Svin..

Någon som sett fallen med Brutus och Fredrik och hans två hundar?
Ifall inte, gör det.
Det gör mig illamående och förbannad. Inte nog med att polisen skjuter ihjäl någon människas käraste vän, så riskerar de ett flertal människors liv i oprovocerade skottlossningar. Vad kan seriöst en hund, EN HUND (!), göra för extrem skada från liggande ställning så att tre, TRE (!!), poliser öppnar eld mot den. När sedan den andra hunden reagerar på att ena polismannen hetsar den med att hastigt gå framåt mot den är väl inte konstigt?! Klart hunden måste få reagera. Fanns dessutom inget aggressivt i hans rörelse, ändå öppnar polisen eld. Och 26 jävla skott?! Polisen skulle inte ens skjuta någon som Brejvik med lika många skott om de fick, men två par oskyldiga hundar går det bra att kallblodigt, istortsett, mörda.
Hjärtlösa svin är de.

Troligast är de bara skjut-glada och saknar medkänsla eftersom de kan ta livet av, vad för många människor inte bara är en hund, utan en bästa vän, en kamrat för livet.
Men varför ska en uniform, yrkesroll och position i samhället ge vissa människor rätten att handla såhär fruktansvärt? Det är för mig oförståeligt. Hjärtskärande.


Kommentarer
Postat av: angelica

håller med till 100%

2012-10-10 @ 17:37:26
URL: http://aneliass.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0