LIVING A LIE

Okej, ta inte detta inlägg fel. Det är bara så JAG känner.

Alla har väl någongång frågat en killkompis hur en tjej ska vara kroppsligt? Vad som är vackrast?
Många säger: Det ska vara något att ta i!
Hur kommer det då sig att få killar säger när en kurvig-tjej kommer upp på tv-rutan: Fan vad snygg kropp hon har!
Precis, men när Carmen Electra, Ashley Simpson eller någon annan s-m-a-l tjej kommer upp, jo DÅ kan mungiporna vara i golvet och dregglet bilda en vattenpöl vid fötterna. What's up with that?
För mig känns det som att många lever i någon sorts fantasivärld där de vill gilla den normala"stora" kvinnan och ingen den smala (inte pinnsmala") när det snarare är tvärtom.
Att jag som är så liten, kan känna mig så stor.


Samma sak gäller tjejer. Många tjejer säger att de inte vill gå ner i vikt eller bli smalare och istället klankar ner på om någon annan försöker banta eller liknande. Avundsjuka? Yes sir.
Varför skulle vi klaga på någon som vill gå ner i vikt om vi själva är..nöjda? Jag tror saken är att vi inte är nöjda och istället blir avundsjuka när någon annan gör det vi egentligen vill: Gå ner i vikt/ bli smalare.
Varför skulle vi annars orka lägga våra små näsor i blöt och disskutera någon annans små matpotioner om vi inte brydde oss? Eller varför skulle vi lägga oss i någon annans livsstil helt plötsligt?
Tjejer är dessutom hejare på att smyga fram vad lite de ätit. Håller ni inte med?

Jag kanske ha fel, men det är såhär jag känner. Just nu i allafall.

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Du har helt rätt Emma. Jag håller verkligen med dig!

Men samtidigt så kan jag känna att om en tjej börjar äta lite så tror jag att man lägger sig i för att man är rädd om personen i fråga. Man vill inte att det ska gå så långt att personen blir sjuk.

Och sen att tjejer är så bra på att smyga fram vad lite dom ätit tror jag beror på att dom vill ha bekräftelse. Dom vill höra att dom inte behöver banta eller äta så lite- eller vad tror du?

2010-07-19 @ 10:29:57
URL: http://viewsoflife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0