursdagar. Men, klart det gör ELLER?


Fredag, fina fredag.

Jag tog ledigt idag pågrund av kursen. Ingen kunde byta tid med mig och jag vägrade att missa denna kurs! Så imorse tog jag och min gris en riktig långpromenad med varierad träning. Både "sida", mycket kontakt och drag blev det idag! Vi kopplade på en rejäl grankvist som pyret fick dra på större delen av promenaden och OM vi fick blickar på oss! Haha..
Inge konstigt att en liten fralla går och drar på en gran på morgonpromenaden?

Men nu tänkte jag försöka göra någon nytta hemma innan vi ska på kurs ikväll ute i Gideå!


RSS 2.0