åstakommit någonting alls?

hetskänslan av detta år. 2008 är snart slut och vad har jag åstakommit under detta år? två pojkvänner har gått som förlust, en bästis har flyttat, utlandsresa med familjen (vilket var en av de få bra saker detta år), inget uteliv och tjaffs med en underbar vän. så har mitt år sett ut i stortsätt. lyckat 2008? - nej.
jag känner en smärre ledsamhet när jag inser vad året gått åt till. tårar i miljoner har runnit längs min kind och hjärte-delar har lämnat mitt hjärta allteftersom. största delen tog min bästa vän mikaela med sig till lund och det är även henne mina tårar gått åt till för jämnan. aldrig har jag gråtit över en person så som jag gråtit över henne. det kallas kärlek.
men vad har mer hänt under året förutom tårar och ledsamhet? - inte mycket faktiskt.
klart jag var lycklig under de stunder jag tillexempel var med m. men hade jag idag fått valt hade jag inte varit med honom eftersom vi hade en sådan bra vänskap innan och vi kunde haft så kul tillsammans som vänner hela sommaren. men istället satt vi inne båda två och helt plötsligt hade hela sommaren gått. utan någonting speciellt minnesvärt att se tillbaka till.
tiden innan, tillsammans med e gick bara till spillo. varje sekund, varje minut och varje timme. vi hade försökt för många gånger och det gick helt enkelt inte. där gick fyra månader bort under året 2008 åt absolut ingenting.
utlandsresan var underbar men den kunde varit bättre. saknaden efter m gjorde min hemlängtan riktigt stark och det påverkade helt klart min resa. sen när man kommer hem och får ett sådant besked som jag fick.. inte alltför nice må jag säga men.
hur som helst. ett år går egentligen väldigt snabbt men är samtidigt väldigt långt. men vad hinner man åstakomma under ett år egentligen? jag har inte gjort något speciellt detta år som jag verkligen anser minnesvärt.
jag var dock inte heller på någon konsert eller resa utöver den med familjen, jo stockholm (och den var i och för sig väldigt mysig), men annars så var jag endast hemma i lilla örnsköldsvik hela 2008.
planerna att åka ned till lund blev inte av pågrund av ekonomin och planerna att åka till storsjö yran och gatu blev inte heller av. ingenting blev av och därmed förklarar jag mitt 2008 som en flopp.
hur har erat år sett ut?
som ni läst var mitt inte speciellt äventyrligt eller intressant.

2009 kommer iallafall börja bra, för natten 31 december mot 1 januari tillbringas med min bästa vän.
tack gode gud för det. jag saknar henne så.


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jag saknar dig min underbara vän

och nyår ja den är till för oss! <3

2008-11-27 @ 16:18:46
Postat av: lovisa

snygg design :))

2008-11-27 @ 17:59:38
Postat av: Julia

vilken snygg design ! :D

2008-11-27 @ 18:30:46
Postat av: Anonym

Du har ju över en hel månad kvar att vända på steken!!

Som jag brukar säga; It ain’t over until the fat lady sings, hehe

2008-11-27 @ 20:32:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0