Min stjärna!

Min lilla kämpe! Idag på promenaden passade vi på att träna i den nyfallna snön. Vi tränade sitt, platsligg och inkallning med olika belöningar för att hålla intresset uppe eftersom Loco inte är direkt älskar att varken ligga eller sitta på kalla, blöta underlag. Det gick jättebra och även om han sällan la sig på mitt första "ligg", av ren protest, var det bara att morra lite och göra sig stor och han fattade och la sig. Belöningen blir ju dock knapp när han protesterar sådär.
Vi tränade även mycket "gå-fint" både i skogen, efter väg och på ängen! Djupsnö och allt, men Loco fixade det otroligt bra! Han försökte dock många gånger smyga sig in bakom mig så han fick gå i mina fotspår, men icket! Ut i djupsnön skulle han, hahah!
Vi träffade även ett äldre par som tyckte jag hade en otrolig pli på honom och att han verkade så väluppfostrad! Det gjorde min dag, och det värmde verkligen i hjärtat att höra sånt från främmande människor! Blir så stolt över vårt hårda arbete!

Men nu då? Nu sitter jag hemma och tänkte strax duscha och sedan kl. 5 är det dags för några timmars jobb. Och jobbhelg på det! Over and out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0