Jag visste det.

Idag ger jag upp. Min motivation är död och jag finner inget glädje i att fortsätta. Har gått upp mina 2 kilon som jag lyckades tappa.
Jag känner mig som världens största förlorare.

Och nej, detta är inte bara en dålig dag. Jag har ALDRIG lyckats genomföra något och klarat det. Inte på egen hand, och inte heller detta.
4000 tusen jävla kronor på mat och 500 i avgift rakt ner i soptunnan.

Åt helvete.


Kommentarer
Postat av: Elin

tråkigt att du ser på saken så. Skulle jag gissa så har den här tiden vart psykiskt bra för dig, iallafall av vad man kan se på bloggen. och du har inte bara peppat dig själv om man säger så.

och hur mår din kropp? jag skulle tro att den mår jättebra! sen vad vågen visar är en annan femma. Glöm för guds skull inte att muskler väger mer än fett bla. sen reagerar kroppen alltid olika på olika saker. Ge inte upp, trotsa din besvikelse och låt din vilja skina igenom. Åk inte och köp en b&j och tröstät och tyck att du är värdelös. Låt det ta sin tid, men ge inte upp! du kan, det har din vilja hitentills bevisat!

2012-02-19 @ 11:10:25
Postat av: Ulrika

Kan garantera dig att dom där två kg du gick ner var 2 kg fett, och de 2 kg du gått upp är 2 kg muskler eftersom du tränar så mycket. Så det är ju jättebra ju.

2012-02-19 @ 12:31:35
Postat av: F

Men muskler väger ju mer än fett, och det är väl inte vikten som är viktig, det är ju att du ska må bra och bli mer tränad, eller?

2012-02-19 @ 13:29:11
URL: http://frlda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0