Hjääälp.

Blir galen. Vi lider, det är jobbigt.. Frustrerande.
Loco är duktig, men jävligt trög.
Vi har varit riktigt duktiga nu i 3 veckor, gått ut med honom istortsätt varje timme och verkligen försökt hålla koll på honom. Och okej, det handlar inte om många olyckor, men det är ändå jävligt frustrerande!
Det är en lång väg att vandra innan pyret är helt rumsren, det är en sak som är säker.
Och inkallningen går, när det inte finns störningsmoment omkring (alltså inte så bra). Han lyssnar inte på sitt namn, han kommer inte på "hit", ja.. Ni hör ju. Visst, han är liten. Men det gör inte saken mindre jobbig..

Vill bara börja gå på kursen nu, sen en till, en till och en till. Vill verkligen komma igång med träningen på riktigt nu!

/frustrerad hundägare..


Kommentarer
Postat av: Linda

Har läst lite om er efter ni fick hem lillkillen. Förstår din frustration med kissandet inomhus. Men det blir bättre, han är bara bäbis än. ;)

När jag läste om att han inte lyssnar så kom jag att tänka på en grupp som brukar träffas ca en gång i veckan och träna med sina hundar. Ibland har det varit upp emot 40 hundar. Man tränar sin hund själv men man har andra som kan hjälpa till om man stöter på ett problem. Gratis förståss. På facebook kan ni hitta gruppen Lisa och Kira: Hundträning i Örnsköldsvik . Kanske kan vara något?

Hoppas allt går bra för er!

2012-04-27 @ 16:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0