förlåta för lätt? - bra eller dåligt?

idag när jag gick hem från skolan gick jag och tänkte på att jag faktiskt gjort allt jag kunnat för dem jag varit tillsammans med. jag kom och tänka på detta när jag lyssnade på a day away - coldest night, där han sjunger: I gave you everything and you just walked out of me. I gave you everything.
jag menar jag har aldrig varit mer än nog åt dem jag varit med, anser jag iallafall. jag är inte den tjejen som ställer krav, jag är inte den tjejen som tjatar jämt, jag är absolut inte den tråkiga tjejen, jag är DOCK elak och slåss mycket, men vad gör det att man vill brottas och sånt när man ändå alltid får stryk? vilket jag oftast får.
jag anser mig inte som perfekt. men det finns så mycket som jag inte förstår mig på när folk sviker eftersom jag inte gjort dem något. inte vad jag själv tänkt på iallafall... men som jag sagt förr, antingen älskar man eller hatar man mig och mitt beteende. jag är för glad, för högljudd, för sprallig och för MIG för vissa. för andra är jag bara kanon, kort sagt.
jag fattar bara inte varför jag är så otroligt snäll mot allt och alla trots alla gamla svek? jag menar, 50 % av mina närmaste och som jag trodde, trognaste vänner svek mig rejäl för något år sen. jag har förlåtit dem och idag är jag och dem lika bra vänner som förr. bara för att jag inte kan vara sur eller arg. helvete jag måste sluta vara så snäll mot människor som inte förtjänar det... dålig egenskap jag har.
många människor förlåter förlätt och jag är en av dem.
fler som är det eller? förlåter för lätt?
egentligen är det väl både bra och dåligt för det är väl ändå förbannad onödigt att gå runt och vara sur för kanske små saker bara för att?
förlåta är gudomligt
men förlåta kan vara förjävligt
OM man förlåter fel människor
för vissa människor kan ta dig förgivet ifall du alltid förlåter för hans/hennes misstag... nu syftar jag mestadels på förhållanden. förlåt inte för mycket, tillslut leker din partner med dig och tar dig alldeles för givet. du kommer bara bli sårad
ÄNNU en sak jag har erfarenhet av. jag togs för givet.... JUST FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA SNÄLL
jag ska lära mig hata.
lär mig?

fast jag hatar något
när folk spelade spratt med mitt hjärta
något jag aldrig ska förlåta
aldrig i mitt liv


jag har förävrigt försökt designa om min blogg men det går åt helvete.
tack för mig
ett leende säger mer än tusen ord
gör det verkligen det?


annars kan jag alltid förlita mig på
"glimten i ögat"


hoj


Kommentarer
Postat av: Linda

Jo jag känner igen det där med att förlåta och sedan bli tagen för givet. för tillslut lär sig personen att man jämt förlåter, så ist för att lära sig av sina misstag så fortsätter dom att svika. För dom lär sig att man alltid finns kvar, att man alltid förlåter. fan för att man ska vara så vek.

2008-11-03 @ 21:11:47
URL: http://lindurwallin.blogg.se/
Postat av: Måglö

Själfallet kan jag lära dig att hata, det är inte så jävla svårt 8)

Men sedan tycker jag bloggen var assnyg när den var typ grå va? Som den var innan det vita :)))

2008-11-05 @ 09:56:53
URL: http://grassmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0