HJÄLP

Har en fråga till er tjejer som går på p-piller. Jag får dålig veckan typ 2 veckor i månaden TROTS att jag går på p-piller. Fler som haft det problemet? Blir riktigt jävla förbannad iallafall. Och det är sjukt jobbigt att behöva ha mensvärk stup i kvarten trots att jag ibland inte ens har mens.. Har noveletta eller vad dde heter, så, någon som varit med om samma problem?


Kommentarer
Postat av: Johanna Henriksson

Jag hade också noveletta förut men jag slutade.. jag vart på så himla dåligt humör! och ledsen nästan hela tiden.. Så jag började med P-ringar istället. Hur bra som helst! Jag är helnöjd.

2010-02-26 @ 13:44:25
Postat av: Sanne

har aldrig gått på p-piller, men har p-stav. DÄR kan du snacka om mens hela tiden. får vara blodfri ungefär en vecka innan det kommer igen.. men efter den jobbiga perioden av ständiga blödningar i ungefär ett halvår är jag utan minst lika länge. så enligt mig är det värt det :)

2010-02-26 @ 14:07:25
URL: http://sannessanning.blogg.se/
Postat av: Tanya

Själv hade jag problemet att jag åt ett mini-piller som hette Cerazette (eftersom jag inte kunde äta P-piller pga risken för mig att få blodproppar) som gjorde att jag hade mens 3 veckor i månaden och 1 veckas uppehåll, som du kanske förstår var SJUUUKT jävla jobbigt och jag var blek som ett lakan.. Så efter ett tag pratade jag med barnmorskan som fixade så att jag fick testa ett mini-piller som heter Exlutena (vilket är det jag har nu) och nu har jag inte mens alls. Det är jätteskönt och jag mår hur bra som helst. Så jag tycker att du ska prata med din barnmorska/sjuksköterska/eller var du nu har fått pillren ifrån, och säg som det är och att du kanske borde testa något annat? Och om det inte funkar så kanske du borde gå till en gynekolog och kolla upp saken? För jag har aldrig hört talats om mensvärk UTAN mens. Så prata med barnmorskan först tycker jag. :)

2010-02-26 @ 14:16:31
Postat av: fridi

kan det inte vara för att du har skjutit upp det eller glömt ett piller förra veckan eller nått? Det brukar spöka lite för mig med om jag skjuter upp det eller glömmer, då tar de en karta alltså en månad, sen blir det normalt igen :)

2010-02-26 @ 15:47:38
Postat av: Sofia

Jag satte in en p-stav ett tag och blev både på dåligt humör och fick jätteproblem med hyn. Har aldrig haft så förut, men det bara kom helt plötsligt. En gynekolg tipsade mig om Yaz och det fungerar jättebra. Humöret är normalt och mensen är som vanligt. Med p-staven fick jag aldrig mens. Kan tyckas att det kan vara skönt, men ibland kan det vara bra att få det också :) Testa byt p-piller. Efter ett tag brukar man hitta rätt.

2010-02-26 @ 22:59:21
URL: http://sofiahelenas.blogspot.com
Postat av: Elin

Jag käkar minipiller och får ingen mens alls, hur skönt!

2010-02-26 @ 23:32:28
URL: http://elinhultqvist.blogg.se/
Postat av: tessi

jag vet inte hur länge du ätit ppiller men om du nyss börjat så kan det ha att göra med att kroppen typ "ställer in sig", haha vet inte riktigt hur jag ska förklara :p men eftersom kroppen inte är van sedan tidigare.

2010-02-27 @ 23:42:47
URL: http://teeres.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0