ma weekend, ma ma ma weekend

Helgen min var bra. Den var riktigt bra.
Jag hade en lugn fredag med familjen. Somnade runt 11 men väcktes snabbt av ett telefon samtal av Anton. Han och resten av gänget var fast på slipan medan det var 94 disco. De letade ett ställe att åka till. Och jag var inte till någon större hjälp.. Sen somnade jag om. Då ringde Mikaela och undrade någonting med en dator? Jag minns inte, sov! Pratade i nattmössan. Sen runt 2 ringer Johan. Pratade kanske 10 min, SEN VILLE JAG SOVA. Tänk att när man somnar i tid, då får man inte sova? Haha.
Lördagen blev lugn framtill 9 ungefär. Då kom Martin och Angelica och hämtade mig i hörnett. Vi åkte bil runtrunt i stan. Hämtade folk och skjutsade folk. Pratade och myste på. Himla härligt. Jag har kommit underfund med att jag saknat Angelica otroligt mycket! Fybubblan.
Sen åkte jag till Frida och där blev det lite småfest. Eller fest och fest, umgängesdrickande typ? Himla mysigt faktiskt. Men alla drog rätt snabbt. Som Frida skrev- Lite hetsdrickande, sibylla sen åkte alla. Efter det ringde Johan.. Full och glad. Så jag mötte honom och vi gick på sibylla. Sen begav vi oss ned till nygatan igen. Soffan är min officiella sovplats numera. Stickig farmorsfilt och stor fluffig kudde!
Söndagen blev det lååång sovmorgon sen frukost på Waynes.

Nu ska jag gå och stirra in i de stora blå skåpen.
Hejdå.

Jag är osäker
:(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0