varför hata dem som inget ont gjort - egentligen

när vår partner är otrogen blir vi förbannade. men på vem? - jo. den person som vår partner varit med.
vi kan förlåta vår partner på två röda men den tjejen som han legat med, jo henne hatar vi resten av våra liv. jag menar, det är inte direkt så att våran partner klagar när han i självaverket kan knulla runt, och vi ändå bara lägger vårat hat på tjejen han är med. 
det är väl för fan upp till våran partner att säga ifrån, att inte ens tänka tanken, att INTE vara otrogen!
om våran partner är på en tjej på en fest, ja klart tjejen hänger med på noterna då? hon är väl inte dum? tror ni hennes första tanke är : oj, undra om han har tjej?
- NEJ. det är nog inte hennes första tanke. om han visar intresse, då nappar hon, svårare än så är det väl inte? hon blir nöjd för att hon fick till det ikväll och han bryr sig mer eller mindre om hur det kommer bli när flickvännen där hemma får veta.
ja, också får vi, flickvännen hemma, veta om att han varit otrogen. första frågan vi ställer är: MED VEM?!
varför vill vi veta med vem? HAN HAR VARIT OTROGEN, HALLÅ?! vi ska kasta alla hans saker på honom, sparka ut honom ur huset och aldrig mer se åt idiotens håll! men vad gör vi?
JO! vi tar reda på vem han legat med, ställer henne mot väggen, hatar henne, ber henne hålla händerna borta från VÅR pojkvän.
men varför hatar vi den person som legat med våran kille när vi i självaverket ska hata vår kille. det är ju han som har skyldigheten att vara trogen, inte hon?!
jag fattar inte hur vi resonerar i vissa fall. varför hatar vi personer som vi inte har någon anledning att hata, och förlåter den verkliga idioten i det hela?

ur verkligheten.

hon och han hade varit tillsammans i ett halvår. hon trodde allt var underbart. de hade haft en del sne steg i förhållandet men kämpade vidare. dock var inget av misstagen pågrund av henne utan själva problemet satt i han. men alltid, löste det sig eftersom hon förlät honom varje gång.
men den här gången var det annorlunda. för hon hade fått höra att han varit med en av hennes bästa kompisar. han förnekade såklart allt, dummare än så var han väl inte?
de fortsatte att leva "lyckliga" och hon fortsatte intala sig själv att allt var underbart. efter två år och två månader stannade hon över hos tjejen som rykterna, ett och ett halvt år tillbaka, hade kretsat runt. nu var dem bästa kompisar.
den kvällen, hände de som inte skulle hända. hon svek. kompisen sa att killen hon var tillsammans med ändå var ett svin.
hon fick ångest trots allt och bestämde sig för att ringa till killen och berätta. de bestämde sig för att träffas. han anade ingenting..
där stod dem öga mot öga och hon sa rakt ut att hon svikit honom.
då släppte han bomben: jag har legat med din kompis.
hon bitch-slap'ade honom och gick sedan in till "kompisen". hon ställde kompisen mot väggen och frågade om det var sant. kompisen erkände.
MEN. nu var det såhär att hon och kompisen inte kände varandra då. i självaverket var det så att kompisen var kär i honom och på en fest hade han visat intresse för henne och hon nappat. efteråt hade dem legat med varandra ett antal gånger på olika platser. på fester, hos honom, hos henne.

såklart började hon hata kompisen efter detta. men till vilket pris? det var ju killen som skulle sagt ifrån.
kompisen tyckte ju om honom och han visat intresse, vad hade hon att förlora? klart hon tog chansen när hon fick den, dummare än så är hon väl inte.
hon och kompisen bråkade. hon kallade kompisen för hora, luder, slampa och allt annat man kan komma på.
tillslut insåg hon att det var killen som gjort fel. kompisen var kär, vad hade hon för hinder? den kille hon var kär i ville ha henne, klart hon inte sa ifrån.
hon och kompisen förlät varandra.
killen, var ett minne, som ingen ville minnas.


det är det här jag menar med att varför gå runt och hata den personen som är fri och äventyrslysten medan man förlåter den verkliga idioter, vilket i detta fall var killen.


jag kom och tänka på detta igår när jag såg jerry springer.
föressten, vilka jäklarns idioter som deltar i det programet, hua.man kliver alltid snett någongång i livet
men trots det får man aldrig ge upp  
vill att du ska känna samma känsla som jag
vill vara dig tillfreds, få dig att känna välbehag

ty vägen visa mig rätt denna gång  ♥


Kommentarer
Postat av: kimP

porrig bild :) stön

2008-10-30 @ 14:52:16
URL: http://emmastman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0